Sari la conținut

Accident 13 Martie 2007 - Ora 20.00 ! Bucuresti


LaurBalaur
 Share

Postări Recomandate

Acum cateva minute aud un scartz de roti si un POC puternic, ma duc pe balcon, ce vad un motor intins pe jos si un baiat care incearca sa-l ridice.

Locul: B-dul Timisoara, in dreptul liceului Petru Maior, unde se construieste noul mall Cotroceni Park.

Este vortba despre un motorist de pe forum: Tuningboy, /index.php?showuser=5881

A franat inainte de trecerea de pietoni si un nene cu un Matiz l-a busit din spate.

Motocicistul e ok, nu are nimic la prima vedere, acum s-au dus la politie.

 

Asa ca, tot sa nu ai nici o vina, sa mergi incet, sa fii echipat full, ca tot se gaseste un unul care sa ti-o traga exact cand te astepti mai putin...

 

Daca am dat detalii gresite, te rog sa ma corectezi...

 

P.S. Azi e marti 13, au fost ceva accidente raportate, cred ca si-a bagat ala coada... ehh oricand i se poate intampla oricui...

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne cati prosti pe lumea asta si s-au cam adunat toti in Romania...vorba ta , te echipezi bine,mergi incet si da un prost peste tine ... Multa bafta baiatului sa speram ca nu o sa aiba nicio problema de sanatate in timp de la lovitura...

 

Stau si citesc pe forum si mi se pare a fi cel mai "sangeros" inceput de sezon de ...de cand am inceput eu sa ma interesez de fenomenul acesta ... Aveti grija oameni buni de voi :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da frate zi cu ghinion azi . . . era sa ma dea una pe jos.

Nu stiu cum am suparat-o la stop pe o fufa, m-am bagat in fata ei si cand s-a pus verde nu eram atent urmarind din priviri fundul magnific al unei blonde de pe trotuar.

Si fufa asta cred ca se grabea undeva ca a inceput ca disperata sa claxoneze. Am pornit incetisor si cand sa iau si eu ceva viteza vad in capatu strazii gaborii, si cum nu am numar (e indesat pe sub sa pe undeva) am spus sa stau la cutie in spatele lor.

So mergand eu asa cu 60 la ora apare fufa din spate accelerand in disperare, mi se baga in fata si franeaza cu scartait de roti la vreo 2 metri de mine, am franat si eu cu ceva emotii, apoi iar ii da blana sa fuga de mine sau nu stiu ce era in capu ei. Eu tocmai iesit de la munca, unde se pare ca am ratacit vreo 15000 RON pe nu stiu unde (sunt contabil) si amenintat de sef ca-mi rupe un picior daca nu ii gasesc pana maine, nu aveam o stare de spirit prea buna. Asa ca m-am luat dupa ea ca tot omu, nu? Am trecut vartej pe langa gabori si am continuat sa o alerg pe fufa cat sa-i dau emotii. Apoi am prins-o la un stop in sfarsit dupa ce prinsese vreo 6-7 pe verde, si stiti ce a urmat, nu?

Ea a luat postura cu mainile in poala, usile inchise si ochii de miel la taiat, iar eu am coborat de pe motor si am inceput sa trag ce usi, sa bat in geam cu pumnu si sa ma agit ca un motociclist rau si satanist ce sunt. Va placea cum suna bolnavilor . . . dar nu s-a intamplat deloc asa.

Am trecut pe langa ea cand a oprit la stop facandu-i semn cu mana ca e nebuna, mi-a fost de ajuns s-o vad asa de speriata incat nu avea rost sa ii mai fac altceva.

Oricum, nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva de la o femeie la volan. Dar se pare ca o data cu cresterea numarului de muieri la volan creste si smekeria si nesimtirea lor atunci cand sunt in trafic. In curand o sa ajunge sa le bagam alaturi de taximetristi si maxi-taxi.

Data viitoare nu voi mai fi atat de indulgent . . . daca era barbat ii luam oglinda drept suvenir.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stau si citesc pe forum si mi se pare a fi cel mai "sangeros" inceput de sezon de ...de cand am inceput eu sa ma interesez de fenomenul acesta ... Aveti grija oameni buni de voi :crack:

 

Au fost si vor fi tot timpul accidente moto, insa s-au inmultit si motocicletele in ultimii ani...

Sincer, nu stiu ce se poate face pentru a constientiza soferii din Romania de cat de grav poate fi o simpla neatentie in cazul unui accidentari a unui motociclist...

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi Marti 13.03.2007

 

Inainte de orice vreau sa ii multumesc lui Laur Balaur pentru ca coborat si m-a ajutat cu ce-a putut si el la momentul respectiv. Un sprijin moral valoreaza enorm cand e cu adevarat nevoie de el

 

Acum sa va povestesc ce s-a intamplat.

 

 

Venind de pe Blv Vasile Milea am facut dreapta si am intrat pe Blv Timisoara. cu 2m inainte de liceul Petru Maior este o trecere de pietoni.

 

Incetinesc apasand frana spate si apoi privirea in paijpe si mana pe frana fata. Autobuzul opreste in dreapta mea , 3gagici incep traversarea si eu am oprit fix la linia transversala dinaintea trecerii de pietoni.

 

In cateva secunde aud un zgomot de frana puternica din spatele meu. In acest moment ma gandeam "bai poate am blocat eu spatele" dar simteam cum se apropie zgomotul. si la un moment dat ZBANG ...i'm flyin, scurt si la obiect.pe asfalt.POC si PAC repede in picioare , ridic Hondita (sau ma rog ma chinuiam sa o ridic, m-a ajutat un elev ).

 

Mentionez ca purtam casca , geaca de piele cu protectii , si manusi cu mult carbon. dupa urmele de pe manusi pot spune ca am pus mainile in fata si am picat usor pe burtica. Nu ma doare nimic , nici o vanataie , nici macar geaca nu e zgariata, nici casca. putin praf pe jeans (stiu ,nu aveam picioarele protejate deloc)

 

Am fost la Politie in Militari, pe la Gorjului...urat frig aglomeratie...am ajuns la 20.20 si ne-al zis "hai acasa si revenim mai pe seara"..am ajuns la 22.45 si inca mai erau 3persoane inaintea noastra + schimpul de ture al politistilor.

Omul s-a speriat si el , si-a recunoscut vina (el statea in spatele autobuzului si la un moment de maxima inspiratie , s-a hotarat sa il depaseasca in forta inainte de trecerea de pietoni.)

 

 

Mi-am pus urmatoarele intrebari:

 

Cum ar trebui sa ma simt dupa ce am avut 2 accidente cu doua motociclete diferite in mai putin de 1luna? Halal inceput de sezon...

Cate vieti mai am ? Doamne chiar nu incerc sa fortez norocul, dar se pare ca ingerashul si-a facut datoria.

Data viitoare voi fii la fel de norocos ?

Ce-o sa fac in urmatoarele (minim) 2 luni fara motor ?

 

Stricaciuni la motor :

- Carena spate sparta pe ambele parti, inclusiv blocul optic

- schimbator de viteza ,

- julita pe partea stanga putin , dar nu sunt carene sparte

- tobele au cam iesit "din matca"

- carena fata julita si crapata

 

De la automobilist am obtinut copia dupa asigurare (la BCR Asigurari) cat si o suma de 1000Ron. pe motiv de daune morale. Putin mult , asta am cerut eu pentru ca in situatii de genul asta 3puncte penalizare si 78Ron amenda mie unu mi se pare prea putin.

 

 

Ii multumesc lui Dzeu ca nu am patit nimic , si de data asta. Erau mari sanse sa ma trezesc cu motorul calare peste mine sau sa vina taras spre mine , eu picand in fata motocicletei.

 

Doamne Ajuta ...si sper sa nu mai postez la rubrica accidente prea curand.

 

Sunt cam dezamagit de mine ca motociclist si parca simt pe pielea mea la propriu cum e sa "living on the edge" , dar nu e ce imi doresc!

Dupa ce incheiasem 2007 fara nici un eveniment rutier si o iarna in care chiar am mers ceva , acum sa am doua accidente din fericire fara bube, intr-un interval asa scurt.

 

Ne vedem sanatosi miercuri la Arc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e bine ca nu ai patit nimic, si de bine de rau nici conservaru' nu ti-a facut probleme dupa accident, stim prea bine atatea cazuri in care tot conservaru viinovat fiind , facea probleme victimei. Si , spre norocu lui, motoreta nu a ricosat in vreun trecator de pe trecerea de pieton, ca altfel era si mai rau pentru el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Matizistul ala din ce gaura o fi iesit, frate?

 

Nu stie cum sa apese frana?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca nu ai patit nimic. orice sfat e de prisos...ceasul rau, pisica 13 si matizul negru... mai bine ia-o invers: ai scapat usor, motorul sper ca e ok. ochii mari si mergem inainte, nu cedam. WHAT DOESN'T KILL ME MAKES ME STRONGER. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offf.... Adi, da'chiar ca ai inceput "in forta" :D Doar acu 1 luna povesteai de celalalt accident si acuma iar...

Bine ca n-ai patit nimic, esti intreg, asta e cel mai important :wave: ..lasa motorul ca ala se repara (al doilea motor reparat in 2 luni... )

Ai avut mare noroc, a 2-a oara!!!! - sau sa zic noroc chior pt ca ti-ai luat-o aiurea din cauza unui dobitoc??? :hug:

Clar ca acolo, sus, cineva te iubeste :finger:

Sa-nteleg ca iar vii pieton la Arc sau pasager? :ok: :eek:

Ai grija de tine :ok: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand am vazut ca zice LaurBalaur ca accidentatul e Tuningboy m-am gandit la doua lucruri, 1.cum ziceai intr=un post ca nu ai avut nici o cazatura si cum speri sa nu patesti nimic. 2. saracutu RVF.

Cat despre manevra amatorului, ca altceva nu e daca face asa ceva, ce sa mai zici. Trebuie sa fii tampit sa vezi masini oprite la trecerea de pietoni si sa te gandesti ca le depasesti pe banda cealalta. Eh...asta e...insanatosire fizica grabnica Honditei si morala tie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai bine ai gasi niste carene sparte cand te duci la asigurare......

felicitari. esti norocos ca nu ai patit nimic.

:crack: poate acum iti cumperi scaritze ptr pasager?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca nu ai tu nimic!!

motorul din ce zici nu are probleme decat estetice. mai un scoci, mai un poxipol, asta pana vin banutii de la RCA (cam 2 luni daca te misti repede si daca e o firma serioasa). Estimez ca iti va considera dauna totala si iti va da cam 700-900euro maxim.

insa avand in vedere ca nu ai furci rupte, discuri de frana sau jante indoite... io zic ca te vedem pe 2 roti mult mai repede decat estimezi tu (2 luni..)

 

bafta! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi Marti 13.03.2007

Inainte de orice vreau sa ii multumesc lui Laur Balaur pentru ca coborat si m-a ajutat cu ce-a putut si el la momentul respectiv. Un sprijin moral valoreaza enorm cand e cu adevarat nevoie de el

Ne vedem sanatosi miercuri la Arc !

 

N-ai pt ce, am incercat sa ajut si eu cu ce pot. Exact acolo a mai fost un accident toamna trecuta, o fata cu un ZXR de 400, asa ca nu esti primul care cobor din bloc sa-l ajut :wave:

Ai luat pana la urma motorul de acolo, ca pe la 22.30 nu mai era ?

Erai putin socat dupa accident, cum suntem toti de altfel, insa stii ce e bine, ca esti ok si nu te doare nimic cum spui tu.

Asta e acum esti calare si in secunda urmatoare esti pe jos, cateodata pur si simplu nu ai cum si ce sa mai eviti...

Se putea si mai rau, asa ca ai scapat ok, si zic ca si matizistul s-a comportat ok dupa accident, chiar daca a fost un bou inaintea lui si ti-a facut beleaua...

 

Bafta la rabdare si reparatii !

 

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai bine ai gasi niste carene sparte cand te duci la asigurare......

felicitari. esti norocos ca nu ai patit nimic.

:finger: poate acum iti cumperi scaritze ptr pasager?

 

 

Nici vorba. sper sa gasesc un "baiat cu talen de sculptor" sa imi faca codita asa cum vreau eu. monopost si ascutita RC211V style

 

La asigurare nu cred sa primesc mai mult de 1.000euro , dar vedem....

 

Am citit topic-ul, m-am uitat la marti 13 si apoi la avatarul lui Tunningboy. "funny". oricum e bine cand se termina cu bine!

 

 

vrei sa auzi ceva si mai funny apropo de avatarul meu ?

 

permisul l-am luat pe 06.06.2006....dar ma duc regulat la Biserica

 

Offf.... Adi, da'chiar ca ai inceput "in forta" :finger: Doar acu 1 luna povesteai de celalalt accident si acuma iar...

Bine ca n-ai patit nimic, esti intreg, asta e cel mai important :wave: ..lasa motorul ca ala se repara (al doilea motor reparat in 2 luni... )

Ai avut mare noroc, a 2-a oara!!!! - sau sa zic noroc chior pt ca ti-ai luat-o aiurea din cauza unui dobitoc??? :hug:

Clar ca acolo, sus, cineva te iubeste :wave:

Sa-nteleg ca iar vii pieton la Arc sau pasager? :ok: :ok:

Ai grija de tine :D :crack:

 

 

sa stii ca mi-am pus aceleasi intrebari ... prea mult in prea putin timp. Zilele astea ma voi intalni cu o prietena care e psiholog sportiv si care ma cunoaste foarte bine, poate o discutie cu ea ma va ajuta.

 

Voi veni la Arc , pe propriile picioare:)

 

 

 

 

 

bine ca nu ai tu nimic!!

motorul din ce zici nu are probleme decat estetice. mai un scoci, mai un poxipol, asta pana vin banutii de la RCA (cam 2 luni daca te misti repede si daca e o firma serioasa). Estimez ca iti va considera dauna totala si iti va da cam 700-900euro maxim.

insa avand in vedere ca nu ai furci rupte, discuri de frana sau jante indoite... io zic ca te vedem pe 2 roti mult mai repede decat estimezi tu (2 luni..)

 

bafta! :eek:

 

 

una din prioritatile pentru primavara asta era sa vopsesc din nou carnele + rezervorul. Se pare ca acum e momentul :finger:

 

Motorul nu are nici o problema technica. pe la 22.30 m-am dus din nou la locul accidentului si am pornit hondita si am duso la politie . Laur se astepta sa fie inecata...se pare ca nu ma lasa la greu si nici nu vrea sa imi ia viata. O fii ea de 400cc dar nu o dau....pentru nimic :finger:

 

Era o reclama la asigurari..."viata e mai frumoasa langa partenerul potrivit"

 

Vreau sa va multumesc tuturor pentru suport si ochii-n paijpe !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off... cred ca te-am vazut in trafic cu 10-15 minute mai devreme de accident, eu eram in masina cu niste prieteni, urcam pe langa cotroceni spre leu, in coloana, si ai trecut pe langa noi... in momentul ala te invidiam ca nu-s si eu cu moto..

 

nasol! dar sper sa revii cat mai repede pe 2 roti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off... cred ca te-am vazut in trafic cu 10-15 minute mai devreme de accident, eu eram in masina cu niste prieteni, urcam pe langa cotroceni spre leu, in coloana, si ai trecut pe langa noi... in momentul ala te invidiam ca nu-s si eu cu moto..

 

nasol! dar sper sa revii cat mai repede pe 2 roti!

 

 

Culmea e ca m-am oprit la magazinul ala moto de pe cotroceni special sa ma odihnesc si sa imi mai clatesc ochii cu speranta ca o sa se mai linisteasca traficul , si culmea in jumatate de ora disparuse coloana...inainte era de la pod pana sus la semafor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca ai scapat asa de usor si un sincer respect pentru LaurBalaur, din ce in ce mai rari cei carora le pasa !

Si , daca imi permiti, un sfat de la un biker mai in varsta: cand opresti sa dai prioritate pietonilor incearca sa te incadrezi cat mai aproape de limita dintre benzi in asa fel incat sa-i lasi o portita de trecere "meseriasului".

O spun din proprie experienta, am avut zeci de faze de genul asta numai de cand am scos-o de la naftalina, adica de o saptamana :crack:

 

Bafta la reparat motorul :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un lucru e sigur! nu a fost vina lui ...iar intamplarea lui adrian ne face pe toti sa fim cat mai atenti pe drumuri si sa purtam echipamentul de protectie adecvat....

Succes cu repararea la motor! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Adi tata, acum am vazut postul cu buba ta!

Imi pare ff.rau de incident dar totodata ma bucur ca ai iesit intreg din toata povestea asta!

Se vede treaba ca la tine se aplica cu succes legea nescrisa , cum ca in loc de o buba mare mai bine mai multe mici si mai nevinovate..!! ...se vede treaba ca ingerasul tau pazitor nu isi ia pauza de bere de loc ... :D

...si in alta ordine de idei, cred ca in acest mod oarecum indirect apare motivul si ti se implineste dorinta de a aplica un mic tunning la motoare..!!! :D

...inca o data ma bucur ca esti intreg si succes la tunning!

 

...sa ne vdm sanatosi! :D , :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da frate zi cu ghinion azi . . . era sa ma dea una pe jos.

Nu stiu cum am suparat-o la stop pe o fufa, m-am bagat in fata ei si cand s-a pus verde nu eram atent urmarind din priviri fundul magnific al unei blonde de pe trotuar.

Si fufa asta cred ca se grabea undeva ca a inceput ca disperata sa claxoneze. Am pornit incetisor si cand sa iau si eu ceva viteza vad in capatu strazii gaborii, si cum nu am numar (e indesat pe sub sa pe undeva) am spus sa stau la cutie in spatele lor.

So mergand eu asa cu 60 la ora apare fufa din spate accelerand in disperare, mi se baga in fata si franeaza cu scartait de roti la vreo 2 metri de mine, am franat si eu cu ceva emotii, apoi iar ii da blana sa fuga de mine sau nu stiu ce era in capu ei. Eu tocmai iesit de la munca, unde se pare ca am ratacit vreo 15000 RON pe nu stiu unde (sunt contabil) si amenintat de sef ca-mi rupe un picior daca nu ii gasesc pana maine, nu aveam o stare de spirit prea buna. Asa ca m-am luat dupa ea ca tot omu, nu? Am trecut vartej pe langa gabori si am continuat sa o alerg pe fufa cat sa-i dau emotii. Apoi am prins-o la un stop in sfarsit dupa ce prinsese vreo 6-7 pe verde, si stiti ce a urmat, nu?

Ea a luat postura cu mainile in poala, usile inchise si ochii de miel la taiat, iar eu am coborat de pe motor si am inceput sa trag ce usi, sa bat in geam cu pumnu si sa ma agit ca un motociclist rau si satanist ce sunt. Va placea cum suna bolnavilor . . . dar nu s-a intamplat deloc asa.

Am trecut pe langa ea cand a oprit la stop facandu-i semn cu mana ca e nebuna, mi-a fost de ajuns s-o vad asa de speriata incat nu avea rost sa ii mai fac altceva.

Oricum, nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva de la o femeie la volan. Dar se pare ca o data cu cresterea numarului de muieri la volan creste si smekeria si nesimtirea lor atunci cand sunt in trafic. In curand o sa ajunge sa le bagam alaturi de taximetristi si maxi-taxi.

Data viitoare nu voi mai fi atat de indulgent . . . daca era barbat ii luam oglinda drept suvenir.

man frumos scris,subscriu la faza cu femeile la volan cer scuze exceptilor,si nu imi ia mult ca sunt chiar putine,dar restu tare vaci mai sunt.iti taie fata,nu iti da prioritate de dreapta si cand ajungi in dreptu lor si vrei doar sa le atragi atentia,ori te dracuie ele cu tupeu,ori se fac ca ploua si chiar nu te vad si nu se stiu vinovate cu ceva :D ,trasnile-ar...astaa...ferile-ar sfantu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Problema :

 

Mi-am cumparat codita din UK (carena , cadru, rezervor de frana) ...ce mai ..TOATA PARTEA SPATE a motocicletei pe banii mei si am montat-o

 

Dosarul de asigurare RCA a mers f incet iar momentat se afla in centrala BCR

Azi taica-miu s-a dus la Centrala sa ii mai bata la cap sa vada ce se intampla si mi-l da pe unu de la BCR care vrea sa vada motocicleta si sa stam de vorba.

Dosarul a trecut de toate stampilele , de contabilitate tot , mai trebuie trimis la plata si s-a trezit asta acum sa vada motocicleta. la constatare s*au facut poze si poa sa vada din poze cum arata

 

Acum motocicleta are carena spate complet noua,montata si e dusa la vopsit la Gabi in Afumati.

 

Ce-as putea sa fac in cazul asta ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-as putea sa fac in cazul asta ???

Sa le spui foarte frumos si elegant ca au avut la dispozitie o perioada ca sa faca ce constatari vroiau ei. Iar daca mai vor sa constate ceva, le spui ca pot oricand intreba organele de ancheta care s-au ocupat de cercetarea accidentului sau poti face referire la pozele pe care ziceai ca le ai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...