mihaai Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Priviti si salivati ...moto gasite la un mosulic care nici in ruptul capului nu vrea sa vinda la nici un pret nici una din motoretele astea...Pozele le-am facut pe furatelea de parca i le-as fura facind poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Priviti si salivati ...moto gasite la un mosulic care nici in ruptul capului nu vrea sa vinda la nici un pret nici una din motoretele astea...Pozele le-am facut pe furatelea de parca i le-as fura facind poze Sa intelegem ca "mosulica " este italian ? Moto Guzzi "Superalce" este varianta militara in WW2( foarte rara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Sa intelegem ca "mosulica " este italian ? Moto Guzzi "Superalce" este varianta militara in WW2( foarte rara). Da mosulicul este o macaroana de nu dai doi bani pe el la prima vedere ,dar daca intri in vorba cu el (este un colonel in pensie ,are 78 ani)incepe sa-ti povesteasca cum era la academie dupa ww2de nu mai stii cum sa mai scapi de el,dar nici in ruptul capului nu vrea sa dea vreun motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 bine macar ca le tine acoperite sau in garaj si nu in cotineata de gaini cum fac altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Un BMW, în Kragujevac (Serbia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Cine Âştie câte nu vin de pe la noi un regal de motociclete Iubitori de englezesti nu avem printre noi? Am dat de un nene care are un BSA Âşi un Triumph fara acte, se gandea sa le marite pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Cine Âştie câte nu vin de pe la noi un regal de motociclete Iubitori de englezesti nu avem printre noi? Am dat de un nene care are un BSA Âşi un Triumph fara acte, se gandea sa le marite pentru piese. Salve!Am si eu o cutie de la un putregai englezesc,pare-se,de care nu mai scap.Adevarat,e si oleaca cioparita de nea spirica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Cine Âştie câte nu vin de pe la noi un regal de motociclete Iubitori de englezesti nu avem printre noi? Am dat de un nene care are un BSA Âşi un Triumph fara acte, se gandea sa le marite pentru piese. dc sunt functionale ma intereseaza pe mn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Cine Âştie câte nu vin de pe la noi un regal de motociclete Iubitori de englezesti nu avem printre noi? Am dat de un nene care are un BSA Âşi un Triumph fara acte, se gandea sa le marite pentru piese. Este adevarat, si din garajul meu a plecat doua piese rare,un ifa-55 VICTORIA din1922 si R5 din 1936 cred (nu avea documente) lipsa experentei. :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Iubitori de englezesti nu avem printre noi? Am dat de un nene care are un BSA Âşi un Triumph fara acte, se gandea sa le marite pentru piese. Iubirea e, bani mai putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Abandonată de acum câțiva ani buni, a ajuns la BucureÂşti Âşi s-a alăturat colecției motocicletedeepoca. Cadou de la MoÂş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Abandonată de acum câțiva ani buni, a ajuns la BucureÂşti Âşi s-a alăturat colecției motocicletedeepoca. Cadou de la MoÂş Darnic Mosul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 superb felicitari nu ma las pana nu gasesc si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 superb felicitari nu ma las pana nu gasesc si eu unul ba eu gasesc unul asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 chestia e ca mie mi-a scapat din mana m-a sunat cineva sa imi vanda dar acum nu mai are nr de tel sta pe langa un oras din zona dar nu stiu cum se numeste satul cand mi-a cerut 1500 euro mi s-a parut mult cand am vrut sa-l contactez nu am mai avut pe cine dar nu ma las investigatiile continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Abandonată de acum câțiva ani buni, a ajuns la BucureÂşti Âşi s-a alăturat colecției motocicletedeepoca. Cadou de la MoÂş ......o sa te tiu minte la pomul de craciun...... just joking............ FELICITARI PENTRU ACHIZITIE !!! Editat Decembrie 18, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 ÂŞi cu asta, numărul Saharelor pe care îl cunosc în România creÂşte la cifra de 4. (3 în mult hulita stână a lui Bucur). surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 ÂŞi cu asta, numărul Saharelor pe care îl cunosc în România creÂşte la cifra de 4. (3 în mult hulita stână a lui Bucur). surpriza ...bine bre,matale fistic si io floarea soarelui?!!!extraordinara piesa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Dialog adineauri: eu: Ştii ce-i ăsta? Ancuţa: Hmm... eu: Hehe. A: Ural? eu: Nu, e... A: Atunci e Zündapp. eu: ... Editat Decembrie 19, 2011 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Măi, pe mine (în afara unui domn cu un Opel Frontera, care m-a întrebat dacă e M sau Saharian, Âşi apoi a început legenda cu un Saharian la bunicu/tăticu/vecinu/alt vecin care a avut un Saharian cu afetul de la mitralieră pe ataÂş Âşi urma de grenadă în bot), m-a uimit un nene olog de ambele picioare, care cerÂşeÂşte dintr-un scaun cu rotile la intersecția de la Apărătorii Patriei, care a venit Âşi mi-a bătut în geam, făcându-mi semn insistent să cobor geamul. Apoi a urmat o tiradă din care eu am ieÂşit buimac, vreau să mă duc să-l iau la întrebări când oi fi mai treaz, a fost ceva de genul: "Dom'le, de unde ai găsit Saharianul ăstă? Ai grijă cu motorul, că e păgubos, e mai bun ăla de Bmw.Eee, pe M am mers, pe Bmw am mers, da' pă dăsta nu am mers, tre' să fie nebunie. Hai că s-a pus verde, domle să mai treci cu el pe aici". Încă mă gândesc la omul ăsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Măi, pe mine (în afara unui domn cu un Opel Frontera, care m-a întrebat dacă e M sau Saharian, Âşi apoi a început legenda cu un Saharian la bunicu/tăticu/vecinu/alt vecin care a avut un Saharian cu afetul de la mitralieră pe ataÂş Âşi urma de grenadă în bot), m-a uimit un nene olog de ambele picioare, care cerÂşeÂşte dintr-un scaun cu rotile la intersecția de la Apărătorii Patriei, care a venit Âşi mi-a bătut în geam, făcându-mi semn insistent să cobor geamul. Apoi a urmat o tiradă din care eu am ieÂşit buimac, vreau să mă duc să-l iau la întrebări când oi fi mai treaz, a fost ceva de genul: "Dom'le, de unde ai găsit Saharianul ăstă? Ai grijă cu motorul, că e păgubos, e mai bun ăla de Bmw.Eee, pe M am mers, pe Bmw am mers, da' pă dăsta nu am mers, tre' să fie nebunie. Hai că s-a pus verde, domle să mai treci cu el pe aici". Încă mă gândesc la omul ăsta... Cu oameni dinastia descoperi multe chestii,eu trecand cu comunista prin niste sate, am descoperit alte moto,piese,discutii inportante despre moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Posted Yesterday, 10:36 PM Dialog adineauri: eu: ÂŞtii ce-i ăsta? Ancuța: Hmm... eu: Hehe. A: Ural? eu: Nu, e... A: Atunci e ZĂźndapp. eu: ... Suntetzi adorabili! Sarbatori fericite, cu daruri bogate de la Moshu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Abandonată de acum câțiva ani buni, a ajuns la BucureÂşti Âşi s-a alăturat colecției motocicletedeepoca. Cadou de la MoÂş Felicitari domnule...inca un exemplar salvat ptr. export. .Cadrul de K500 se gaseste mai greu dar il sudeaza Gabitza,si o furca merge si de ks600..de adus ceva profit tot aduce el. In final a mai lasat batranul ceva de la 3500euro?Nuop,nu cred ca l-ati torturat dar probabil ca a cedat pana la urma saracul in urma presiunii sefului de post... ÂŞi cu asta, numărul Saharelor pe care îl cunosc în România creÂşte la cifra de 4. (3 în mult hulita stână a lui Bucur). surpriza Absolut superb exemplar,nimic de zis. Transmite-i felicitarile mele ptr. achizitie d-lui Gabriel Paunescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 hmm, astea chiar arata a motociclete restaurate, nu?? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KSzcaCeQbZY#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) Abandonată de acum câțiva ani buni, a ajuns la BucureÂşti Âşi s-a alăturat colecției motocicletedeepoca. bravo domnu Mihai, sa o auzim pufaind pe la adunarile noastre Editat Decembrie 21, 2011 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate