Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

am doar discurile stock ... furtunele le-am luat race... o sa ma uit dar cum zici si tu... s-ar putea sa nu se pupe

hai sa bag un ochi

cat vrei doar pe discuri?

Mesaj completat

cica ar merge.. cat vrei pe ele? doar ele?

http://www.braking.com/it/catalogue/dettag..._articolo=OKI47

Mesaj completat

P.S. - Fa-mi un pret bun ca sa te scap de ele... :D

Presupuneam ca se potrivesc, dar nu eram sigur ...... Au mai fost posesori de rr alte modele si au ajuns la concluzia din datele de pe situl braking ca se potrivesc .

Am înțeles ca ai deja furtunele insa eu nu am ce sa fac cu ele si tocmai de asta le am făcut preț pentru tot ..... Ca sa vezi ca tot fac oferta mai adaug tot in aceeaÂşi bani placute frână tot braking un set Pentru spate cm 56 ( cred) si un set pentru fata ( cm 55 ) doar un set nu mai găsesc celălalt set . Deci 300 euro tot .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

furtunele si placutele nu am ce face cu ele pt ca nu mi se potrivesc... in schimb discurile se potrivcesc... de asta am zis sa imi faci un pret doar la discuri ca sunt singurele care imi pot fi folositoare. ms mult

Mesaj completat

sau macar daca vrei sa le iau pe toate.. sa iti dau ceva la schimb... o geaca, casca, etc ce ai si tu nev ca eu chiar nu am ce face cu furtunele si placutele...ca nu dau 300 de euri doar pe discuri...de asta am zis sa imi faci un pret pt ele sau daca ai nev de ceva poate am eu si nu am nev si facem un schimb ceva.. tu obtii ce ai nevoie si eu la fel. ce zici?

Link spre comentariu

furtunele si placutele nu am ce face cu ele pt ca nu mi se potrivesc... in schimb discurile se potrivcesc... de asta am zis sa imi faci un pret doar la discuri ca sunt singurele care imi pot fi folositoare. ms mult

cred ca nu se potrivesc ,

am plătit doar pe discuri 400 si ceva de euro deÂşi chiar de le as vinde separat .... Nu mă ocup cu vânzarea de piese , le poți lua pe toate si sigur îți poți lua 100 euro pe furtunele si placute.... Mi am bătut joc de banii mei destul, fiecare îÂşi face damblaua si eu zic ca mi ajunge .......motor plătit 10400 euro in 2,5 ani vândut la Jumatate si upgradeuri de încă 1500 euro....bine ca nu am mai montat si restul de vreo 500 euro doar discuri si furtune( fără placute ca sunt consumabile ).... Multă vorbaraie si in concluzie ele pleacă de la mine cu tot ce am spus la prețul de 300 euro fără un leu mai putin. Eu multumesc !

Nu am nevoie de nimic ,sper sa îmi pot lua echipament in iarna asta numai ptr pista de la a-z si binenteles si un motor dar in rest nu am decât sa scap de ce nu am nevoie si nu mă ajuta cu nimic . Bafta dacă nu te aranjeaza propunerea mea

Editat de trifucostin
Link spre comentariu

...... n-are voie omu sa-si puna unu,doua,trei upgradeuri cate isi permite, ca imediat vin replici GEN GEN .

GLUMESC.

vorbesc invidiosi numai ... nuuu???

:laugh:) faina mobra..... carene de pista si la zburdat cu ea

Hai cu vara

Link spre comentariu

vorbesc invidiosi numai ... nuuu???

:laugh:) faina mobra..... carene de pista si la zburdat cu ea

Hai cu vara

nu invidiosi doar este forum....pana una alta nimeni interesat de discuri ....mai degraba ne luam niste semnalizatoare pe led ca da bine ......sau ne punem xenoane...decat discuri de 400 si ceva euro la jumatate din pret

Link spre comentariu

nu invidiosi doar este forum....pana una alta nimeni interesat de discuri ....mai degraba ne luam niste semnalizatoare pe led ca da bine ......sau ne punem xenoane...decat discuri de 400 si ceva euro la jumatate din pret

baga pe bikeshop sau pe okazii sau la rubrica vanzarii... ai mai multe sanse acolo/

bafta

hai cu vara

Link spre comentariu

baga pe bikeshop sau pe okazii sau la rubrica vanzarii... ai mai multe sanse acolo/

bafta

hai cu vara

in primul rand vreau sa se bucure cei ce frecventeza forumurile dedicate moto si in special de asta am si postat 'aci' ptr ca cei ce detin rr si urmaresc ,chiar de nu posteaza (eu numarandu-ma printre cei ce am urmarit de-a lungul timpului forumul fara a posta cine stie ce ... )sa poata 'profite' ......tinand seama ca 99% din ceea ce inseamna upgrade sunt destul de piperate ca si pret ,oricum l am pus si pe alte site-uri.....dar am vrut in mod special aici.

Nu a fost foame de bani ......'Nu e fome de bani'...........Cum va fi ,Dumnezeu stie !!!

Link spre comentariu

Voi pe unde va duceti RR-ul la service? Eu momentan vreau sa ii schimb ( ca am reusit sa il sparg ) semnalizatorul stanga fata si semeringurile + ulei furca fata, dar nu stiu unde sa ma duc. Inainte aveam un GS500 la care puteam si eu sa schimb un semnalizator, dar carena de la RR ma sperie prin aparenta complexitate.

Link spre comentariu

Voi pe unde va duceti RR-ul la service? Eu momentan vreau sa ii schimb ( ca am reusit sa il sparg ) semnalizatorul stanga fata si semeringurile + ulei furca fata, dar nu stiu unde sa ma duc. Inainte aveam un GS500 la care puteam si eu sa schimb un semnalizator, dar carena de la RR ma sperie prin aparenta complexitate.

cauta un manual pe net si ai sa vezi cat e de simplu sa schimbi tu alea... cat despre simeringuri apeleaza cu incredere la JAGI .

Hai cu vara.

Link spre comentariu

@Danji: eu pt semeringuri si placute am fost la bogdan, la padure la baneasa. foarte ok service-ul lui, e serios si se misca repede. Da-mi un pm daca vrei numarul lui de telefon si indicatii spre el.

@Sokatu: HAI CU VARA! :laugh:

Editat de gogO.
Link spre comentariu

in oras nu stiu exact.. probabil un 10-12%

afara mi-a luat cam 6% cand am fost prima oara la munte, cu pasager, mers constant 130-140, cu 3-4 spritzuri pana la vreo 200

si am mai iesit odata pe A2, cu un prieten in spate (eram un grup de 4 motoare), mers blana 200-250 timp de 100 km - 14 litri :D

P.S. Am finala schimbata, daca afecteaza in vreun fel consumul. Probabil si filtrul de aer, nu stiu sigur.

Editat de Frana
Link spre comentariu

reisar, reisar... dar e tinerel omu. lasa-l naiba sa isi bage mintile in cap si sa nu mai forteze nota mai mult decat trebuie ca nu imi face placere sa dau cu R.I.P. mai ales ca am avut placerea sa il cunosc si e foarte ok tipul.

Link spre comentariu

Sokatu, nu ne cunoastem destul cat sa iti dai inca cu parerea despre mine. Consider ca pot sa merg cu cat vreau cu motocicleta, unde vreau, cand vreau, doar n-am luat-o sa o tin degeaba sa o mai spal din cand in cand. Imi place ca sariti repede sa va dati cu parerea cum ca as fi eu un mare reisar, macar daca scriam aici si sufeream ca sunt zeu sau alte cacaturi atunci te intelegeam , dar asa ...

Recunosc, sunt cam teribilist, insa probabil din cauza ca am doar 18 ani. (si acum urmeaza reply-urile cu "ia-ti ceva de 2 jumate"

Si la urma urmei, cine n-a vrut sa vada cat duce motocicleta in linie dreapta? :laugh:

Link spre comentariu

Si la urma urmei, cine n-a vrut sa vada cat duce motocicleta in linie dreapta? ;)

Eu? :D

Hai, șșșt! Lasa vrajeala pe forum, ocupa-te de "caz", ca trebuie sa sti ce faci la anul. Nu de alta dar auzisem ceva de mers la pistă... :laugh:

Link spre comentariu

sincer sa fiu nici eu nu am incercat-o pe a mea ca deh am si un copil acasa la care as cam vrea sa ajung intreg in fiecare seara. In schimb prin 2001-2002 cand mi-am luat si eu prima mobra adevarata(zx9r) si aveam cam in jurul a 20 ani nu pot sa zic ca nu am incercat-o... am mers cu ea la munte cu niste prieteni si i-am dat blana. ajunsese aul ceva un pic peste 300 cand pe langa mine a trecut Alex (R.I.P prietene drag) cu 1100 XX-ul de m-a lasat iin urma. asa ca acordatii circumstante atenuante lui frana ca nu cred ca e vreo unul care la varsta aia sa nu fi incercat asa ceva sau sa faca dif prostii din teribilism. singurul lucru care vroiam sa il zic e sa fi atent ca nu vreau sa dau cu R.I.P. si la tine.

P.S. - sper ca nu v-am plictisit cu povestile din tinerete :laugh: hai cu primavara :D)

Editat de alecs_1000rr
Link spre comentariu

Sokatu, nu ne cunoastem destul cat sa iti dai inca cu parerea despre mine. Consider ca pot sa merg cu cat vreau cu motocicleta, unde vreau, cand vreau, doar n-am luat-o sa o tin degeaba sa o mai spal din cand in cand. Imi place ca sariti repede sa va dati cu parerea cum ca as fi eu un mare reisar, macar daca scriam aici si sufeream ca sunt zeu sau alte cacaturi atunci te intelegeam , dar asa ...

Un Virago de 2 jumate` ți-ar veni ca o mănusă :laugh:

Editat de Chivu
Link spre comentariu