Sari la conținut

Motorrock.ro

silverpistons
 Share

Postări Recomandate

Am si eu o....problemutza!

Vreau sa vin neaparat la Ploiesti dar cred ca pot ajunge doar cu maxi-taxi :( si inca nush exact daca vineri sau sambata!

Cum pot da de cineva sa indrume de la gara si sa duca la locul de intrunire, o persoana sau 2?? rasplata in bere :P

LE: s-a rezolvat!

Editat de danutza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 265
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

intrarea e tot pe baza de papusa voodoo a surorii mai mici care o sa ma planga o saptamana ca am mintit-o ca la intoarcere o sa-i iau una mai mare si mai frumoasa?

Poti sa-i iei anul acesta masinuta fratiorului si sa-i promiti ca-i iei una rosie de curse in schimb... Ideea e ca oricum jucaria ramane valabila si anul acesta + brataraaaaa de la camping + noroiul din lac rascolit de crampoane + berea nebotezata si mancarea diversificata + muzica de calitate + concursurile condimentate +... = satisfaction guaranteed :P

Link spre comentariu

Poti sa-i iei anul acesta masinuta fratiorului si sa-i promiti ca-i iei una rosie de curse in schimb... Ideea e ca oricum jucaria ramane valabila si anul acesta + brataraaaaa de la camping + noroiul din lac rascolit de crampoane + berea nebotezata si mancarea diversificata + muzica de calitate + concursurile condimentate +... = satisfaction guaranteed :(

Ce faci mah? Ai facut ochi? Ai cam disparut de ceva timp, mai da si tu un semn de viatza. Anu' asta cred ca vin si eu. :P De George ce mai sti? A disparut si ala...

@Traian: De care Intruder ti-ai luat?

Asfalt uscat!

Editat de spire
Link spre comentariu

@Traian: De care Intruder ti-ai luat?

Asfalt uscat!

bai spirane, o sa-l vezi! VS800 dar rosu ca negru nu am gasit in banii si calitatea pe care vroiam!

am reusit sa il inmatriculez dar m-a secat de bani si nervi la aia la ploiesti!

te bagi vineri seara dupa 6.30 din otopeni ca vin pe centura din militari?

Link spre comentariu

bai spirane, o sa-l vezi! VS800 dar rosu ca negru nu am gasit in banii si calitatea pe care vroiam!

am reusit sa il inmatriculez dar m-a secat de bani si nervi la aia la ploiesti!

te bagi vineri seara dupa 6.30 din otopeni ca vin pe centura din militari?

Hihi... Si al meu tot rosu e. PAI MA CAM BAG! Dar spune un punct mai exact.

Link spre comentariu

Hihi... Si al meu tot rosu e. PAI MA CAM BAG! Dar spune un punct mai exact.

ne intalnim in parcare la mc donald's-ul de la intrare in otopeni pe la 18.30-18.45!

Link spre comentariu

ne intalnim in parcare la mc donald's-ul de la intrare in otopeni pe la 18.30-18.45!

OK.De fapt o sa vb. la telefon pe joi.

Asfalt uscat!

Editat de spire
Link spre comentariu

offf cit de greu este, stitzi vreun medicament impotriva extenuarii totale?

este pacat din cauza programului sa nu ajungetzi de vineri mai devreme pentru cine are posibilitatea, pentru cine nu, inseamna ca nu atzi incercat suficient sau nu vrea suficient

din experientza organizarii va spun facetzi eforturi si aproape orice se poate reusiii

Link spre comentariu

offf cit de greu este, stitzi vreun medicament impotriva extenuarii totale?

este pacat din cauza programului sa nu ajungetzi de vineri mai devreme pentru cine are posibilitatea, pentru cine nu, inseamna ca nu atzi incercat suficient sau nu vrea suficient

din experientza organizarii va spun facetzi eforturi si aproape orice se poate reusiii

aveti dreptate, dar majoritatea nu suntem liber profesionisti ci sclavi la patron... stiu ca eforturile sunt imense din partea voastra si nu numai, dae asta e: la unii chiar nu se poate!

sa ne vedem sanatosi vineri seara!

Editat de traian
Link spre comentariu

aveti dreptate, dar majoritatea nu suntem liber profesionisti ci sclavi la patron... stiu ca eforturile sunt imense din partea voastra si nu numai, dae asta e: la unii chiar nu se poate!

Ne bucuram sa va avem langa noi chiar si Vineri seara, numai ca ne pare sincer rau ca nu va puteti bucura de toate cate v-am pregatit.

FIti sanatosi si pastrati-va in forma pentru MOTORROCK IV :rose: :finger: :finger:

PS - va recomand sa va luat cateva zile libere dupa, pentru refacere :P :( :P :finger: :what:

Link spre comentariu

:P :( :P

Sau in plus nu au numere la MOTO si depind de Politie....

Link spre comentariu

Din experienta anilor trecuti imi permit sa va recomand cat mai multe concursuri motociclistice.La Sibiu am fost impresionat in ultimii ani de diversitatea lor-concurs de burnout,sound motor,galagie generala la 12 noaptea,timp calare motor,etc.In rest totul ok cu exceptia toaletelor care nu prea erau sau vor fii putine din cauza multimii.Deja ma duc sa iau jucariile nepoatelor,facem sapaturi ca sa fim acolo de vineri la pranz si sa facem echipa mai mare.Daca se face echipa si din Constanta poate ne cooptati si pe noi.NE VEDEM ACOLO!Felicitari din partea mea celor care s-au straduit sa faca acest party!

Link spre comentariu

concursuri multe exista, premii multe exista, singura noastra grija majora este sa va inscrieti..(anul trecut am avut aceasta problema) . Pe circuitul amenajat deja, cei de la urbanriders au concursuri de enduro cross, si mai e si stafeta (X5), la cortul SP vor fi concursurile mai amuzante. Practic sambata intre 14.00 si 18.00 vor fi numai concursuri... avem chiar si unul de poker (texas holdem)...so...

Link spre comentariu

Hi, girls and boys !

We ride from Bulgaria on friday and arrived to Ploesti at 18,30, may be ...

See you on the place.

That's great brothers!

After having smoked the "pipe of peace" with some of you, this weekend, we are looking forward to having you at motorrock. ride safe!

Link spre comentariu