ishmael Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 da ce nu`i bine ? ti se pare ca ii ieftina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 e a lui vineri13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viezuresiret Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 va multumesc pt mesaje. mi-ar fi placut sa sarbatoresc cu o tura cu motoru. apropo... azi facem un an de cand ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 e a lui vineri13? Scrii prea mult si citesti prea putin v1n3ri, nu vineri13 Si el e din Timisoara, are numarul... TM 13 VIN Asta din poza e cu numere de Arad si e prea intreaga A lui v1n3ri e cam zob biata de ea, nu cred ca a reusit sa o puna inca pe picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 E TM-13-VNR a mea. Si da, saraca inca nu e reparata. Dar sunt optimist... Mai putin de tras cu asigurarile, si cand vine dauna, incep sa o fac cumva. Oricum, a mea e mai sexy ca are tobele originale [2]. Nu-mi place cum arata un TDM doar cu o toba. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 va multumesc pt mesaje.mi-ar fi placut sa sarbatoresc cu o tura cu motoru. apropo... azi facem un an de cand ne cunoastem LA MULTI ANI VIEZURESIRET SI DIN PARTEA MEA SA AI NUMAI BUCURII SI SA FACI KM CU MOBRA CEL PUTIN CATI AM EU CU TIR-UL (2 000 000 ) BAFTA MULTA SI ANCA ODATA LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Cunoasteti careva mobra asta? Ma mir... :-/http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=265981 Adi!.. La multi Ani! mobra aia a fost vinduta din timisoara avea numere rosi cind am vazuto eu. respectivu care am vb cu el cerea 1400 anul trecut. o cunosc dupa toba, culoare si scaritele albastre. de ce ai gind s-o cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 E TM-13-VNR a mea. Si da, saraca inca nu e reparata. Dar sunt optimist... Mai putin de tras cu asigurarile, si cand vine dauna, incep sa o fac cumva.Oricum, a mea e mai sexy ca are tobele originale [2]. Nu-mi place cum arata un TDM doar cu o toba. Ooops! Scuze, puteam să jur că e VIN AÂşa e, TDM-ul este definit practic de cele două tobe, de simetria perfectă Cu o singură tobă parcă e Âşchioapă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 azi a fost o zi buna. mi-a venit cauciucul spate si am primit si casca. Casca este un Airoh Tyger purtat, m-a costat 200 lei si are interiorul complet detasabil. cauciucuk Karoo T m-a costat 420 lei cu tot cu transport. va las sa va delectati cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 salutare cavaleru! cand le montezi? vreau sa vad si eu cum arata pe tdm unde le-ai comandat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 heidenaul k60 de la heidenau.ro Karoo-ul de la romi3 de pe forum le voi mointa curand. sa se potoleasca vremea asta si sa se duca zapada. nici macar nu pot scoate vaca din curte de la cata zapada e probabil in 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 le voi mointa curand. sa se potoleasca vremea asta si sa se duca zapada. nici macar nu pot scoate vaca din curte de la cata zapada e probabil in 2-3 saptamani. stiu ca aveai intrebari de montaj... am vazut ca cei de la autozone din barbu vacarescu monteaza si echilibreaza pretul este undeva la 60 ron pe roata de la demontatul rotii de pe mobra , montaj anvelopa noua echilibrat pana la montarea ei la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 stiu ca aveai intrebari de montaj... am vazut ca cei de la autozone din barbu vacarescu monteaza si echilibreaza pretul este undeva la 60 ron pe roata de la demontatul rotii de pe mobra , montaj anvelopa noua echilibrat pana la montarea ei la loc pe unde e mai exact pe barbu vacarescu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 aha, gata stiu unde e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Cavalere, mai ai semnalizari? Misto cauciucurile, sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 nu mai am ca tre sa le schimb pe ale mele pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Nu-i nimic, o sa ma uit pe louis. Sau poate are Romi. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Cineva la Bikes on Ice? cred ca o sa fie Bikes in Snow:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Cineva la Bikes on Ice? cred ca o sa fie Bikes in Snow:D Totul depinde de vreme. In principiu.. :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 eu nu mai vin. imi pastrez resursele pentru iesirea de paste impreuna cu Rockeru. @rokeru. am vb zilele astea cu claudia si am fi si noi interesati de o vacanta in croatia si muntenegru si serbia. tre sa ne apucam sa discutam mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Cavalere, mai ai semnalizari? Misto cauciucurile, sa le stapanesti sanatos! salut ai nevoie de semnalizari ? am 2 buc in stare buna si inca doua crapate, daca te intereseaza da-mi un semn Sunt de pe un 3vd. NU e al meu dar sunt la mine si daca vrei atunci intreb si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 bujiile de care am pomenit mai inainte si-au gasit propietari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 salutai nevoie de semnalizari ? am 2 buc in stare buna si inca doua crapate, daca te intereseaza da-mi un semn Sunt de pe un 3vd. NU e al meu dar sunt la mine si daca vrei atunci intreb si un pret Zsak, bineinteles ca am nevoie. Spune un pret pentru cele bune. De care sunt? Fata, spate? Sau nu conteaza? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Nu-i nimic, o sa ma uit pe louis. Sau poate are Romi. Multumesc oricum. din intamplare am gasit niste semnalizari aici http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...are+-80960.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Barboge daca ai nevoie de semnalizari , atunci ia in considerare linkul propus de Cristian72 , fiindca cele care ti-am oferit nu mai sunt de vanzare (s-a razgandit poprietarul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate