Banzay Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Am vandut si Deauville....in sfarsit!!!! Era ala crem de pe bikeshop? PS: am terminat si eu mobra. Vacanta de saptamana viitoare s-ar putea sa fie de doar 2 zile, asa ca intr-una fac asigurare si ITP si poate o mai scot si eu la plimbare duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 da ti am dat nr de tel deci suna sa iesim la tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) am tot cautat pe site-uri sa cumpar o sonda de apa si n-am gasit. ma poate ajuta cineva cu un link? maine tdm-istii la bere, da? vin si eu prima data 100 de lei, livrare in 7-10 zile. ambulantamoto.ro e partener oficial Yamaha Romania. Editat Iunie 5, 2014 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 multumesc Patrick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Și asigurarea pe jumătate de an este aprox.100 lei +/- Uite sa mai vorbesc eu prostii inainte sa verific... 160 ron asigurarea pe 6 luni... Semn ca imbatranesc probabil... Sambata ITP si e gata de drum vaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 exact asta voiam sa postez si eu. ieri am inscris-o si i-am facut asigurare pe 6 luni. 160 de leuti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) La tine cred ca e varsta, avand >30. La mine la inmatriculare pt. chinezul de 150cc, a fost mai mult ca la TDM acum. E posibil (am auzit) sa fie asa din cauza ca am motorul de ceva ani si (pe langa persoana mea minunuanta care nu a inregistrat accidente) si nu a fost implicat in incidente nici el. Deh, daca mai mult a stat. Timp sa am acum, ca l-as fugari ceva vara asta... Editat Iunie 5, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 da. am 36 anul asta. dar permisul de moto il am din 2013...nu stiu cum naiba socotesc astia...in fine, e ok 160 de lei..ma asteptam la mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Sâmbătă şi duminică, 7-8 iunie 2014, va avea loc o etapă de CN şi CE Motocros, la Buzău.La berea de azi, s-a stabilit că ar fi interesant de făcut o plimbare, duminică, la etapa de motocros şi la Vulcanii Noroioşi.Vremea se anunţă bună pentru duminică. Cine e interesat, să se uite pe tdmromania sa afle detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Banzay!!! pai te bagi sambata la o turica ceva? Editat Iunie 5, 2014 de Crivascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ma duc de dimineata la 8 la ITP daca e frumos si dupa o tai spre bulgari daca am liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Cumpar motor de Tdm 850 cu carburatoare si CDI . Nu conteaza daca e 3vd sau 4tx.Sau un tdm lovit dar cu motorul functional. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Mâine dimineaţă plecarea din Bucureşti, de la benzinăria Agip de pe Colentina la intersecţia cu Fundeni (lângă avion), la ora 10. Cursele încep la ora 11, iar circuitul este lângă Gura Câlnău. Uite și câteva poze de la plimbarea de duminică : Drag popor tedemist (3VD & 4TX), se află la mine, în teste, varianta β(eta) a computerului de bord. În momentul de față indică doar cantitatea de benzină din rezervor și temperatura ambientală.Următoarele funcții vor fi : tempreatura apei, temperatura motorului, turația motorului, distanța parcursă de la alimentare, distanța rămasă de parcurs până la terminarea benzinei, viteza medie, ora și ziua, etc. Puteți vedea device-ul în ultima fotografie. Editat Iunie 10, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 si un pret ptr "chestia " asta?! se monteaza greu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Varianta finală va fi pentru montare în locul indicatorului de benzină de la 4TX-urile de după 1999 sau în locul indicatorului de temperatură de apă la 3VD si 4TX. A mai apărut ideea schimbării turometrului cu un afișaj mare care să conțină un turometru digital care să arate precum cel analogic și alături să avem restul de informații de care avem nevoie (cantitate benzină - la eroare de 0,1 litri!!! - distanță de la ultima alimentare, km pe care-i mai poți face cu benzina din rezervor, viteza medie, dată, oră, temperatură apă, temperatură motor, etc). Prețul ar fi de 300 lei. Vom vedea când vom ajunge la varianta finală. Editat Iunie 10, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 interesant!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Căldură mare, monșer! Lumea cere reuniune pentru bere joi, 12 iunie, ora 19, la locul faptei (str. Matei Voievod, nr. 67). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 br rc, br rc, br rc!!! poate aduci mobra sa vedem si noi computeru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Hai că o aduc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Njck Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Salutare! Am nevoie de o oglinda dreapta pt un TDM 850 4TX din '96 (nu modelul oval ca la 900), din dezmembrari, sa fie originala. Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Vorbește pe forumul TDM cu Andrei (Banzay) că el își dezmembrează TDM-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Multumesc pt. recomandare, dar le-am dat deja Leaveyou, cand v-am trimis voua, le promisesem deja lui Creambigman... Cine mai are nevoie de piese, mai negociem pe unde e cazul. Nu trimit piese inutilizabile pt. ca in primul rand piesele erau in stare decenta-buna-f. buna (adica unele chiar noi noute). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Njck Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Banzay, ai cumva numarul de telefon al lui Creambigman, ca poate are oglinda dreapta veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Pentru tedemiștii bucureșteni avem o invitație la discuții și o bere (și-un platou cald ) joi, 26 iunie, ora 19 la locul stabilit (str. Matei Voievod, nr. 67), despre plecarea la INTDMRO. Ideea ar fi să stabilim traseele de ajungere la locație. » Post actualizat in 23 Jun 2014 17:30O să vă aduc și tricourile, așa că veniți în număr cât mai mare, ca să nu mai car io toate tricourile până la Vatra Dornei. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 De astazi sunt si eu TDM-ist. Tocmai am luat un TDM de 900, din 2003. Are 61 mii km, dar motorul suna ok. Optic nu sta prea bine, are o carena crapata, zgarieturi, suruburi si galeriile oxidate (ca asa-i la Yamaha...). Dar nici nu ma intereseaza aspectul prea mult. Vineri ii scot un rand de numere rosii si-o alerg putin in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate