Korben Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Mai mersesem cu un Transalp acum cativa ani, dar atunci nu aveam un termen de comparatie. Nu vrei Transalp Niciodata nu iti va oferi confortul la drum lung si puterea TDM-ului Inca mai am Transalpul, il mai calaresc cateodata, dar nu reuseste sa ma convinga decat prin gropi si forestiere La drum lung bestia blonda e regina (echivalent cu bruneta ta ) Imi mentin intentia de a trece la TDM 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Ok, merci frumos. O sa vad cum o sa procedez pana la urma. Nu vrei TransalpNiciodata nu iti va oferi confortul la drum lung si puterea TDM-ului ... Imi mentin intentia de a trece la TDM 900 Am inteles. Deci nu trebuie sa-mi para rau ptr alegerea facuta Ce-i drept, pe unde am umblat in ultimele ture cred ca se punea mai mult problema de confort decat de putere si probabil de-asta am si remarcat la Transalp suspensiile inainte de orice altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 ... Deci nu trebuie sa-mi para rau ptr alegerea facuta .. Indubitabil Desi as putea sa incerc sa te aburesc si sa facem un schimb cinstit Transalpul meu merge foarte bine, sa stii TDM-ul de asemenea, doar ca e 3VD Daca le adun, poate reusesc sa ma scot de un TDM 900 Dar ma omoara fiul meu, ca il las fara motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 vinde 3vd-ul si faci un credit pt diferenta. iti iei 900-ele si pastrezi si TA-ul. si toata familia e fericita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 daca e cineva interesat si vrea sa ma scape de o anvelopa spate 150/70 /zr 17 michein pilot road dot 2006, dar mai are viata un sezon sigur , poate sa vina la brasov dupa ea sau sa plateasca doar transportul,. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 daca e cineva interesat si vrea sa ma scape de o anvelopa spate 150/70 /zr 17 michein pilot road dot 2006, dar mai are viata un sezon sigur , poate sa vina la brasov dupa ea sau sa plateasca doar transportul,. salut E voie sa ma intereseze pe mine? desigur, platesc transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 saltaree dezmembra cineva un tdm 850 3vd as avea si eu neaparat nevoie de burta de jos semicarena sau cum so fi chemand daca ma poate ajuta cineva ....as ramane recunoscator....multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 scutul ala de aluminiu? sau care burta? cauta o oza cu un tdm si incercuieste in paint piesa respectiva si apoi pune-o aici sa ne lamurim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 scutul ala de aluminiu? sau care burta? cauta o oza cu un tdm si incercuieste in paint piesa respectiva si apoi pune-o aici sa ne lamurim asta ar fi ...sau daca mai e vreun model ..... merci frumos ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) cineva care vinde anvelope, avem pe aici? ma intereseaza anvelopa fata tdm 3vd. numai bine! Editat Iunie 16, 2010 de tdm_mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 cineva care vinde anvelope, avem pe aici?ma intereseaza anvelopa fata tdm 3vd. numai bine! tocmai ieri am vanduto ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 tocmai ieri am vanduto ...... Apropo de cauciucuri, cine ma lamureste si pe mine daca e ok sa pun cauciuc care nu e tubeless (adica e tube-type, sau cu camera) pe jantele TDM-ului. Am cautat pe google si nu am gasit nimic concret... Mesaj completat Cred ca am gasit ceva... Pe www.reifenwerk-heidenau.de toate gumele pe care scrie TT sunt TubeType adica cu camera. Sunt destul de putine. Toate gumele la care scrie TL sunt TubeLess, adica majoritatea. Deh, la modelul K36 nu scrie nici TT nici TL... http://www.reifenwerk-heidenau.de/modules/...l=16&pic=18 Chiar sunt curios ce raspund baietii de la Heidenau, se monteaza cu sau fara camera, tocmai le-am scris un mail. Bafta la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 aceasta e TUBELESS - fara camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Apropo de cauciucuri, cine ma lamureste si pe mine daca e ok sa pun cauciuc care nu e tubeless (adica e tube-type, sau cu camera) pe jantele TDM-ului.Am cautat pe google si nu am gasit nimic concret... Mesaj completat Cred ca am gasit ceva... Pe www.reifenwerk-heidenau.de toate gumele pe care scrie TT sunt TubeType adica cu camera. Sunt destul de putine. Toate gumele la care scrie TL sunt TubeLess, adica majoritatea. Deh, la modelul K36 nu scrie nici TT nici TL... http://www.reifenwerk-heidenau.de/modules/...l=16&pic=18 Chiar sunt curios ce raspund baietii de la Heidenau, se monteaza cu sau fara camera, tocmai le-am scris un mail. Bafta la toti. Salutare. Poti monta linistit un Heidenau K60 pe fata si o sa fi foarte multumit de el, chiar daca e tube-tyre. Eu si Cavaleru avem asa ceva montate pe janta fata si nu au fost nici un fel de probleme, parcurgand cu el cativa mii de km, pana in momentul de fata. E o anvelopa ieftina, insa isi face treba perfect. Recomand. Numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 K36, nu k60. Ce presiune bagati in jantele pe fata? 2.00 ? In mod normal daca cauciucul e tube-type si buza aia laterala nu calca bine pe janta bye-bye. Sau ? Cauciucurile tubeless sunt mai rigide fata de celelalte, cele tube-type devin foarte moi cand ai pana si cred ca si janta atinge pamantul. Na hai sa vedem, ca iar am bagat subiect de discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 nu stiu cum e la k36 dar la k60 nu am avut probleme cu el. scrie pe el tube type. am sunat si la importator si am intrebat daca imi recomanda sa montez camera si mi-au zis sa stau linistit ca nu este cazul. pt ca multi monteaza cauciuce TT pe jate tubeless. buza aia calca foarte bine. am dat la 70km/h intr-o groapa destul de adanca si eram si cu motorul inclinat. nu am pierdut presiune si nu mi=-a sarit cauciucul de pe janta. presiunea cu care merg in roata fata este 2.1, pe spate datorita anvelopei karoo T merg cu 1.6 (pt a conserva anvelopa astfel incat sa ajunga la 10.000km) oricum in tura de paste de 2200 km nu am avut nici o problema datorita avelopelor, chiar am fost surprins de aderenta pe care o aveam, mai ales cand ne-am dat pe serpentine si pe uscat dar si pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 guma a fost a mea eu am avuto montata pe motor fara camera am parcurs cu ia 200 de km am mers si cu 180 km/h fara sa fie echilibrata nu am avut absolut nici o problema si in plus nici nu mi-a trecut prin gand sa pun camera cand am montato,c'moon .. Mesaj completat C U M P A R scutu de aluminiu sau asa zisa protectie de galerii de TDM 850 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 daca tot cumaram, as vrea si eu un scut/ engine guard si un suport+topcase pt modelu de 900... in caz ca are cineva de dat..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 daca e cineva interesat si vrea sa ma scape de o anvelopa spate 150/70 /zr 17 michein pilot road dot 2006, dar mai are viata un sezon sigur , poate sa vina la brasov dupa ea sau sa plateasca doar transportul,. salut din pacate a venit cineva din BRasov( la 5 min mi-a dat PM ) la prima ora si a trebiut sa il dau ,, numai bine .salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 din pacate a venit cineva din BRasov( la 5 min mi-a dat PM ) la prima ora si a trebiut sa il dau ,, numai bine .salut Nicio problema, sa-l foloseasca sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Vand eu scut motor dar cu tot cu tdm asta e cel standard sau mai sunt si alte modele de scuturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Vand baterie cu GEL de Yamaha are 2 luni vechime a costat noua 220 de lei vreu pe ea 120 de lei ......si cauciuc de fatza Michelin 120/70/17 stare 80% buna......0765411490 .....Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 De ce-o dai daca o ai doar de 2 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Vand baterie cu GEL de Yamaha are 2 luni vechime a costat noua 220 de lei vreu pe ea 120 de lei ......si cauciuc de fatza Michelin 120/70/17 stare 80% buna......0765411490 .....Dan. aaaaa si un top case givi .....la 50e. Editat Iunie 17, 2010 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Da, un pic sceptic de fel. Pacat ca-i mic topcaseu tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate