Leaveyou Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) sa mi-l imprumuti si mie odata sa vad cum e pls @ Cavaleru : Anytime! Si inca ceva ce am anuntat si pe forumul TDM : Week-end-ul 18-19 iunie vreau sa fac o tura Bucuresti - Braila - Enisala - Gura Portitei - Histria - Capidava - Bucuresti. Plecarea va fi sambata dimineata si revenirea duminica dupa amiaza, cu o noapte petrecuta la Gura Portitei (cu cortul sau la pensiunile d-acolo), ceva plaja, o scurta vizita la cetatile Histria si Capidava si revenirea in Capitala. Daca sunteti amatori (sau profesionisti), sa-mi spuneti! Editat Iunie 13, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 pe zi ce trece mi se pare mai tare mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) A mai patit-o cineva, stiu cine, stiu unde, e pe topicul asta mai la inceput Erau furtunele inversate Eu am patit asta si am ramas in pana prostului de vreo doua ori , pina mi-am dat seama ce se-ntampla ! Salut. O întrebare dacă se poate: Mă gândesc să-mi cumpăr un TDM 850 ca și primă motocicletă. Fac o prostie? e prea mare/puternică/greu de controlat? În principiu aș folosi-o mai mult prin oraș. Menționez că am 1,80 m și aprox 77 kg dacă are vreo importanță. Nu este o motocicleta de incepatori asta este clar, pentru asta e mai practica o Transalp din aceeasi categorie ,(mai usoara, mai putin "nervoasa")si asta pot sa ti-o spun dupa ce am facut si eu aceeasi greseala ca si altii si am sarit direct la TDM ca incepator, este o motocicleta puternica , tine "pasul" cam cu oricine, este grea, centrul de greutate sus, greu de manevrat pe loc, mai ales daca nu ajungi bine jos de pe ea,dar in acelasi timp inveti sa nu faci manevrele care nu le stapanesti bine in anumite situatii si te indragostesti de ea cu timpul , cand vezi ce poate si ca nu te lasa in cele mai nasoale situatii indiferent de anul ei de fabricatie. Ca si incepator, nu-ti recomand sa sari la ea, dar daca totusi intri printre noi sa stii ca nu o sa ai motive sa te plangi de acest "calut" care nu exceleaza pe nici un plan, dar in acelasi timp poate satisface gusturile oricarui motociclist indiferent de pretentii. Cu respect Banditul ! P.S. By the way , Eu imi vand calutul, probabil ca voi reveni printre voi dupa ce-mi voi satisface moftul de a trece pe HARLEY si imi voi lua tot un TDM din generatia Dakar Winner. Editat Iunie 13, 2011 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Pt cei care au pasageri mai mofturosi, imi puteti recomanda niste setari pentru suspensie, a.i. sa se simta mai putin denivelarile si gropile. Deh, fosta motocicleta f650gs nu avea pb prea mari cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 @ Cavaleru : Anytime! Si inca ceva ce am anuntat si pe forumul TDM : Week-end-ul 18-19 iunie vreau sa fac o tura Bucuresti - Braila - Enisala - Gura Portitei - Histria - Capidava - Bucuresti. Plecarea va fi sambata dimineata si revenirea duminica dupa amiaza, cu o noapte petrecuta la Gura Portitei (cu cortul sau la pensiunile d-acolo), ceva plaja, o scurta vizita la cetatile Histria si Capidava si revenirea in Capitala. Daca sunteti amatori (sau profesionisti), sa-mi spuneti! 90% merg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Gura Portitei... pensiunile d-acolo Ce?!? Care? Frumos, dar chiar sunt curios daca o sa ajungeti pe moto acolo. Sa argumentati cu poze in care-s tdm-uri, ca-mi cam fac cu ochiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Ce?!? Care? Frumos, dar chiar sunt curios daca o sa ajungeti pe moto acolo. Sa argumentati cu poze in care-s tdm-uri, ca-mi cam fac cu ochiul Neh, n-avem cum sa ajungem cu mobrele acolo si nu am chef de eroisme ieftine. Mobrele vor ramane in parcarea pazita de la Jurilovca. Dar de argumentat cu poze ca am fost cu TDM-urile acolo, se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 mama ce as veni si eu cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 mama ce as veni si eu cu voi... Pai si ce te opreste? Hai! In sa, Cavalere! Noutate : Mi-am schimbat Interpfone City F2-ul cu un Parrot SK 4000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Pai si ce te opreste? Hai! In sa, Cavalere! Noutate : Mi-am schimbat Interpfone City F2-ul cu un Parrot SK 4000. nimic in afara de bani azi am rezlizat ca nu o sa fac targetul pe luna asta si adio bonusare. asa ca sunt in rahat pana la gat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 S-a rezolvat : vine si Cavaleru in plimbarea de sambata, la Gura Portitei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 S-a rezolvat : vine si Cavaleru in plimbarea de sambata, la Gura Portitei! Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 S-a rezolvat : vine si Cavaleru in plimbarea de sambata, la Gura Portitei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Neh, n-avem cum sa ajungem cu mobrele acolo si nu am chef de eroisme ieftine. Mobrele vor ramane in parcarea pazita de la Jurilovca. Dar de argumentat cu poze ca am fost cu TDM-urile acolo, se poate! ma pacaleai ca mergi acolo cu motorul conservarule sau ..barcovarule . parca barca e de la Jirilovca.. ehei ce vremuri, sulina S-a rezolvat : vine si Cavaleru in plimbarea de sambata, la Gura Portitei! bine ca sunteti " turing" tura voastra e pe asfalt. eu incercam pe la vadu.etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 ma pacaleai ca mergi acolo cu motorul conservarule sau ..barcovarule . parca barca e de la Jirilovca.. ehei ce vremuri, sulina bine ca sunteti " turing" tura voastra e pe asfalt. eu incercam pe la vadu.etc Mergem pana la Jurilovca pe motoare ca mai mult nu se poate si nu vrem sa ne certam cu "organele". Asa cum iti spusei si mai devreme : de la Corbu-Vadu incolo teoretic se poate merge (cu ceva mai enduro), dar nu-i ok ca normal n-ai voie sa te misti motorizat pe acea zona. In plus, de la capu' digului se lasa cu consum maxim de adrenalina la trecerea podului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Mergem pana la Jurilovca pe motoare ca mai mult nu se poate si nu vrem sa ne certam cu "organele". Asa cum iti spusei si mai devreme : de la Corbu-Vadu incolo teoretic se poate merge (cu ceva mai enduro), dar nu-i ok ca normal n-ai voie sa te misti motorizat pe acea zona. In plus, de la capu' digului se lasa cu consum maxim de adrenalina la trecerea podului! off road, a zis cineva offroad? eu vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 off road, a zis cineva offroad? eu vreau Cava, uita-te aici sa vezi super-imagini pentru drumul de la Corbu la Gura Portitei! /index.php?/topic/663664-gura-portitei-pe-jos/page__pid__2875434#entry2875434 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Cava, uita-te aici sa vezi super-imagini pentru drumul de la Corbu la Gura Portitei! /index.php?/topic/663664-gura-portitei-pe-jos/page__pid__2875434#entry2875434 atragator, in 3-4 nu am avea probleme, nea- trebui 2-3 busteni la noi subtirei just in case sau niste bucati de scanduri mai groase. eu zic ca se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 atragator, in 3-4 nu am avea probleme, nea- trebui 2-3 busteni la noi subtirei just in case sau niste bucati de scanduri mai groase. eu zic ca se poate face Wild, wild, wild! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Wild, wild, wild! insane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Crezi c-ar merge sa facem, odata, o actiune de...comando si sa incercam drumul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Crezi c-ar merge sa facem, odata, o actiune de...comando si sa incercam drumul ala? da clar. si ii luam cu noi si pe alin si pe andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Maine dimineata plecarea la 8,30. Ne-ntalnim la benzinaria de langa statia de metrou Costin Georgian. Nu mai iesim spre B raila, ci spre A2. Fiti pe faza! Jerlo e in...forma sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Maine dimineata plecarea la 8,30. Ne-ntalnim la benzinaria de langa statia de metrou Costin Georgian. Nu mai iesim spre B raila, ci spre A2. Fiti pe faza! Jerlo e in...forma sau nu? Salut....Jerlo e...chiar in forma. Dar nu sta foarte bine cu banii, si nici nu are cort. Ar fi o plimbare chiar frumoasa, dar daca pe langa benzina si mancare mai dau 1 mil si pe cazare....raman paduche. Editat Iunie 17, 2011 de jerlo1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Salut....Jerlo e...chiar in forma. Dar nu sta foarte bine cu banii, si nici nu are cort. Ar fi o plimbare chiar frumoasa, dar daca pe langa benzina si mancare mai dau 1 mil si pe cazare....raman paduche. Combina-te cu Cavaleru sau cu Stefan la cazare (ambii vin cu cortul)! Intrebam daca esti in forma cu banii! ;-) Editat Iunie 17, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate