ady_viteza Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ce toba e?Arata bine ....suna la fel de bine precum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 cat te'au costat evacuarile ? dragute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 am facut o mica schimbare azi ...poze before si after... ma rog s-au asezat prost pozele , before e cu o gaura,after e cu doua ) sal le arzi sanatos ...... nice, pawl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ce toba e?Arata bine ....suna la fel de bine precum arata? e GPR , e nebunie rau ... cel putin la alt 636 erau ceva de genul , cand era in fata mea si baga mana in gaz mi se stingea bordu <small>--- Mesaj completat în 15 Jan 2008 23:39 -------------</small><br/> cat te'au costat evacuarile ? dragute folosite,150 euro ... s-au potrivit pe galeria mea micron,n-a mai fost nevoie sa montez galeria stock ...trebuie dus la re-mapat ca nu mai intelege nimic PC`u meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) stie cineva unde vin astea ca ma jur ca nu mai stiu de unde le-am scos.Stiu sigur ca de la panourile laterale,dar.... Editat Ianuarie 16, 2008 de KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 bai.. u eshti genu care dupa ce monteaza un motor la loc ramane cu o punga de suruburi si motoru merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 stie cineva unde vin astea ca ma jur ca nu mai stiu de unde le-am scos.Stiu sigur ca de la panourile laterale,dar.... Io stiu doar chestia aia alba cu portocaliu. Se numeste "tigareta" si ai scos-o dintr-un pachet alb cu rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 @hellrider- frate ma jur ca asa patesc de fiecare data,imposibil sa nu ramana un arc,o saiba,orice... @pistolaru-aia stiu de unde vine si unde trebuie sa ajunga sint panicat de celelalte,ca am pus carenele si stau zici ca sint apretate,cred ca la prima groapa le-am si spart... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Daca te ajuta diagrame ca asta: Intra pe http://www.kawasaki.com/DefaultFrame.aspx?...OOSEVEHICLE.ASP. Sunt motoarele pentru state dar sunt in principiu la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 mersi prietene,le studiez de o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 va salut!ma intereseaza daca cumva stiti un stop si partea de desupt de 636 model 2003-2004.codita e identica cu cea de z1000 sau 750.merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 de unde shti ? oricum ne intzelegem prin semne Dupa lungi cautari am regasit o , uite aici profilul ei http://www.bikepics.com/members/blackfighter/ Bafta ! .....la semne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Dupa lungi cautari am regasit o , uite aici profilul ei http://www.bikepics.com/members/blackfighter/ Bafta ! .....la semne aa. merci tare tipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 aa. merci tare tipa Ai vrea sa te liciteze ei ? Noroc si succes la LICITATIE ! mai stii cine apare acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Ai vrea sa te liciteze ei ? Noroc si succes la LICITATIE ! mai stii cine apare acolo..... ce ar mai fi sa se prezinte la licitatie si sa ma si liciteze , opresc licitatia si la 10 mii de lei pt ea da hai sa nu exageram , motorul de langa o face sa arate bine ) deaia imi iau zxr 2007 - 2008 , poate am noroc la fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 din pacate nu prea face fatza telefonu sa inregistreze ... ideea de baza este ca se aude mai tare decat cei 1400wati instalati in masina... http://www.youtube.com/watch?v=J0DX7fGNP2A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Azi i-am montat amortizorul de ghidon GPR si capacul pentru saua de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Azi i-am montat amortizorul de ghidon GPR si capacul pentru saua de pasager unde ai gasit monopost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Dala am si eu, ptr mers relativ normal in oras lasa-l pe 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 unde ai gasit monopost ? In state Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 din pacate nu prea face fatza telefonu sa inregistreze ... ideea de baza este ca se aude mai tare decat cei 1400wati instalati in masina... http://www.youtube.com/watch?v=J0DX7fGNP2A trebuie sa tii telefonul mult mai departe de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Am pus anul trecut in semnatura mea un manual Haynes pentru zx6r...nu mai am fisierul, Baiazid a plecat in Australia si a luat cu el si serverul ftp. Acolo nu are net si banuiesc ca a sters ce avea pea colo. Rog mult de tot sa-mi dati si mie un link ceva la un download la fisierul ala. Am nevoie de acel manual in varianta digitala, chiar daca am si varianta trasa la imprimanta. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Am pus anul trecut in semnatura mea un manual Haynes pentru zx6r...nu mai am fisierul, Baiazid a plecat in Australia si a luat cu el si serverul ftp. Acolo nu are net si banuiesc ca a sters ce avea pea colo. Rog mult de tot sa-mi dati si mie un link ceva la un download la fisierul ala. Am nevoie de acel manual in varianta digitala, chiar daca am si varianta trasa la imprimanta. Multumesc mult. Aci gasesti si tot aici poti pune ce ai http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Salutare fratzi ninja... Dupa ce m-am dat ceva timp pe un cbr f2, m-am gandit sa dau divortz si ma ma iau cu o ninja de 600 din '97 (poza mai jos). Dar am mare intrebare, ce e diferit la modelu '97 fatza de ala din '98 incoace? Si nu ma refer la chestiile evidente, cum ar fi carenajul, ci la motorizare, ciclistica, de astea... Noroc bun si asfalt uscat everybody. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate