97TDM Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 cit a costat, de unde ? @Cavaleru: si cu warn-ul meu, cum ramine ? ca ma bazam pe el ... de la noi din TM a fost mega pret 150 de lei nou nout cu 2 chei,ca extrase portbagj suplimentar de se pune deasupra pe capac ....singura problema dar care sa rezolvat a fost placa de prindere nu era originala dar noua..am modificato in 15 minute si acum e ok. Mesaj completat de la noi din TM a fost mega pret 150 de lei nou nout cu 2 chei,ca extrase portbagj suplimentar de se pune deasupra pe capac ....singura problema dar care sa rezolvat a fost placa de prindere nu era originala dar noua..am modificato in 15 minute si acum e ok. cica de pe louis ar fi fost comandat ....sper ca de topcase ma intrebai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) mai au ? daca da, vreau si eua, mama ei de treaba ! dau o lada de bere ! si o tuica ! da, de topcase ! hai ca trec pe PM sa nu ne certe Cavaleru ! Editat Iulie 29, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 mai au ? daca da, vreau si eua, mama ei de treaba !dau o lada de bere ! si o tuica ! da, de topcase ! hai ca trec pe PM sa nu ne certe Cavaleru ! din pacate era singura,dar incearca pe louis ...mai avea omu ceva dar mici ...nu e treaba cu alea mici... Mesaj completat SCUZE TUTUROR Mesaj completat Vand placa prindere top case MONOKEY ptr GIVI ...... -semnalizari *4 bucati originale TDM 850 ..... -manete frina si ambreiaj originale TDM 850.... -ghidon complet TDM 850 original ..... -manusi Spidi ca noi marimea S .... -baterie gel folosita 2 luni ..... preturi negociabile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 eu am topcase dala mic, incape 1 casca iar cand plec la drum lung pot sa pun acolo haine pe 2-3 zile si 1 pereche de papuci, nu bocanci am facut si o inventie de am prins talpa topcaseului direct de aripioara spate. sta foarte bine si imi place ca nu e asa de inaltat. poze cu inventia ca am promis-o de ceva vreme...( scuzati mizeria dar la cluj tot ploua..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Nu se zgarie vopseaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 arata OK, zic eu ... e stabila traznaia ? la cum arata ar trebui sa fie ! a propos de marimea (cica marimea nu conteaza, nu ) lu' topcase asta: eu unul nu ma vad facind plimbari lungi de ordinul zilelor sau cine stie ce tururi .. vreau sa am o alternativa la rucsac si ceva in ce sa-mi tin casca ca sa n-o las agatata la sa (deh, tenteaza) si eventual daca trec prin piata si iau 3 castraveti si un kil de rosii sa am unde sa le pun ... in general merg singur pe mobra (nevasta e anti) deci n-ar fi o obligatie sa adaposteasca 2 casti ... si cind am sa-mi convinf nevasta sa se suie pe motor deja stiu ca o sa fie nevoie de inca unul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 arata OK, zic eu ... e stabila traznaia ? la cum arata ar trebui sa fie ! a propos de marimea (cica marimea nu conteaza, nu ) lu' topcase asta: eu unul nu ma vad facind plimbari lungi de ordinul zilelor sau cine stie ce tururi .. vreau sa am o alternativa la rucsac si ceva in ce sa-mi tin casca ca sa n-o las agatata la sa (deh, tenteaza) si eventual daca trec prin piata si iau 3 castraveti si un kil de rosii sa am unde sa le pun ... in general merg singur pe mobra (nevasta e anti) deci n-ar fi o obligatie sa adaposteasca 2 casti ... si cind am sa-mi convinf nevasta sa se suie pe motor deja stiu ca o sa fie nevoie de inca unul ... cand o sa vrea si nevasta pe motor o sa ai nevoie de 2 coburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Cavalere, ma refeream la inca un motor ! 2 coburi nu-i ajung, ca pleaca cu juma' de casa dupa ea ... probabil de aia prefera masina, ca-i mai mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 e stabil, are 2ua table dalea in fata si 2ua in spate. si ce sa zic, la 140km/h nu s-a clintit. de zgariat nu s-a zgariat. dedesubt l-am prins cu grija si in partea de sus e plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Da e stabil si eu il am prins de aripioara,la mine din pacate a fost gaurita in 3 locuri,gauri....am zis sa ma folosesc de ele si chiar e ok foarte stabil si am mers si peste 140.oricum scrie pe ele ca mai mult de 120 km/h nu ai voie....dar e ok sta bine si chiar e un avantaj ca nu e asa de inlta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Switchule, ia vezi, merita? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=316460 Parca m-as combina. Tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Switchule, ia vezi, merita?http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=316460 Parca m-as combina. Tu ce zici? ce faci mah? dai TDM-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 daca vrei sa pastrezi si tdm-ul merita. pe dealuri e de vis, pe strada la drum mai lung de 50 km....cosmar. am avut monocilindru, nu mai vreu, veci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Cavalerule, crezi ca am innebunit? Nici prin gand nu-mi trece sa dau TDM-ul. De-abia l-am luat, nici nu am avut timp sa ne cunoastem bine, sa ne acomodam, de-abia am cunoscut niste oameni minunati si tu crezi ca am luat-o razna? Nici gand! Dar daca imi iese o treaba, as cumpara un Domi impreuna cu cumnatul meu. TDM-ul ramane TDM- in curtea mea forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Multumesc....Am facut si poze pentru coburi. Cine e intresat ma poate contacta la 0754826060. salut, oferta pt side-case mai este valabila? m-ar interesa... cat costa si unde le-as putea vedea? multumesc Mesaj completat Un topcase mare si ieftin nu vrea nimeni ? salut, mai ai top-case-ul ? m-ar interesa pe mine.... Mesaj completat de tinut minte solutia asta e iefitina si foarte buna. buna treaba. intre timp un prieten a facut pt noi urmatoarea sigla. sper sa va placa salut, ma intereseaza si pe mine sigla si mai ales scrisul "TDM" vectorizate daca se poate te rog trimite-le pe mail la awaz123@gmail daca vrei multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 salutare baieti !!!!! oameni buni am redus pretul la TDM - ul meu , imediat ie iarna si sant fara masina daca stitii cineva care vrea sa cumpara un mombra TDM din 94 atunci stitii unde ma gasiti, motorul stitii ati vazut a intalnirea TDM istilor . Orevua domnilor , ASFALT USCAT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salutare baieti !!!!! oameni buni am redus pretul la TDM - ul meu 1400 eu, imediat ie iarna si sant fara masina daca stitii cineva care vrea sa cumpara un mombra TDM din 94 atunci stitii unde ma gasiti, motorul stitii ati vazut a intalnirea TDM istilor . Orevua domnilor , ASFALT USCAT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salutare baieti !! oameni buni am redus pretul la TDM - ul meu 1400 eu, imediat ie iarna si sant fara masina daca stitii cineva care vrea sa cumpara un mombra TDM din 94 atunci stitii unde ma gasiti, motorul stitii ati vazut a intalnirea TDM istilor . Orevua domnilor , ASFALT USCAT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salutare baieti !! oameni buni am redus pretul la TDM - ul meu 1400 eu, imediat ie iarna si sant fara masina daca stitii cineva care vrea sa cumpara un mombra TDM din 94 atunci stitii unde ma gasiti, motorul stitii ati vazut a intalnirea TDM istilor . Orevua domnilor , ASFALT USCAT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 gata, am facut invisible toata cearta pt ca vad ca nu va opriti.Mesaj completat PS nu dau ban. warn-ul e un fel de averisment. in fine. va rog incetati si folosti mesajele private pt astfel de conversatii pt ca pe 90% din cei care posteaza aici nu suntem interesati. Ma dezamagesti un moderator adevarat nu-si face publice decizile, ci le comunica celui vizat Prin posturile acestea ai facut mai mult rau decat bine, nu ai facut altceva decat sa ne atragi atentia ca esti moderator, ceea ce stim deja A modera inseamna si a corecta/sterge posturile care isi bat joc de limba romana, dar tu ai preferat sa stergi postul care atragea atentia asupra acestor greseli La revedere, tedemisti, eu ma retrag in pestera mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Ma dezamagestiun moderator adevarat nu-si face publice decizile, ci le comunica celui vizat Prin posturile acestea ai facut mai mult rau decat bine, nu ai facut altceva decat sa ne atragi atentia ca esti moderator, ceea ce stim deja A modera inseamna si a corecta/sterge posturile care isi bat joc de limba romana, dar tu ai preferat sa stergi postul care atragea atentia asupra acestor greseli La revedere, tedemisti, eu ma retrag in pestera mea daca tu asta crezi ca insemna a modera te inseli amarnic. Nu am sters numai postul tau ci l-am facut invisible impreuna cu restul care au degenerat intr-o oribilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 am schimbat azi guma pe spate. am luat un Dunlop, second, dar aproape nou. 80%. oau, ce diferenta, avand in vedere ca celalalt era cam uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ce dunlop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate