Diaboliqute Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 In fiecare joi la rondul BGS (sau constitutiei, dar in ultima perioada mai mult la rondul BGS) e intalnirea CBR. Pe vremuri veneau Fisti multi, insa cea mai mare parte dintre noi a trecut pe RR. Acum cred ca suntem jumatate RRisti jumatate Fisti :-) Si restul alte marci :-) Deci sunteti bineveniti! Maine la 19:00 la BGS in principiu. Cat despre oglinzi..eu vreau sa trec pe http://tripageled.com/os/product_info.php?cPath=21_25_37&products_id=175 :-) Insa mai intai faruri.. si dupa asta oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Cat despre oglinzi..eu vreau sa trec pe http://tripageled.co...products_id=175 :-) Insa mai intai faruri.. si dupa asta oglinzi. arata super insa si pretul e pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 cat de tari sunt oglinzile alea! le-am pus pe lista de "must have" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Numai eu sunt de parere ca pică precum nuca-n perete pe modelele vechi? Ma rog, de gustibus, cum zic unii p-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_costin Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Numai eu sunt de parere ca pică precum nuca-n perete pe modelele vechi? Ma rog, de gustibus, cum zic unii p-aici. Nici eu nu mi-s fan briz-briz-uri... dar oglinzile alea imi plac Totusi sunt prohibitiv de scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nici eu nu mi-s fan briz-briz-uri... dar oglinzile alea imi plac Totusi sunt prohibitiv de scumpe. Nu sunt chiar asha de scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_costin Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nu sunt chiar asha de scumpe Tu stii cat am dat pe motoreta mea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 bai nene... sunt exagerat de scumpe... 330 euro pt niste oglinzi ))) ENORM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 baieti, are cineva o finala aftermarket de 600rr 2007 ? eventual ofer stock-ul + diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Baieti caut in draci o pereche de oglinzi pt 600 RR - 2003, ceea ce am eu nu e original, eu sunt putin mai fixist in privinta asta, pe langa faptul ca ma deranjeaza ca sunt putin mai mare in brate si nu vad in ele, sunt dispus sa le dau la schimb plus ceva $ . Oglinzile au forma celor de aici : http://i51.tinypic.com/2s7ewc0.jpg, dar fara semnal, sunt ideale celor ce le place si se pot strecura intre masini la intersectii. Astept PM daca cineva e interesat, MS si deci nimeni nu e interesat de un shimb cu mine ? http://i51.tinypic.com/2s7ewc0.jpg, (nu au semnal cele ce le am eu) contra celor originale + ceva $$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Care va intorceati, mai, ieri in trei cu motoarele de la Predeal (sau Brasov etc.) spre Bucuresti? Ati trecut pe langa mine (eram cu masina) intre Busteni si Sinaia, al doilea dintre voi era cu un CBR RR in culori Movistar. Ultimul dintre voi (combinezon negru?! pe un RR) era sa se faca muci intr-o curba daca masina din fata mea nu frana si se ducea foarte aproape de marginea drumului. Nu va mai bagati aiurea sa depasiti in curbe, cu trafic din fata etc... L-am vazut pe motociclist cum a franat pana in mijlocul curbei, se chinuia sa ia curba si sa nu intre pe contrasens, putea oricand sa-i fuga cauciucul fata... La intrarea in Bucuresti, chiar inainte de Otopeni, v-am vazut opriti la benzinaria OMV de dupa firma aia cu iahturi de vanzare. N-am mai tras langa voi ca mi se urase de atata drum cu masina de la Sighisoara. Apropo, muresenii chiar se dau misto pe drumul ala pana in Padurea Bogata, i-am vazut ieri la lucru, aia chiar stiau sa mearga, desi tot cred ca riscau inutil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Daca movistaru avea numar de prahova, ii cunosc eu. Poate sa franeze in curba dar cu grija, i-am pus cauciucuri moi Riscul insa si-l asuma singuri. Depesirea in curbele de dreapta, fara vizibilitate este intr-adevar de risc. Editat Septembrie 19, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Primii doi (inclusiv Movistarul care intr-adevar avea numere de PH) mergeau foarte ok, au depasit ok, insa ultimul parea nesigur si neexperimentat, probabil incerca sa se tina dupa ceilalti. Daca chiar era incepator, atunci rusinica pentru ceilalti doi, niciodata nu lasi pe cel mai ne-experimentat la coada grupei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Am sa vorbesc cu baietii sa le explic cum sta treaba. Ai facut foarte bine ca ai semnalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 chiar se dau BINE BINE BINE baietii din Mures ,bravo lor ,salutari pe aceasta cale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Ce toba are posesorul Movistarului cu numar SBN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Cam cat consuma un CBR600RR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NILS_BUCURESTI Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Salut baieti. Am montat azi semnale cu leduri de la Louis si a aparut o problema...(sunt praf la electronica) Pasul 1 - Cand am montat primul semnal spate acesta ramanea continuu aprins cand dadeam semnal pe el...de mentionat ca in prealabil am dat toate semnalele vechi jos Pasul 2 - dupa ce am montat si semnalul celalalt pe spate functionau ambele (palpaiau) doar ca la viteza ceva mai mare...ceea ce nu ma deranjeaza Pasul 3 - am montat primul semnal fata si iar ramaneau toate aprinse continuu indiferent daca dedeam semnal stanga sau dreapta... Pasul 4 - crezand ca o sa se intample la fel ca pe spate si oricum continuand lucrul am montat si celalalt semnal fata...DAR de data asta nu si au mai revenit....cand dau semnal stanga sau dreapta raman toate 4 aprinse... Oare de ce se intampla asta si care ar fi solutia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 @NILS: si eu sunt praf la electronica, dar cred ca pe langa lampile de semnal, mai trebuia sa iei un releu ce se monteaza tocmai pt a evita disfunctionalitatile lor. S-ar putea sa fie codul 10033844. Oricum, cere sfatul unui electronist priceput. Si doua poze de la plimbarea de astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NILS_BUCURESTI Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Merci de informatie...azi o duc in service...ca eu nu am idee unde trebuie montat releul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 E simplu. Daca sunt semnale cu leduri atunci au plus si minus (diode) care daca nu le pui cum trebe atunci nu merg (chiar se pot arde) si aia e. Nu mai ai nevoie de service. Desfa le si vei vedea atat pe electrica cat si pe semnale fire deschise la culoare si fire inchise. Le legi ca atare si vezi daca e ok. Umbla la ultimul semnal ala de nu merge caci acolo ai montat firele invers. Diacnoza semnale in timp real: Daca esti pe leduri si totul e ok ele palpaie repede dar asta nu-i rau. Daca raman aprinse atunci nu ai legat unul din ele sau e ars. Daca nu te descurci 50 ron si ti le fac eu in max 30 min. P.S. Daca vrei sa semnalizeze normal (palpaiala) atunci tre sa mai cumperi niste rezistentze (nu-ti recomand) care spun computerului de confort ca sunt becuri de 5W nu leduri de 0,5W. Desfa-l pe ultimul si pune-l invers. Daca nu esti pe leduri atunci e groasa. Du-o la service ca ai legat ceva nasol (sau ai unul din becuri arse)si poate te vedem la News... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 P.S. Daca vrei sa semnalizeze normal (palpaiala) atunci tre sa mai cumperi niste rezistentze (nu-ti recomand) care spun computerului de confort ca sunt becuri de 5W nu leduri de 0,5W. De ce nu recomanzi? Nu are nici o treaba cu un eventual "computer" desi nu stiu ce computer are CBR-ul :-) Diferenta adusa de rezistente este in consum, LEDurile consuma mai putin decat becurile cu filament standard si din acest motiv releul de semnalizare (care poate fi mecanic sau electronic) functioneaza anormal. Rezistenta nu face decat sa aduca valoarea consumului aproape de un bec standard si astfel totul functioneaza in regula. Eu unul recomand acest lucru, daca ai toate semnalele leduri risti sa palpaie atat de repede incat deabea sa se vada. Prefer oricand semnalele mele sa fie mai rare dar mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Ce toba are posesorul Movistarului cu numar SBN? nu am retinut, dar as zice la ghici un SBK de LeoVince? Daca am gresit, my bad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 De ce nu recomanzi? Nu are nici o treaba cu un eventual "computer" desi nu stiu ce computer are CBR-ul :-) Diferenta adusa de rezistente este in consum, LEDurile consuma mai putin decat becurile cu filament standard si din acest motiv releul de semnalizare (care poate fi mecanic sau electronic) functioneaza anormal. Rezistenta nu face decat sa aduca valoarea consumului aproape de un bec standard si astfel totul functioneaza in regula. Eu unul recomand acest lucru, daca ai toate semnalele leduri risti sa palpaie atat de repede incat deabea sa se vada. Prefer oricand semnalele mele sa fie mai rare dar mai lungi. computerul de confort comanda inchiderea centralizata, scaunele electrice, functia auto de la geamurile electrice...toate de la Honda CBR....offfff...nimic nu stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Cine e interesat de o evacuare Akrapovic titan+carbon pentru 600rr 2003-2006?m-ar interesa o toba stock+diferenta de bani sau...doar bani...daca e cineva interesat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate