Sergiu 30 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ba fratilor voi tot vorbiti aici de cuicsiftar si dalea da sa nu vin io la vara cu quisckshifteru meu ala cu ambreiaj si pedala sa va dau cox la toti...) is curios io as putea pune unu dinala la bestia mea? numa bine fratilor....tu reverse esti hondist..tie nu iti suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Quickshifterul merge numai la motoare pe injectie, iar ceea ce face nu e mare inginerie, taie alimentarea o fractiune de secunda, adica exact cat este nevoie sa se elibereze pinioanele din cutie si sa permita schimbarea vitezei, mai repede, normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Quickshifterul merge numai la motoare pe injectie Gresit. Scanteia poate fi taiata la orice motor cu acelasi rezultat. http://www.dynojet.co.uk/quickshifters/quick-shifters.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Triciclistu Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Multam Ady Am deja 2000 km fara incidente. Poate i-mi iau si yo akrapovik cum ai tu, ca nu-mi plac dobele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Gresit. Scanteia poate fi taiata la orice motor cu acelasi rezultat. http://www.dynojet.co.uk/quickshifters/quick-shifters.php Hmm nu stiu in lista de mai sus p care ai dat o .....merge pe KaWa ZX6R numai din...2003 , 2003 e EXACT anul in care la KaWa s a trecut de la CARBURATOR la INJECTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) Hmm nu stiu in lista de mai sus p care ai dat o .....merge pe KaWa ZX6R numai din...2003 , 2003 e EXACT anul in care la KaWa s a trecut de la CARBURATOR la INJECTIE Are dreptate Pistolaru. Asta e oferta Dynojet. Da' astia nu sint singurii care vind quickshiftere. Problema o fi alta. In general cei care fac asa ceva sint probabil chititi pe motoare noi sau de-un an-doi, acolo. Cererea si oferta, dracu s-o ia. Da' daca insisti io cred ca totusi se gaseste si pt. tine ceva. Editat Decembrie 19, 2007 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Nu cred ca face cineva pt motoare fara injectie, doar daca gasesti vreun electronist extrem de iscusit sa faca modificarea asta si sa adaptezi modulul pe tija schimbatorului de la alt model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Hmm nu stiu in lista de mai sus p care ai dat o .....merge pe KaWa ZX6R numai din...2003 , 2003 e EXACT anul in care la KaWa s a trecut de la CARBURATOR la INJECTIE Pai te-ai uitat la sectiunea "USB Power Commander Ignition Module Accessories"! acolo normal ca vorbesti de injectie. Un pic mai sus gasesti sectiunea "Stand alone Ignition Quickshifter (fits both carburettor & EFI bikes)" care dupa cum spune si titlul "fits both carburettor & EFI bikes". Oricum cel mai bun quickshifter e tot in incheietura si in varful piciorului piciorului. Merge pe orice motor si schimba cel mai repede daca stii sa-l folosesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Multam Ady Am deja 2000 km fara incidente. Poate i-mi iau si yo akrapovik cum ai tu, ca nu-mi plac dobele mele. Daca iti schimbi tobele si vrei sa vinzi astea care le ai acum anunta-ma si pe mine Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Triciclistu Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Nu pot sa cred ca cineva( sau mai multi) muncesc atata la un lucru pe care un singur idiot si-l doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) rupe tat asta Editat Decembrie 23, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Poze cu jucaria mea. E din 2005, a mea de 3 luni. Caut senile sa circul iarna asta cu ea. Rog seriozitate. si u .. (( vreau si io sa te bucuri de ea , prin februarie sper sa imi iau si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Intrebare foarte importanta : Exista vreo posibilitate sa limitez bestia ????? vreau sa o aduc undeva la 50 60 de cai... .Va pup Sarbatori Fericite sa aveti sanatate si drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Intrebare foarte importanta : Exista vreo posibilitate sa limitez bestia ????? vreau sa o aduc undeva la 50 60 de cai... .Va pup Sarbatori Fericite sa aveti sanatate si drumuri bune dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 pt ca trage de ii rupe coloana de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 pt ca trage de ii rupe coloana de aia care mai e farmecu? vrei 50 de cai ? iati gs , cb .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Intrebare foarte importanta : Exista vreo posibilitate sa limitez bestia ????? vreau sa o aduc undeva la 50 60 de cai... .Va pup Sarbatori Fericite sa aveti sanatate si drumuri bune Simplu.....mergi cu ea pana in 5000 rpm ...gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Nu poti,te mananca palma sa ii dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 prietena mea a preluat "comanda" motoretei si ma cam tem pentru integritatea ei , de aceea as vrea sa recurg la varianta asta. Referitor la ce a zis Carja,nu pot sa iau GS pentru ca nu vrea sa vada nici o alta mobra in fata ochilor decat aceasta mobra. @sergiukawa-sa iau postul tau ca pe un compliment la adresa motoretei ???? oricum daca stie cineva,va rog spuneti-mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 limiteaz-o din mana pe prietena ta...... glumesc bineinteles. sincer, nu cred ca vreodata va incerca sa foloseasca toti +100cp pe care motorul tau ii are. daca totusi incearca, o sa pateasca asa.... http://www.youtube.com/watch?v=GYVr7ireLPc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 limiteaz-o din mana pe prietena ta...... glumesc bineinteles. sincer, nu cred ca vreodata va incerca sa foloseasca toti +100cp pe care motorul tau ii are. daca totusi incearca, o sa pateasca asa.... http://www.youtube.com/watch?v=GYVr7ireLPc Ce tare e clipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Daca chiar ai vorbit serios cu limitarea, am eu CDI-ul cu care am luat motorul si de care nu vreau sa mai aud. Mi-a dat o gramada de batai de cap sa-mi dau seama de la ce este si are urmatoarele caracteristici: limiteaza turatia maxima la 13000 rpm, in orice treapta sau pe loc, ceea ce coincide cu viteza maxima de 242 km/h unde taie gazul. Putere la roata, verificata pe Dyno, dar cu PC, toba si filtru, 96 cp. E o diferenta enorma intre Cdi-ul cu limitare si cel liber, dar tot pilotul face asta cel mai bine. In orice caz se ridica mai greu din acceleratie si tot e bine pt incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 ma dace vreti motociclete slabe va cumparati honde....besides va tin o viata ca is foarte fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Craciun fericit tuturor ninjalailorrrr!!!! La multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Daca chiar ai vorbit serios cu limitarea, am eu CDI-ul cu care am luat motorul si de care nu vreau sa mai aud. Mi-a dat o gramada de batai de cap sa-mi dau seama de la ce este si are urmatoarele caracteristici: limiteaza turatia maxima la 13000 rpm, in orice treapta sau pe loc, ceea ce coincide cu viteza maxima de 242 km/h unde taie gazul. Putere la roata, verificata pe Dyno, dar cu PC, toba si filtru, 96 cp. E o diferenta enorma intre Cdi-ul cu limitare si cel liber, dar tot pilotul face asta cel mai bine. In orice caz se ridica mai greu din acceleratie si tot e bine pt incepatori. Ce mi-e 96 ce mi-e 112...tot e mult pentru ea.Oricum multumesc.cred ca daca nu gasesc altceva ii scot 2 fise,si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate