Fotok Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 frumoasa plimbare Banditule si Raider. Ca sa ne laudam si noi, am bagat azi 200 km , o tura Odorhei Sighisoara, Balauseri, Sovata, Odorhei cu 3 TDM uri si un Super TNR. A plouat mai tot timpul, a fost frig dar mersul cu mobra e atat de placut ca nu ne-am putut stapanii bag 2 poze cu oprirea noastra la Sovata unde am mancat o ciorba de burta cat 1 : recomand ps: cafeaua a fost de toata rusinea Mistretii salbatici in formatie completa Mistretii + pretendentul Zsolt (TDM-ist of course) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 2200 euro fix cu casca topcase, ulei si filtru si o carena de "rezerva" are 45350 de km, suspensii WP si un apetit inexplicabil pentru a fi calarita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 frumoasa plimbare Banditule si Raider. Ca sa ne laudam si noi, am bagat azi 200 km , o tura Odorhei Sighisoara, Balauseri, Sovata, Odorhei cu 3 TDM uri si un Super TNR. A plouat mai tot timpul, a fost frig dar mersul cu mobra e atat de placut ca nu ne-am putut stapanii bag 2 poze cu oprirea noastra la Sovata unde am mancat o ciorba de burta cat 1 : recomand ps: cafeaua a fost de toata rusinea Mistretii salbatici in formatie completa Mistretii + pretendentul Zsolt (TDM-ist of course) Fotok cand antalnim si noi cu mobrele s-al bem o cafeluta undeva veniti toti si vorbin si cu Rockeru , o sambata vad ca si voi plimbati la vicend ca si noi si daca tot plimban vro 200 kilometri nar fi rau sa inalnim macar care santem din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 bv fratilor, felicitari pt plimbari. eu am dus-o pe a mea la spalatorie dar tot trebuie sa o frec cu o perie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) bv fratilor, felicitari pt plimbari. eu am dus-o pe a mea la spalatorie dar tot trebuie sa o frec cu o perie Stai linistit e normal sa se jegareasca pe vremea asta, sa le vezi pe ale noastre cum arata acum dupa drumul de 200de km pina la cascada Putna si inapoi, zici ca am fost la arat cu ele. Acu necesita o "deratizare" completa ! Editat Aprilie 12, 2010 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 bv fratilor, felicitari pt plimbari. eu am dus-o pe a mea la spalatorie dar tot trebuie sa o frec cu o perie Eu am vazut cum arata un BMW innamolit si fara cob stanga, deci te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Cumparati noul numar Motociclismo care in maxim o saptamana apare si veti avea parte de o surpriza placuta. TDM-ul meu a fost testat la rubrica Second Hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) 2200 euro fix cu casca topcase, ulei si filtru si o carena de "rezerva"are 45350 de km, suspensii WP si un apetit inexplicabil pentru a fi calarita ) Nu arata rau dar nu pot sa promit nimic pana nu am vandut calul meu , mersi Editat Aprilie 12, 2010 de Raider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Ca sa nu spuneti ca nu v-am avertizat: Turul Romaniei 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Ca sa nu spuneti ca nu v-am avertizat: Turul Romaniei 2010 foarte misto traseul. mi-ar placea sa-l fac din nou, dar nema bani si timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 foarte misto traseul. mi-ar placea sa-l fac din nou, dar nema bani si timp Nu trebuie sa-l faci din nou, nu pe tot Am postat in ideea de a fi insotit pe diverse portiuni de drum de unii dintre voi De exemplu, cei din Bucuresti / Ploiesti ar putea sa ma insoteasca pe portiunea Ploiesti - litoral, eventual si prin Cheile Dobrogei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Nu trebuie sa-l faci din nou, nu pe totAm postat in ideea de a fi insotit pe diverse portiuni de drum de unii dintre voi De exemplu, cei din Bucuresti / Ploiesti ar putea sa ma insoteasca pe portiunea Ploiesti - litoral, eventual si prin Cheile Dobrogei ideea e ca e marfa traseul si merita facut din nou. cam in ce perioada ajungi in bucuresti? daca ai nevoie de cazare te primesc fericit sub acoperisul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ideea e ca e marfa traseul si merita facut din nou. cam in ce perioada ajungi in bucuresti? daca ai nevoie de cazare te primesc fericit sub acoperisul meu Iti multumesc, dar nu intentionez sa intru in Bucuresti, nici macar sa ma apropii de Bucuresti La 1 august plec de la Rasnov si ma opresc la Costinesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Iti multumesc, dar nu intentionez sa intru in Bucuresti, nici macar sa ma apropii de BucurestiLa 1 august plec de la Rasnov si ma opresc la Costinesti aaa ok. din pcate nu am cum sa te insotesc in perioada aceea. Mesaj completat unde gasesc un set de semeringuri de praf pt furca fata , ca de ulei am gasit la romi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 tot la el. 10042195 louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Nu cumpara nimeni tdm ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Nu cumpara nimeni tdm ?! o dai la schimb cu un fireblade din '99?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 o dai la schimb cu un fireblade din '99?? Salutare , di anu 99 ???? daca nu trbuie sa dau diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salutare , di anu 99 ???? daca nu trbuie sa dau diferenta da-i un pm lui /index.php?showuser=10528 si vb cu el ca pe el il intereseaza un TDM si vrea sa dea firblade-ul la schimb. Mesaj completat tot la el. 10042195 louis bre, astea-s de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 probabil ca s-a mai discutat insa nu am reusit eu sa gasesc ... la ultimul consum facut plin la plin, a iesit cam 8,1% ... mie, ca fost posesor de GS mi se pare cam drastic consumul ... n-as zice ca am exagerat cu ea, forje, liniute, etc ... am facut naveta cu ea, cam 20 km zilnic, regim semiurban, adica de iesire din Ploiesti, fara semafoare, etc ... oi fi eu nepriceput, o fi filtrul de aer, carburatoarele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 poate sa fie de la mai multe. da fiind vorba de tdm, unu din primele chestii la care zburda mintea sunt tuburile emulsoare si cuiele ponton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 probabil ca s-a mai discutat insa nu am reusit eu sa gasesc ...la ultimul consum facut plin la plin, a iesit cam 8,1% ... mie, ca fost posesor de GS mi se pare cam drastic consumul ... n-as zice ca am exagerat cu ea, forje, liniute, etc ... am facut naveta cu ea, cam 20 km zilnic, regim semiurban, adica de iesire din Ploiesti, fara semafoare, etc ... oi fi eu nepriceput, o fi filtrul de aer, carburatoarele ? acele de dozaj muta-le la minim si verifica daca tubul in care intra s-a ovalizat. curata carburatoarele si sincronizeaza-le apoi schimba bujiile, si filtrul de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 daca arata ca (fostele) mele, atunci poate sa le mute unde vrea el, da se recomanda in tomberon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 daca arata ca (fostele) mele, atunci poate sa le mute unde vrea el, da se recomanda in tomberon. mda pana nu desface nu stie ce va gasi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) ... tuburile emulsoare si cuiele ponton...... acele de dozaj muta-le la minim si verifica daca tubul in care intra s-a ovalizat ... hait, m-ati prins ! trebuie sa caut un manual de intretinere sau un mecanic bun ! la schimbat un filtru, o bujie, m-as baga, dar la carb-uri nu prea am curaj ... de obicei imi ramin piese de inca unul, cel putin ... Editat Aprilie 14, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate