DKWraith Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Cand doreste toar'su sa efectueze operatiunea ? dupe ce se intuarce za cocosheii de la plinbarea de 1,2,3...mai, cam peste o saptamana,doo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 H'atunci nu este problem..ne auzim la un tzar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 SE VINDE APRILIA RS 125 ... Detalii aci : -> http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...998-287585.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Merge spre Mare Sambata careva?Pe drumul Vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cocosheii, ma ajutati sa dau veiozele gios din casa? ca le schimb domiciliu'... Sa-mi fie cu iertare tovarasu' dar te ajut cu cea mai mare placere la urmatoarea schimbare de domiciliu ca acusi sunt cam departe. Dar mai termina-le si tu odata si calarestele!!! dupe ce se intuarce za cocosheii de la plinbarea de 1,2,3...mai, cam peste o saptamana,doo.. Un an...doi... Sa faceti poze sa le punem la arhiva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sa-mi fie cu iertare tovarasu' dar te ajut cu cea mai mare placere la urmatoarea schimbare de domiciliu ca acusi sunt cam departe. Dar mai termina-le si tu odata si calarestele!!! Un an...doi... Sa faceti poze sa le punem la arhiva!! Gia sou file mou! Pou ise ke pote nartis piso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sa-mi fie cu iertare tovarasu' dar te ajut cu cea mai mare placere la urmatoarea schimbare de domiciliu ca acusi sunt cam departe. Dar mai termina-le si tu odata si calarestele!!! Un an...doi... Sa faceti poze sa le punem la arhiva!! bre, ma fac moshier, adeca ma mut la curte... adeca pot sa mesteresc cand are ieo chef... ji d'al dreq mai cumpar o mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) PLECAREA: Vineri 30.04.2010 ORA: adunarea se face dupa 8-8:30 si se pleaca la 9-max9:15 LOCUL: iesirea spre drumul vechi spre Constanta ...(de la CORA pantelimon urmeaza pe dr un Rompetrol apoi vine o intersex.tie cu semafor in care la un colt e un PETROM ...in parcarea la PETROM e strangerea TRASEUL: cel stabilit mai devreme cu popasuri.... s.a. care mai vine Editat Aprilie 28, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Merge spre Mare Sambata careva?Pe drumul Vechi. pai te cred si eu nenea orlyy9, schimbul de ulei facut, frane STRONG, cauciuoace noi....sa tot mergi la mare. apropos, nu ti-am spus....foarte frumoasa mobra lu matale. cu respect....Gabone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La Multi Ani pachemoane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 care dintre ei ??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La Multi Ani pachemoane ! La Multi Ani Pachemoane. Daca cauti fata cu benzina ,am ceva... ideal,pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La multi ani Pochemon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 care dintre ei ??! buna asta! La multi ani vecine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 cu putzina bafta, urmatuarea "domnishuara"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ultima strigare... /index.php?...t&p=2405537 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 ma oameni buni cand plecam la mare asa in masa, pe 1 sau pe 2 mai ca sa stiu sa ma invoiesc si eu din timp de la serv ? Ora plecari sa modificat daca mai iesti interesat ,ora 8 la Mol intrarea pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Ora plecari sa modificat daca mai iesti interesat ,ora 8 la Mol intrarea pe A2. nu am mai intrat pe forum ca sa vad si pe 1 mai am fost la ora 9:50 la titan am stat pana la 10:10 , si dupa am luato pe autostrada , dar am gasit la ultima benzinarie fetze cunoscute si mau luat cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 si noi am plecat pe la 11 de la petromul vietii... ne'am intalnit pe drum cu mai multe grupuri, cred ca si cu voi printre ele... frumos drum, frumoasa vreme... record la timpul parcurs... plecare bucuresti ora 11 dimineata, sosire 2 mai ora 8 seara.. mwahahaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 cu putzina bafta, urmatuarea "domnishuara"... Bah, tu unde te crezi aici?!? Asta e forum de motocilisti adevarati, bah...vezi-ti de fiarele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 eu zic s-o incalece mai repede,in ziua de azi,cam greu mai gasesti o domnishuoara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Bah, tu unde te crezi aici?!? Asta e forum de motocilisti adevarati, bah...vezi-ti de fiarele tale. nu dădea bre! promit să nu mai fuck aÂşea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanian_designer Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salutare! Locuiesc in Titan langa scoala 94 (P-ta. Minis), am un XJ 600N, si vreau sa stiu daca se mai fac intalniri cu motociclistii din sectorul 3. Vali e numele meu. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salutare! Locuiesc in Titan langa scoala 94 (P-ta. Minis), am un XJ 600N, si vreau sa stiu daca se mai fac intalniri cu motociclistii din sectorul 3. Vali e numele meu. Asfalt uscat! Intanirea are loc vinerea la ora 19:00, la statia de metrou Titan, intrarea din parc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 @ CocoÂşeii, operațiunea motoreta''veioza & mileu' '' se va desfasur cam peste doi săptămîni... am gasit un balcon garaj mai mare, tot in cartier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate