Gixu. Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Azi am avut prilejul de a ma da cu un High Ball. A fost atat de misto incat m-am intors dupa 10 km si am plecat acasa,desi la test eram programat si pentru Hammer si pentru Gunner... Editat Aprilie 9, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Ce facusi vere? Ce nu ti-a placut? Impartaseste cevavexperiente si cu ce ramasi mai dinapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Dezamagirea e mare atunci cand descoperi ca testele facute de catre revistele de peste ocean sunt "sponsorizate" Motocicleta are un sunet de masina de tuns iarba iar centrul de greutate situat aiurea de sus o face sa inchida brusc unghiul la viteze mici si f mici. Motocicleta trage discret dreapta in mers (avea doar 400 km parcursi, luata de la dealerul Victory). Ghidonul e cel putin aiurea, mansoanele avand un unghi aproape exterior. Cutia de viteze schimba atat de greoi incat sunt toate sansele sa strici o pereche de bocanci pe luna. Pretul de 15.500 Euro, pret un pic peste cel al unei Dyna, incomparabil mai misto. Motorul de 106 inci trage ok, dar nu e wow. Trage un pic mai bine decat Intruderul meu de 1500 de 68 cai si cu 52000 km. Trist. Si mai trist e faptul ca aduci o motocicleta noua dupa 10 km inapoi, si te bucuri sa pleci cu motorul tau, vechi de 15 ani Ii prevad un viitor scurt aici, in Germania. Editat Aprilie 10, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 looks chinese mere ca o rata, macane ca o rata .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttb1968 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Si eu tot Bucuresti, Cross Roads LE Custom 2010! Dupa ce am mers pe HD si pe Victory ( o am de anul trecut) baietii care zic ca HD e motocicleta trebuie sa-si reconsidere parerea! :-) Cu Victory am facut aprox 4000 km doar cu oprire de somn..cu HD....speram la 400! p.s. ma gandesc ca anul asta sa trec de la cross roads la cross country 2016 deci daca cineva e interesat putem discuta! Nici macar nu stiu ce pret sa arunc! Are o gramada de optionale si in plus...taxele sa ajunga la mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Man,poate te aude userul HD....Ai belit-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Azi m-a mancat primavara de dimineata,asa ca am profitat de cele 35 grade si in asteptarea sportsterului mi-am inchiriat un Victory Magnum. Desi in primavara am fost total dezamagit de catre un High Ball, azi pot spune ca modelul Magnum si-a luat revansa. Cutia e ok,muzica se aude fantastic iar tempomatul e inca o noutate. Printre minusuri ar fi afisajul usor ciudat,care uneori nu stie in ce treapta esti,kick-ul relativ slabut comparativ cu fisa tehnica si sunetul inexistent. Ce m-a impresionat,pe langa calitatea aratata, a fost consumul. Monstrul a consumat aproape 7 litri pentru 150 km. Editat Septembrie 13, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Dupa ce am vazut topicul asta aseara, mi au placut asa de mult motocicletele astea , incat am visat azi noapte ca ma plimbam cu o jucarie de asta pe coasta de azur )) ( am visat coasta de azur datorita postarilor lui evl santos pe fb ) . Ce sa zic m-am simtit bine =)) Editat Septembrie 24, 2016 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 Anunt facut astazi de POLARIS. http://www.polaris.com/en-us/company/article/victory-motorcycles-important-announcement Se anunta un viitor interesant pentru Indian. R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 Anunt facut astazi de POLARIS. http://www.polaris.com/en-us/company/article/victory-motorcycles-important-announcement Se anunta un viitor interesant pentru Indian. R. Ahoi! Asa sa fie, brandul Indian sper sa fie un etalon al calitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 Imi aduce aminte de episodul Harley & Buell. Cand o companie mica e cumparata de un gigant exista riscuri de genul din pacate. Victory a fost omorat deoarece Indian este un nume cu rezonanta chiar daca poate Victory avea in line-up mobre usor mai performante,(Octane Vs Scout). Se cam canibalizau unii pe altii in propria ograda. Parerea mea este ca in ciudainchiderii, cu siguranta vom mai auzi de numele Victory in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 Victory cu Indian nu se canibalizau sau ma rog ar fi avut loc pe aceeasi piata. Indian a venit cu un design super clasic, ceva specific anilor 30-40. Victory e o interpretare mai moderna a conceptului de chopper/cruiser. Cred ca ar fi avut loc ambele branduri. Se intampla ceva pe piata americana. Si Yamaha a renuntat la brandul Star, asta dupa ce a pompat o tona de bani sa-l creasca. Macar Yamaha nu a renuntat si la linia de motociclete. Ba chiar a facut un pas inainte - a adus si in Europa modelele pe care le facusera sub brandul Star pentru americani (Raider si Stryker). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 Atat ei cat si Star au avut de pierdut din cauza strategiei proaste de marketing: Facem copii de HD, la pret de HD si platim teste in care hulim HD...Sa vedem cat va dura mirajul Indian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Si, din pacate pentru ei, statul nu a intervenit pentru salvarea de la faliment, cum a facut cu cei de la HD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 (editat) Parerea mea este ca in ciuda inchiderii, cu siguranta vom mai auzi de numele Victory in viitor. Da.. pe pachetele de tigari de contrabanda: Editat Februarie 1, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate