Enduristul Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Merci pt. informare.Cred ca ma bag shi eu in grupul 1.Sper ca partea de coclauri sa se poata face cu doua persoane. --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 07:16 ------------- Duminica 30 Martie ora 10 intalnire in Biker's Otopeni .Bem cafeaua si plecam aici: /index.php?showtopic=190391 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Bine fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) asa ca ori pe telefon, ori pe forum va rog sa imi raspundeti care cum puteti ... repet 12 aprilie sambata cred ca ora 9 dimineata incepe nebunia .... Tocmai am aflat ca tocmai in acel weekend trebuie sa plec intr-o tura de mult timp planificata! Nu am ce face, nu depinde de mine! Chiar mi-ar fi placut sa vin, sa ajut macar cu prezenta .... Pe de alta parte, poate ajuta ceva daca ne manifestam in traficul....national? Ca la o adica putem sa ne punem insemnele marsului cu toate astea (sper sa nu ma bata partenerii de drum ca vorbesc in locul lor....) Editat Martie 26, 2008 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 despre cati km vorbim la plecarea de duminica? poate vin si eu. mai multe detalii se pot da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 interesant nici un mesaj de pe 29................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Pai daca nimeni nu a mai iesit pe nicaieri.A fost si vremea nashpa. Poate weekendu urmator dar Sambata e parada.Asa que ne ramane Duminica. Propuneri ceva? --- Mesaj completat în 08 Apr 2008 19:55 -------------Noi am fost la Naipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Uhuu ce a fugit topicul asta de pe prima pagina... Mai vine lumea la parc de obicei sau nu ? Hai ca e frumos afara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Uhuu ce a fugit topicul asta de pe prima pagina... Mai vine lumea la parc de obicei sau nu ? Hai ca e frumos afara ! Salut Laur te ai intors ?Vine lumea parc dar nu prea se mai discuta pe forum, ne vedem la 8 Editat Aprilie 11, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 duminica gratar branesti? sau alta zona frumoasa? si nu prea departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Pana Duminica mai e mitingul de Sambata. Plecam si noi mai multi de la parc?Sau fiecare-n legea lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 up:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ii facem respiratie artificiala si isi revine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 doctore, cum sunt cauciucurile? ti-au venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Cristos a inviat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Adevarat a Inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 caut lume intreresata de plecarea in vama veche de 1 mai strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Salut la toti , Caut si eu un garaj sa las mobra pe bulevardul Timisoara , cam pe langa Plazza , daca stie careva ceva fac cinste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Salut la toti , Caut si eu un garaj sa las mobra pe bulevardul Timisoara , cam pe langa Plazza , daca stie careva ceva fac cinste . Cel mai aproape pe care il stiu e ala de la Favorit. Doua statii de autobuz, in masura RATB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Da pe ala il stiu si eu dar cam departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Da pe ala il stiu si eu dar cam departe Mai e unul mai aproape. La prima statie de tramvai dupa Plaza, mergand spre Valea Cascadelor, e un complex pe stanga. Sub el e un garaj din "seria" celor de la Favorit, Orizont, etc. P.S. e cel putin a patra oara cand postez despre garajele astea pe topicul asta. Ar trebui sa ma plateasca Dalli pt publicitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Sa iti dea o cina cu Udrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Mai e unul mai aproape. La prima statie de tramvai dupa Plaza, mergand spre Valea Cascadelor, e un complex pe stanga. Sub el e un garaj din "seria" celor de la Favorit, Orizont, etc. P.S. e cel putin a patra oara cand postez despre garajele astea pe topicul asta. Ar trebui sa ma plateasca Dalli pt publicitate La asta nu mai sunt locuri, aici tin eu mobra si am mai incercat pentru cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 'classic_vld' cat este pe luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 'classic_vld' cat este pe luna? Ultima oara era 130 RON / luna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 hola va mai vedeti vineri seara la parc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate