Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Robert, de la 1000RR (2004+), Honda a pus amortizor electronic de ghidon din fabrica. (HESD - Honda Electronic Steering Damper). :laugh:

post-28093-1300554319_thumb.jpg

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Robert, de la 1000RR (2004+), Honda a pus amortizor electronic de ghidon din fabrica. (HESD - Honda Electronic Steering Damper). :laugh:

post-28093-1300554319_thumb.jpg

:) nu stiam ca deja din 2004 au pus pe ele amortizor de ghidon din fabrica... cu atat mai bine ;)

Link spre comentariu

Am rezolvat cu problema, era clar de la releul ala sau ce o fi de langa baterie si oricum avea si bateria partea ei de vinovatie ca era moarta ;)

Urmeaza un schimb de alte consumabile, montarea furcii , indreptat niste chestii, pusa scarita pe stanga, reparat carene si blana :laugh:

Link spre comentariu

salutare tuturor :D , am si eu o problema la cbr-ul meu rr din 2005 , de cand l-am cumparat mi se aude un sunet ciudat la motor cand il accelerez de pe la 4000 RPM pana la 6000-7000 si cand coboara turatiile se aude mai intsepator , parca ar vibra 2 bucati de tabla intre ele ceva de genu , am inceput sa verific suruburile si colierele de metal, am crezut ca poate sa slabit vreunul si atinge undeva pe sasiu sau motor dar nimik :baldy: , am dat jos absolut toate carenele, rezervorul, filtru de aer , radiatorul dar tot se aude , imi sparge nervi in trafic se aude ingrozitor :) , poate a mai avut cineva problema asta si stie despre ce e vorba .astept raspuns , ms fain...

Link spre comentariu

Am tras la liniutza cu cbr repsol si cbr HRC ambele din 2008 vs R1 meu 2007.

Le-am rupt carena de fatza la ambele. Daca e vreun CBR de 1000 sau 5000 care vrea sa imi demonstreze ca e mai tare atunci astept un telefon si vin imediat.

A mea are tobe de world sbk si atat fatza de serie. Nu filtre nu homosecsualitati de Power Commander etc. Serie pe motor.

dela 250km/h CBR uldevine istorie si de la a 3 a in sus lafel...

Repet! Respect CBR ul ca si motocicleta dar sa nu incerce sa sara Calul(YZF R1)...

N-am facut poze cu R1 meu dar va fac azi si vi le postez. Pana atunci admirati mi MV ul:

/index.php?showtopic=643731

http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto

I-auzi, unul care se crede Rossi pe R1. Cu care dintre voi s-a luat asta la liniutze ca nu v-a mers motorul? Miarul de 2008 e istorie peste 250 km/h :). Super omul.

Link spre comentariu

Ceva 600 rr de vanzare?Sub 2006 ca anunturi nu prea gasesc sa imi convina :)

in leg cu rr600 cauta-ma ancaadu id, moto 2003

Mesaj completat

salut curand vand rs-ul meu si ma gandeam sa trec la honda pe un rr.vinde careva?

stima all!!!

eu

Mesaj completat

in leg cu rr600 cauta-ma ancaadu id, moto 2003

Mesaj completat

eu

post-40698-1301385276_thumb.jpg

post-40698-1301385356_thumb.jpg

post-40698-1301385430_thumb.jpg

post-40698-1301385486_thumb.jpg

post-40698-1301385592_thumb.jpg

Link spre comentariu

Crashbar, crashcage.. aia la un impact mai serios poate sa te omoare. Mai bine te limitezi la crashpad central lateral, crashpad bascula, crashpad furca. E cea mai buna alegere asa.

Cum te omoară?

Link spre comentariu

Ah, e Âşi asta ceva.

Am văzut pentru RR ceva crash cage pentru stradă pe forumurile din state.

Mesaj completat

Ăla pus de tine e mai nasol pentru că poți să atingi cu el de asfalt pe curbă , Âştiu un caz real .

Link spre comentariu