Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu ai cumva si scutul de la motor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu ai cumva si scutul de la motor?? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 pacat, nu poti face rost de unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000rr Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 nu am de unde.. piesele astea mi-auramas de la fostu tdm .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 aia e se pare ca scutul motor la tdm e rara avis. o sa incerc sa concep unul din tabla de aia groasa de aluminiu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 pret tobe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Participarea TDM-istilor la intrunirea Kronstadt Bikers de la Rasnov Oricum, mai multe poze pot pune, cu certitudine, cei care au stat toata perioada acolo : Tiranspider, Piffi si Sorin. Editat Septembrie 8, 2013 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Pai si tu ai mai multe poze...intru pe forum sa vad ce ai postat acolo Pune le si pe FB te rog sa le iau si eu...thx. Liviu...mi am uitat parola pe forum TDM. Cum imi pot schimba parola? sau recupera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 clic pe "Autentificare" apoi clic pe "am uitat parola" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Poate intereseaza pe cineva niste cutii (cu tot cu suporti): /index.php?/topic/695818-vand-cutii-aluminiu-homemade-20x35x40-cm/?p=3516558 Editat Septembrie 23, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Zilele trecute mi-am schimbat bateria de pe TDM. Surpriza a fost sa vad ca mobra era dotata cu bateria originala (GS). Deci o baterie care a tinut 15 ani! Iata si bateria "campioana" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 15 ani ? esti sigur ca este cea originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Cam da. Baterii GS (Yuasa) nu prea ai de unde sa cumperi. Poti cumpara Yuasa, e drept, dar din ce-am vazut pana acum, doar fabrica pune pe mobre tipul asta (GS) de baterii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Cam ai de unde sa cumperi OEM... Ideea e ca in general nimeni nu cumpara bateria OEM cand o schimba - doar daca o schimba in perioada de garantie a vehicului si a bateriei. Sunt la acelasi pret cu Yuasa (cel putin pentru TDMisti ) si sunt acelasi lucru cu Yuasa. GS is Yuasa and Yuasa is GS. Si DA, GS Yuasa sunt baterii for a life time. Editat Octombrie 2, 2013 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Salutare!!! de maine o sa intru din nou in randul tdm istilor...am avut un tdm`95 si mi`am luat varadero ....super motoreta ...desavarsita... insa kilometrii multi isi spun cuvantul, reparatii multiple si costisitoare . maine o sa mi achizitionez un 4tx din 2000 si as vrea daca se poate un manual tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Bun (re) venit la TDM! Tot ceea ce-ti trebuie gasesti pe TDM Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) merci!! am reusit!!! ma apuc de citit acum Editat Octombrie 4, 2013 de Crivascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 salutare! mai vin cu ceva intrebari . bateria e cam dusa , am vazut si cam pe unde e, explicati- mi si mie cum se poate scoate (etape,etc). este un 4 tx din 2000 Am uitat sa va zic ca gata am achizitonat-o. sunt proprietar. am eu ceva idei despre 4tx caci am avut un 3vd . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Salut ! De scos e mai greu prima data, dup-aia te obisnuiesti Sa vad daca-mi aduc aminte toti pasii: - desfaci bornele de sub sa, le izlolezi sa nu se atinga intre ele in timpul manevrelor. - desfaci suruburile de la pompa de frana spate, contactul de frana spate, butoiasul de lichid de frana spate. Subansamblele le vei muta cand scoti bateria, nu e nevoie sa le scoti de pe motor. - desfaci suruburile care tin ghidajul furtunului de frana spate si il dai si pe asta la o parte. In momentul asta ar trebui sa ai spatiu de manevra. Desfaci suruburile de la cutia bateriei (unul in stanga, unul in dreapta, insurubate din spate catre fata). Scoti toata cutia cu baterie, cu tot cu bornele de minus si de plus. Cand ai cutia scoasa, te prinzi ce ai de facut in continuare. Pentru montajul bateriei noi dai rewind la viteza reala la toti pasii astia. Idei despre 4TX mai avem (e cel mai bun model de TDM, mai ales generatia 1999-2001 ). Ce te-ar mai interesa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Multumesc frumos! o sa mi fie de ajutor cand ma apuc. inca ceva ...la mine in talon scrie la putere 60 kw adica aprox 82 cp...eu insa nu am gasit pe nicaieri la specificatii pe net decat 77cp...deci?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Net-ul spune multe, nici nu stii ce sa mai crezi. Bine ai revenit in clubul tedemistilor Despre schimbul bateriei, Liviu a scris foarte bine aici: http://tdmromania.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=91&sid=b79a26940a3e35961c1fc328ae6f58e9 Editat Octombrie 6, 2013 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 merci! mai astept pareri despre cei 60kw:) maine ies cu ea sunt curios......desi vara asta am facut 10000km dar cu varadero...numai Chisinau de 3 ori Si voi cei cu 4tx '99-'01 aveti in talon 60kw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Cred ca toate 4 TX-urile au puterea asta. A mea e din '98 si am 60 kW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Asa scrie in talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate