moto_dan Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 Salut,mai e numai guma spate,Dot 2017, uzura maxim 20%, Michelin pilot Road 4, 160/60 zr17. A fost pe tdm 900. Preț 300 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Multumesc! Ma interesa indeosebi pentru guma fata ca o a doua, pana sa uzez si spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Salut,coturile de la evacuate,hau maci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Salut,nu mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Merci fain. Are cineva vreo idee de ce nu arata la fel de arse evacuarile ,ma refer ca una e lucioasa,alta matā. Bujiile schimbate la fel,oare sa fie injectoarele? Daca ii dau o autodiagnoza il zapacesc? Pa Doar ca idee,dai separat un telescop fatza? Unul din ale mele nu vrea sa se monteze la loc dupa ce l am desfacut sa i fac schimburile. Se pare ca nu vrea sa intre unde trebuie bucsa de plastic din capatul tevii ce tine damper rod- ul. Desi celalalt a mers snur. Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 cum adica nu se monteaza la loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Eh,le am montat pîna la urma dar nu eram sigur 100% ca am facut bine. Adica eram cu impresia ca bucsa de plastic trebuie sa intre cu tot cu tija( damper rod) in tubul superior,dar asa nu prindea filetul surubului de fixare de jos ( prea mare distanta)Cred ca le am reasamblat bine dupa ce am introdus tija in tub,apoi bucsa prin capatul tubului,toate intrînd in tubul inferior,astfel s a putut infileta si surubul (sper ca se intelege totul)De aici a mers totul ok pîna la ulei,in manual zice ca tre sa fie 507 ml/133mm de la capat,presat la max. 133 mm au fost,dar 507 ml nu.Mai degraba 470-80 ml. O fi ok? Arcurile ambele la 316-317 mm,simeringe si aparatori noi de praf,ulei evident nou.Daca ai vreo sugestie,as fi recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 ai montat corect dupa explicatii. daca ai masurat corect nivelul atunci e ok. diferenta de ulei e mica oricum, nu trebuie sa iti faci griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Sper sa ma si ajute la drum, multumesc fain pt incurajare. Daca tot îs aici,sa reiau intrebarea de mai sus.De ce nu ar fi la fel coturile( dreapta ars/lucios,stînga mat,nears) Sa fie injectoarele? Mobra are putere,asa a mers de la inceput(de cînd o am) pe alte TDM nu am calarit,sa pot face o diferenta,ceva.Si inca ceva,e normal sa nu pot învîrti roata(fatza,spate) o tura completa din cauza placutelor? Adica nu retrag atît cît sa lase o libertate cît de cît rotii. Fara placute se invîrt 2 zile. Acuma deja intru in datorii cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu coturile ca nu m-am mai lovit de ea. as incepe cu ceva mai simplu inainte sa ma uit la injectoare, bujii. aici ar merge o verificare a amestecului cu bujie transparenta. as verifica apoi la ce nivel de CO ai setat pe fiecare cilindru, nu ar trebui sa fie diferenta mai mare intre cilindrii de 10. de asemenea poti verifica si sincronizarea clapetelor. scoate fiecare etrier, curata bine pistonasele, placuta metalica si pinul cu wd40 si apoi curatat cu degresant/spray de frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Deci e bine sa incep cu autodiagnoza. Bun. Cu spalatul/ curatatul etrierelor,cred ca e cam logic,trebuia sa ma gîndesc la asta mai devreme. Musai sa dau o bere/ suc,daca sîntem la ghidon. Poate bagi si tu o tura de Bulgaria acuma in Mai ? Multumesc fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Martie 11, 2020 Share Postat Martie 11, 2020 Vlade, la mine e la fel cu tevile de evacuare,una mai arsa, cealalta mai putin. Nu mi-am batut capul niciodata cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Multam,vad ca nu s singurul cu chestia asta,voiam doar sa vad ce au facut altii cu privire la situatie. Probabil ca o diagnoza nu i ar strica? Oricum,fierul trage multumitor. Hai,sa vine cāldurilii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 n-am avut de lucru si mi-am luat un stand de echilibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Buuun standul, rabdare multa si echilibrare la 5 gr! Stiu ce inseamna, ca am lucrat singur. Moșule ce tânăr ești! De la Dalnic 2010 nu te-am mai văzut! Sanatate si km mulți sub sea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 era necesar, as vrea un stand de dejantat calumea ca sa nu ma chinui cu leviere, dar e departe ca plan zboara timpu si km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) N-am vrut să dau bani pe unul, așa că mi l-am confecționat. Cei mai scumpi au fost rulmenții. Rezultate foarte bune, inclusiv pe speed-uri. Spor la lucru! BTW, ghici ce-i aici? Editat Martie 14, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) Acum 52 minute, Lucian_M a spus: N-am vrut să dau bani pe unul, așa că mi l-am confecționat. Cei mai scumpi au fost rulmenții. Rezultate foarte bune, inclusiv pe speed-uri. Spor la lucru! BTW, ghici ce-i aici? Am si eu pt dejantat asta, dar as prefera unul profi ca la vulcanizari, pt ca e chin daca dai de niste opinci.. Editat Martie 14, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Când e gata, bag review. Nu găsești un utilaj de dejantat, sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) Acum 47 minute, Lucian_M a spus: Când e gata, bag review. Nu găsești un utilaj de dejantat, sh? ce e pe OLX e exagerat zici ca il vand de nou.. asta o am eu: Editat Martie 14, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Face cam ce fac sculele din pozele mele. Capul de montaj e însă cheia. Caută pe net Max2H. https://m.olx.ro/oferta/vand-masina-dejantat-echilibrat-aproape-noi-ath-IDdmdXP.html#position=10&page=11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Acum 4 minute, Lucian_M a spus: Max2H. acum am inteles. da, sefeu, darnu e exagerat de scump eu asta as vrea sa iau, ca usureaza si mai mult munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) Max2H e 200 și ceva de lire. Se operează ușor cu el, merge fără curent sau aer comprimat. Încearcă să îți faci unul, te costă vreo 2-300 lei maaaaaxim. Poate nici atât. Ăla pneumatic e ideal, la tine renteaza, la mine sub nicio formă. Hopaaa, aproape 300 lire?! https://max2h.com/en/tire-changer/tire-changer-evo2-12-21/ S-a scumpit de anul trecut, era 200. Îl termin pe al meu săptămâna viitoare, 15 mil câteva țevi nu merită. Editat Martie 14, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 toata smecheria e capul de dejantat, cred ca pot adapta unul la scula mea. gen: https://gebotools.ro/cap-montare-demontare-cauciucuri-casc502.html sau https://gebotools.ro/aparat-dejantat-masina-dejantat/accesorii/cap-montare-demontare-plastic.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Te descurci. Al meu e luat de vreun an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate