aalpine1 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cam asa ceva o sa imi fac eu cu silencer inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 O sa sune a tzeava, nu a motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Akrapovic e o evacuare mult mai buna decat hotbodies de care se plange toata lumea.Cauta pe www.kawiforums.com Am de vanzare pt zx-6r 05-06 semnalizari, parbriz si toba, originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) tobe... Editat Iunie 14, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Dar ati auzit de "banda de azbest"? cu siguranta ar fi facut treaba buna si nu ar mai fi existat motoare cu codite,fire si alte chestii topite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 tobe... Salut ... Reverse din cate am inteles aici pe forum ai tobe GPR ? Poti sa imi spui te rog care e treaba cu ele, pe un topic am citit ca sunt ilegale sau era o gluma ? PS: tare misto e motocicleta, culoarea e super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salut ... Reverse din cate am inteles aici pe forum ai tobe GPR ? Poti sa imi spui te rog care e treaba cu ele, pe un topic am citit ca sunt ilegale sau era o gluma ? PS: tare misto e motocicleta, culoarea e super tare. este "not for road use" ... nu sunt ilegale , dar s-au aruncat multe sticle dupa mine ...cred ca ma aresteaza politia la control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Poti sa pui un clip ceva cu sunetul daca ai te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 nu prea face fatza microfonul de la telefon , asa ca sunetul inregistrat nu se ridica la nivelul sunetului real : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 E criminala ... mai scoate si flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 cat e un set ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Salut tuturor,dc.tot vb. de tobe stie cineva unde pot gasi tobe two brothers pentru zx6-2007? Editat Iunie 15, 2008 de HIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am mersi sambata pe curbele dinspre baraju paltin cu 636 2005 , imi place motoru super mult , da ca sa traga si el tre sa o turez mult de tot , nu se compara cu vtr-ul care trage imediat de la 3mii ,c and se si ridica daca dai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am mersi sambata pe curbele dinspre baraju paltin cu 636 2005 , imi place motoru super mult , da ca sa traga si el tre sa o turez mult de tot , nu se compara cu vtr-ul care trage imediat de la 3mii ,c and se si ridica daca dai tare nu poti compara un 600 in linie cu un 1000 in V , e cel putin pueril ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Eventual compara-l cu un ZX 10r Editat Iunie 16, 2008 de marian_ucigasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 are cineva idee daca galetia de evacuare de la zx6 de pana in 98 se potriveste la modelul de 99 ? Am galeria fisurata rau si e aproape beyond repair. Si am gasit o galerie de zx din 97 si nu stiu daca se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Eu stiu ca din 97 pana in 2000 e la fel.Sper sa nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Eu stiu ca din 97 pana in 2000 e la fel.Sper sa nu ma insel. modelele sunt diferite .. acums i eu sper sa fie la fel galeriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 modelele sunt diferite .. acums i eu sper sa fie la fel galeriile Posibil sa fie. Dar un lucru clar este ca 98-03 se potrivesc. Du-te la Toni, iti sudeaza galeria exceptional. am mersi sambata pe curbele dinspre baraju paltin cu 636 2005 , imi place motoru super mult , da ca sa traga si el tre sa o turez mult de tot , nu se compara cu vtr-ul care trage imediat de la 3mii ,c and se si ridica daca dai tare LoL.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biss Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Bine v-am gasit,am intrat si eu in comunitatea voastra cu primul meu motor:) zx6r.Sper sa mai invat cate ceva de aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 nu poti compara un 600 in linie cu un 1000 in V , e cel putin pueril ... era ideea ca initial am vrut 636 , si nu am reusit sa iau in 2 rate cum am vrut , am gasit vtr-ul , iar acum comparand parca nu as mai vrea 636 , eventual zx10 dar inca nu am mers cu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Posibil sa fie. Dar un lucru clar este ca 98-03 se potrivesc. Du-te la Toni, iti sudeaza galeria exceptional. LoL.... toni de pe grivita . la radiatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Akrapovic e o evacuare mult mai buna decat hotbodies de care se plange toata lumea.Cauta pe www.kawiforums.com Am de vanzare pt zx-6r 05-06 semnalizari, parbriz si toba, originale. semnalizarile spate? cat vrei pe cel din dreapta? eventual ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Salut....vreau si eu un raspuns repede...ca am mai dechis si eu un topic la service.... Mai multe detalii despre cel care sudeaza si unde... eu am o galerie fisurata si capatu de prindere a galeriei dinspre chiulasa e rupt. ... Toni... grivita... unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Mergand pe Grivita dinspre podul Grant spre Bucurestii Noi, la cateva sute de metri dupa ce treci de Pod, pe partea dreapta, cu 50m inainte de al doilea semafor. Are o reclama pe gard, pe casa, nu mai stiu, dar o sa vezi daca te uiti atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate