andrew2 Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Plimbari multe si cat mai placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 salut cavalere,,,pretul a fost unul rezonabil,,,TDM-ul sa dat cu 2000 euro iar VSTROMUL ma costat 4500 euro dc nu ai vrut un 900 cu ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Ce parere aveti de TDM-ul din link? http://olx.ro/oferta/yamaha-tdm-850-ID2aLT3.html#e0f3463e3a Mai atasez inca cateva poze facute cu un 3110, cred Povestea este ca, pentru ca am probleme cu spatele din cauza constitutiei (1.92), trebuie sa-mi vand cruiserul. Si chiar mi-ar plaea un TDM. Si vanzatorul mi-a propus un schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Ce parere aveti de TDM-ul din link? http://olx.ro/oferta/yamaha-tdm-850-ID2aLT3.html#e0f3463e3a Mai atasez inca cateva poze facute cu un 3110, cred IMG_20151022_102841.jpgIMG_20151022_102901.jpgIMG_20151022_102912.jpgIMG_20151022_102926.jpgIMG_20151022_102954.jpgIMG_20151022_103235.jpg Povestea este ca, pentru ca am probleme cu spatele din cauza constitutiei (1.92), trebuie sa-mi vand cruiserul. Si chiar mi-ar plaea un TDM. Si vanzatorul mi-a propus un schimb. Scumpa la banii aia. La cat cere el,gasesti urmatorul model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 sincer sa fiu imi aduce a un cazan care nu-si merita banii. daca tie iti place si merge bine, fa schimbul daca iti e pe plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Tot cazan mi se pare si mie. Mai astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Dragi colegi, era sa nenorocesc acu 10 minute pe un TDMist 4tx in fata hotelului Iris. Era vina mea. Amnvirat stanga si nu l-am observat venind din spate. Imi cer scuze prietene si mersi de intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 dc nu ai vrut un 900 cu ABS? salut Cavalere,sa stii ca am avut intentii sa-mi iau si un 900,dar nu era asa de important ABS pentru mina ca eu merg de cand ma stiu cu motoare fara ABS si am rezolvat problema foarte repede daca a fost nevoie,,iar Vstromul a fost visul meu inainte de a-mi lua TDM,ia acum se pare ca s-a implinit visul salutare si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 (editat) La capitolul frane,vstrom-ul e net inferior unui Tdm:).Fara suparare Editat Octombrie 27, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 La capitolul frane,vstrom-ul e net inferior unui Tdm:).Fara suparare stai linistit ca nu e cu suparare,pentru mine e totul nou la acest motor si chiar sunt deschis la subiecte care iti pot salva viata,toata treaba e sa fii pregatit pentru orice problema care apere in trafic,,,ca din cate vad eu in jungla asta unde manevram noi motoarele ....scapa cine poate ,,,sper sa ma insel dar asta e adevarul,,,deci atentie la neatentie cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 stai linistit ca nu e cu suparare,pentru mine e totul nou la acest motor si chiar sunt deschis la subiecte care iti pot salva viata,toata treaba e sa fii pregatit pentru orice problema care apere in trafic,,,ca din cate vad eu in jungla asta unde manevram noi motoarele ....scapa cine poate ,,,sper sa ma insel dar asta e adevarul,,,deci atentie la neatentie cu respect Exista kit de upgradare a franelor cu ajutorul caruia poti monta etrieri cu 4 pistonase de pe gsxr. Uite aici cam cum ar trebui facut: http://www.stromtrooper.com/general-v-strom-discussion/33920-sv-racing-parts-gsxr-4-pot-tokiko-brake-caliper-adapter-brackets.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Exista kit de upgradare a franelor cu ajutorul caruia poti monta etrieri cu 4 pistonase de pe gsxr. Uite aici cam cum ar trebui facut: http://www.stromtrooper.com/general-v-strom-discussion/33920-sv-racing-parts-gsxr-4-pot-tokiko-brake-caliper-adapter-brackets.html multumesc frumos de info,acum ca vine frigul o sa studiez cu atentie acesta inbunatatire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 multumesc frumos de info,acum ca vine frigul o sa studiez cu atentie acesta inbunatatire Poate ca la modelul de 650 o rezolvai doar cu niste furtune cu insertie metalica,dar modelul de 1000 este potent. Eu am avut TL 1000 si stiu cum trage un V2...Sa nu mai zic ca mobra asta daca o incarci cu bagaje si mai pui si pasager,n-o sa mai franeze la fel de bine. Vezi ca scriu mai multe baietii pe grupul de vstrom Spior la treburi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 Mai punem și noi, TDM-iștii bucureșteni, de-o cană de vorbe la locul faptei (str. Matei Voievod, nr. 67), în ziua obișnuită (joi, 3 decembrie) la ora cunoscută (19)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Va salut,ma puteti ajuta va rog cu ceva sfaturi in privinta modelului Yamaha TDM 900i my07,an fabr. 2007.Ma bate gandul sa trec la acest model de motocicleta si am zis sa cer sfaturi de la cineva care are si a mers cu acest model.Mentionez ca nu sunt incepator.Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Va salut,ma puteti ajuta va rog cu ceva sfaturi in privinta modelului Yamaha TDM 900i my07,an fabr. 2007.Ma bate gandul sa trec la acest model de motocicleta si am zis sa cer sfaturi de la cineva care are si a mers cu acest model.Mentionez ca nu sunt incepator.Va multumesc! Ce anume vrei sa sti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Ce anume vrei sa sti? Multumesc@G B V. Ma intereseaza fiabilitatea,costurile de intretinere,consum,cum se comporta in oras,drum lung cu pasager,etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Multumesc@G B V. Ma intereseaza fiabilitatea,costurile de intretinere,consum,cum se comporta in oras,drum lung cu pasager,etc! Fiabilitate: Sta foarte bine. Costuri intretinere: Ca la toate mobrele... Ciclistica: In oras merge foarte bine,nu se incinge si faci foarte usor jaloane printre masini.In afara sta la fel de bine cu sau fara pasager. La categoria ei,sta cel mai bine la consum:in jur de 4% in afara(mers pana in 120) si 6% in oras. Atat mi-a venit in minte acum Ca sa fiu hater,pot sa zic ca e peste un vstrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Multumesc mult,exact diferenta dintre cele 2 modele ma interesa,V-strom si TDM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Multumesc mult,exact diferenta dintre cele 2 modele ma interesa,V-strom si TDM. Ca si plusuri pentru tdm ar fi: -Frane muuuuult mai bune(etrieri cu 4 pistonase ca la r1) -ciclistica mai buna -putere mai mare -motor mai simplu(2 in linie) Minusuri tdm: -Protectie la vant cam slaba daca ai peste 1,80,dar se rezolva cu un parbriz after market.Eu asa am facut la a mea si acum la cei 1,92 ai mei,nu mai am probleme -Nu sta prea bine la capitolul enduro Daca iti mai vine in minte vreo intrebare,pune-o aici Daca era din bucuresti,puteai sa vi sa o calaresti ca sa vezi cum stai pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Nici VStromul nu sta deloc bine la enduro Editat Decembrie 16, 2015 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Ca si plusuri pentru tdm ar fi: -Frane muuuuult mai bune(etrieri cu 4 pistonase ca la r1) -ciclistica mai buna -putere mai mare -motor mai simplu(2 in linie) Minusuri tdm: -Protectie la vant cam slaba daca ai peste 1,80,dar se rezolva cu un parbriz after market.Eu asa am facut la a mea si acum la cei 1,92 ai mei,nu mai am probleme -Nu sta prea bine la capitolul enduro Daca iti mai vine in minte vreo intrebare,pune-o aici Daca era din bucuresti,puteai sa vi sa o calaresti ca sa vezi cum stai pe ea Iti multumesc mult @GBV,chiar imi sunt de ajutor aceste sfaturi.Eu am 1,72 inaltime,nu cred ca ar fi o problema cu protectia la vant.Cum lumineaza farul noaptea,ce fel de becuri are?.Cati CP. are?,ce fel de cauciucuri folosesti tu pe motocicleta?Se pot monta si alte accesorii pe ea?,gen placa +topcase central,crash-bar,bug-spoiler tevi evacuare,cric central,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Iti multumesc mult @GBV,chiar imi sunt de ajutor aceste sfaturi.Eu am 1,72 inaltime,nu cred ca ar fi o problema cu protectia la vant.Cum lumineaza farul noaptea,ce fel de becuri are?.Cati CP. are?,ce fel de cauciucuri folosesti tu pe motocicleta?Se pot monta si alte accesorii pe ea?,gen placa +topcase central,crash-bar,bug-spoiler tevi evacuare,cric central,etc. Sa le iau pe rand: -Farul isi face bine treaba si are 2 becuri separate H7. -Are 86 de cai -Eu am cauciucuri de strada pe a mea. -Se poate monta crashbar si suporti pentru bagaje(eu am montat si central si laterale,de la givi) -Bugspoiler cred ca se poate monta si ar fi indicat pentru ca evacuarea este destul de expusa(eu n-am montat asa ceva pentru ca n-am bagat-o pe gropi pana acum) -Evacuari se pot monta(gasesti pe youtube destule filmulete in care ve gasi tdm-uri modificate) -Nu are cric central,dar se poate monta.Partea nasoala e ca,costa cam mult(in jur de 150e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Ai idee cumva unde pot gasi cras-bar si la ce pret?.Multumesc inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Ai idee cumva unde pot gasi cras-bar si la ce pret?.Multumesc inca odata. http://shop.sw-motech.com/en/4052572011652.htm http://www.bs-motoparts.com/en/crashbars/crashbars-givi-yamaha-tdm-900-02-09-black-i3463-11892-0.htm Motomus am vazut ca aduce produse givi din italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate