diadri Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 salut, sper sa pot venii si eu cu xj-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 o sa apar si yo maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 K atunci ramane vineri 19.30. De data asta vin si eu, 100% sigur...nu ca alte dati... See u there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Mergem undeva de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 De data asta vin si eu, 100% sigur...nu ca alte dati... See u there! Balaure eu cred ca tu te.ai insurat pentru ca nu mai ai timp de nimik. Ne vedem diseara vreau sa vorbim. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Balaure eu cred ca tu te.ai insurat pentru ca nu mai ai timp de nimik. Ne vedem diseara vreau sa vorbim. Bafta. Crezi ca mai stie sa mearga pe moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 ne vdm la 7 jumate la Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 imi pare rau fratii mei ca nu am reusit sa ajung dar am vb cu Andrei la tel cand erati stransi la Billa am ramas inchis in casa mi sa rupt cheia in butucul de la usa si am mesterit la ea de am inebunit vinerea viitoare nu lipsesc PROMIT dar pana atunci asfaltt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 imi pare rau fratii mei ca nu am reusit sa ajung dar am vb cu Andrei la tel cand erati stransi la Billa am ramas inchis in casa mi sa rupt cheia in butucul de la usa si am mesterit la ea de am inebunit vinerea viitoare nu lipsesc PROMIT dar pana atunci asfaltt uscat Frate esti f tare. Pai nu ai si tu un speraclu ? Hai ca ne vedem vineri pe 23 tot 19.30 la Billa. E clar daca e vineri e billa. Sa schimbi broasca. Stie Bogdan ca i.ai distrus usa ? Vorbeste poate vine si el, ca doar in dr. taberei a crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Frate esti f tare. Pai nu ai si tu un speraclu ? Hai ca ne vedem vineri pe 23 tot 19.30 la Billa. E clar daca e vineri e billa. Sa schimbi broasca. Stie Bogdan ca i.ai distrus usa ? Vorbeste poate vine si el, ca doar in dr. taberei a crescut. ti-ai facut motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ucule vineri iar sunt acolo unde ti-am zis la telefon si iar nu pot veni la billa of poate vinerea viitoare r.a. .... eu sunt .... vecinica ... si te asteptam eu si mugur la asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Speram sa nu ploua vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Daca nu ploua am sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Frate esti f tare. Pai nu ai si tu un speraclu ? Hai ca ne vedem vineri pe 23 tot 19.30 la Billa. E clar daca e vineri e billa. Sa schimbi broasca. Stie Bogdan ca i.ai distrus usa ? Vorbeste poate vine si el, ca doar in dr. taberei a crescut. nu am stricat usa ma doar broasca si nu ii spune pana nu schim broasca ca face ca trenu vineri vin sa speram ca nu ne ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Daca nu ninge ne vedem la billa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Nu ninge , in schimb ploua la greu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 jeg de vreme azi sa speram ca vinerea viitoare o sa fie vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Daca nu ninge ne vedem la billa. Tu chiar vii pe vremea asta ??? Eu zic pas saptamana asta ca nu are rost sa fac un dus in mers ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Nu bre glumeam. Ne vd vinerea viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Se tine intalnirea de Vineri 30.03? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 ar cam fii cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 asa zic si eu.Numai sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 nu uitati ca avem de mers la un party /index.php?...mp;#entry679313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Daca nu ploua cred ca o sa fie si petrecerea noastra la cati suntem din Dr Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 salutare vinerea sata nu o ratez, am sa vin si eu ......in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate