trifucostin Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 am doar discurile stock ... furtunele le-am luat race... o sa ma uit dar cum zici si tu... s-ar putea sa nu se pupehai sa bag un ochi cat vrei doar pe discuri? Mesaj completat cica ar merge.. cat vrei pe ele? doar ele? http://www.braking.com/it/catalogue/dettag..._articolo=OKI47 Mesaj completat P.S. - Fa-mi un pret bun ca sa te scap de ele... Presupuneam ca se potrivesc, dar nu eram sigur ...... Au mai fost posesori de rr alte modele si au ajuns la concluzia din datele de pe situl braking ca se potrivesc . Am înțeles ca ai deja furtunele insa eu nu am ce sa fac cu ele si tocmai de asta le am făcut preț pentru tot ..... Ca sa vezi ca tot fac oferta mai adaug tot in aceeaÂşi bani placute frână tot braking un set Pentru spate cm 56 ( cred) si un set pentru fata ( cm 55 ) doar un set nu mai găsesc celălalt set . Deci 300 euro tot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 furtunele si placutele nu am ce face cu ele pt ca nu mi se potrivesc... in schimb discurile se potrivcesc... de asta am zis sa imi faci un pret doar la discuri ca sunt singurele care imi pot fi folositoare. ms mult Mesaj completat sau macar daca vrei sa le iau pe toate.. sa iti dau ceva la schimb... o geaca, casca, etc ce ai si tu nev ca eu chiar nu am ce face cu furtunele si placutele...ca nu dau 300 de euri doar pe discuri...de asta am zis sa imi faci un pret pt ele sau daca ai nev de ceva poate am eu si nu am nev si facem un schimb ceva.. tu obtii ce ai nevoie si eu la fel. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) furtunele si placutele nu am ce face cu ele pt ca nu mi se potrivesc... in schimb discurile se potrivcesc... de asta am zis sa imi faci un pret doar la discuri ca sunt singurele care imi pot fi folositoare. ms mult cred ca nu se potrivesc , am plătit doar pe discuri 400 si ceva de euro deÂşi chiar de le as vinde separat .... Nu mă ocup cu vânzarea de piese , le poți lua pe toate si sigur îți poți lua 100 euro pe furtunele si placute.... Mi am bătut joc de banii mei destul, fiecare îÂşi face damblaua si eu zic ca mi ajunge .......motor plătit 10400 euro in 2,5 ani vândut la Jumatate si upgradeuri de încă 1500 euro....bine ca nu am mai montat si restul de vreo 500 euro doar discuri si furtune( fără placute ca sunt consumabile ).... Multă vorbaraie si in concluzie ele pleacă de la mine cu tot ce am spus la prețul de 300 euro fără un leu mai putin. Eu multumesc ! Nu am nevoie de nimic ,sper sa îmi pot lua echipament in iarna asta numai ptr pista de la a-z si binenteles si un motor dar in rest nu am decât sa scap de ce nu am nevoie si nu mă ajuta cu nimic . Bafta dacă nu te aranjeaza propunerea mea Editat Octombrie 17, 2010 de trifucostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 sincer chiar nu ma intereseaza sa iau tot pachetul ca nu am ce face cu el. oricum sper sa le dai si daca te gandesti sa dai doar discurile astept un semn, daca nu .. nu. seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 (editat) motocicleta de dorobantzi .... , spor la vanzare . Hai cu vara. Editat Octombrie 19, 2010 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 motocicleta de dorobantzi .... , spor la vanzare . Hai cu vara. ...... n-are voie omu sa-si puna unu,doua,trei upgradeuri cate isi permite, ca imediat vin replici GEN GEN . GLUMESC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 ...... n-are voie omu sa-si puna unu,doua,trei upgradeuri cate isi permite, ca imediat vin replici GEN GEN .GLUMESC. vorbesc invidiosi numai ... nuuu??? ) faina mobra..... carene de pista si la zburdat cu ea Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 vorbesc invidiosi numai ... nuuu??? ) faina mobra..... carene de pista si la zburdat cu ea Hai cu vara nu invidiosi doar este forum....pana una alta nimeni interesat de discuri ....mai degraba ne luam niste semnalizatoare pe led ca da bine ......sau ne punem xenoane...decat discuri de 400 si ceva euro la jumatate din pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 nu invidiosi doar este forum....pana una alta nimeni interesat de discuri ....mai degraba ne luam niste semnalizatoare pe led ca da bine ......sau ne punem xenoane...decat discuri de 400 si ceva euro la jumatate din pret baga pe bikeshop sau pe okazii sau la rubrica vanzarii... ai mai multe sanse acolo/ bafta hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 baga pe bikeshop sau pe okazii sau la rubrica vanzarii... ai mai multe sanse acolo/ bafta hai cu vara in primul rand vreau sa se bucure cei ce frecventeza forumurile dedicate moto si in special de asta am si postat 'aci' ptr ca cei ce detin rr si urmaresc ,chiar de nu posteaza (eu numarandu-ma printre cei ce am urmarit de-a lungul timpului forumul fara a posta cine stie ce ... )sa poata 'profite' ......tinand seama ca 99% din ceea ce inseamna upgrade sunt destul de piperate ca si pret ,oricum l am pus si pe alte site-uri.....dar am vrut in mod special aici. Nu a fost foame de bani ......'Nu e fome de bani'...........Cum va fi ,Dumnezeu stie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Voi pe unde va duceti RR-ul la service? Eu momentan vreau sa ii schimb ( ca am reusit sa il sparg ) semnalizatorul stanga fata si semeringurile + ulei furca fata, dar nu stiu unde sa ma duc. Inainte aveam un GS500 la care puteam si eu sa schimb un semnalizator, dar carena de la RR ma sperie prin aparenta complexitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Voi pe unde va duceti RR-ul la service? Eu momentan vreau sa ii schimb ( ca am reusit sa il sparg ) semnalizatorul stanga fata si semeringurile + ulei furca fata, dar nu stiu unde sa ma duc. Inainte aveam un GS500 la care puteam si eu sa schimb un semnalizator, dar carena de la RR ma sperie prin aparenta complexitate. cauta un manual pe net si ai sa vezi cat e de simplu sa schimbi tu alea... cat despre simeringuri apeleaza cu incredere la JAGI . Hai cu vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) @Danji: eu pt semeringuri si placute am fost la bogdan, la padure la baneasa. foarte ok service-ul lui, e serios si se misca repede. Da-mi un pm daca vrei numarul lui de telefon si indicatii spre el. @Sokatu: HAI CU VARA! Editat Octombrie 22, 2010 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Hai cu iarna, ca e inca toamna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Salutare Am si eu o intrebare, ce consum are un cbr 600 RR, oras/afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) in oras nu stiu exact.. probabil un 10-12% afara mi-a luat cam 6% cand am fost prima oara la munte, cu pasager, mers constant 130-140, cu 3-4 spritzuri pana la vreo 200 si am mai iesit odata pe A2, cu un prieten in spate (eram un grup de 4 motoare), mers blana 200-250 timp de 100 km - 14 litri P.S. Am finala schimbata, daca afecteaza in vreun fel consumul. Probabil si filtrul de aer, nu stiu sigur. Editat Octombrie 26, 2010 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 250 doar ?? dai blana maaaaxiiiim )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Nu mai ducea, eram in blana b0$$, tind sa cred ca din cauza pasagerului oricum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 frana eu cred ca tu ai innebunit... ia bre de mergi incet ca sa mai apuci cateva sezoane ce draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 frana eu cred ca tu ai innebunit... ia bre de mergi incet ca sa mai apuci cateva sezoane ce draq Lasă mei băietu în pace că iel ie reisăr . Hai cu vara.â!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 reisar, reisar... dar e tinerel omu. lasa-l naiba sa isi bage mintile in cap si sa nu mai forteze nota mai mult decat trebuie ca nu imi face placere sa dau cu R.I.P. mai ales ca am avut placerea sa il cunosc si e foarte ok tipul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Sokatu, nu ne cunoastem destul cat sa iti dai inca cu parerea despre mine. Consider ca pot sa merg cu cat vreau cu motocicleta, unde vreau, cand vreau, doar n-am luat-o sa o tin degeaba sa o mai spal din cand in cand. Imi place ca sariti repede sa va dati cu parerea cum ca as fi eu un mare reisar, macar daca scriam aici si sufeream ca sunt zeu sau alte cacaturi atunci te intelegeam , dar asa ... Recunosc, sunt cam teribilist, insa probabil din cauza ca am doar 18 ani. (si acum urmeaza reply-urile cu "ia-ti ceva de 2 jumate" Si la urma urmei, cine n-a vrut sa vada cat duce motocicleta in linie dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Si la urma urmei, cine n-a vrut sa vada cat duce motocicleta in linie dreapta? Eu? Hai, șșșt! Lasa vrajeala pe forum, ocupa-te de "caz", ca trebuie sa sti ce faci la anul. Nu de alta dar auzisem ceva de mers la pistă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) sincer sa fiu nici eu nu am incercat-o pe a mea ca deh am si un copil acasa la care as cam vrea sa ajung intreg in fiecare seara. In schimb prin 2001-2002 cand mi-am luat si eu prima mobra adevarata(zx9r) si aveam cam in jurul a 20 ani nu pot sa zic ca nu am incercat-o... am mers cu ea la munte cu niste prieteni si i-am dat blana. ajunsese aul ceva un pic peste 300 cand pe langa mine a trecut Alex (R.I.P prietene drag) cu 1100 XX-ul de m-a lasat iin urma. asa ca acordatii circumstante atenuante lui frana ca nu cred ca e vreo unul care la varsta aia sa nu fi incercat asa ceva sau sa faca dif prostii din teribilism. singurul lucru care vroiam sa il zic e sa fi atent ca nu vreau sa dau cu R.I.P. si la tine. P.S. - sper ca nu v-am plictisit cu povestile din tinerete hai cu primavara ) Editat Octombrie 31, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) Sokatu, nu ne cunoastem destul cat sa iti dai inca cu parerea despre mine. Consider ca pot sa merg cu cat vreau cu motocicleta, unde vreau, cand vreau, doar n-am luat-o sa o tin degeaba sa o mai spal din cand in cand. Imi place ca sariti repede sa va dati cu parerea cum ca as fi eu un mare reisar, macar daca scriam aici si sufeream ca sunt zeu sau alte cacaturi atunci te intelegeam , dar asa ... Un Virago de 2 jumate` ți-ar veni ca o mănusă Editat Octombrie 31, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate