cj44sec Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Salutare....am o problema care ma apasa!!!!!!!!!!!!! Mi se opreste afisajul electronic.....dupa care iar apare....iar se opreste ... Iar turometrul ramane blocat la o anumita turatie cand se opreste afisajul....... Oare ce poate fi...... HHHH EEEEE LLLLL PPPPPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Probabil un contact imperfect la conectorii bordului.Desfa-l si da cu spray de contace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 postez pentru un prieten gsr-ist care inca asteapta confirmarea pt cont. Marian Ghimis Salut! Am un Suzuki GSR 600 k6 din 2006 si am vrut sa ii schim antigelul, problema e in felul urmator. rezervorul se ridica exact ca o capota de masina si cand am ridicar cred ca am dezamorsat pompa de benzina. inainte cand puneam contactul are bazaitul acela cum incarca pompa acum face decat un bzz scurt. Cine stie sa imi explice cum pot amorsa din nou pompa. PS: mentionez ca acum are suficienta benzina de unde sa traga si am pus contactul de mai multe ori sperand ca se amorseaza singura dar nimic daca puteti sa-l ajutati sa rezolve problema trimiteti mesaj pe fb. multumesc. postez pentru un prieten gsr-ist care inca asteapta confirmarea pt cont. Marian Ghimis Salut! Am un Suzuki GSR 600 k6 din 2006 si am vrut sa ii schim antigelul, problema e in felul urmator. rezervorul se ridica exact ca o capota de masina si cand am ridicar cred ca am dezamorsat pompa de benzina. inainte cand puneam contactul are bazaitul acela cum incarca pompa acum face decat un bzz scurt. Cine stie sa imi explice cum pot amorsa din nou pompa.PS: mentionez ca acum are suficienta benzina de unde sa traga si am pus contactul de mai multe ori sperand ca se amorseaza singura dar nimic daca puteti sa-l ajutati sa rezolve problema trimiteti mesaj pe fb. multumesc. s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Va salut, Pentru cine are nevoie am de vanzare manete stock (ambreiaj+frana) stare impecabila,demontate de pe un GSR-2007,pret 120 lei.Mai am si o pereche de Crash pad-uri facute pe strung din material de Teflon,pret 80 lei.Pentru cine este interesat se pot trimite poze pe mail. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Mi-a murit bateria la GSR. Merita sa iau una tot ca aia originala (Yusafa, sau ceva de gen parca e), sau sa merg pe un alt model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn66s Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Mi-a murit bateria la GSR. Merita sa iau una tot ca aia originala (Yusafa, sau ceva de gen parca e), sau sa merg pe un alt model? Si eu am aceiasi problema la GSR-ul meu, si chiar ma gandeam ce sa imi iau (apreciez orice sugestie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Eu am cumparat anul trecut o baterie JMT si sunt super multumit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 salutare. caut un radiator gsr 600 2008 aveti idee de unde as procura unu sau cumva compatibilitati de la alte mobre eventual are cineva sh daca aveti idei sunt numai ochi si urechi . stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 salutare. caut un radiator gsr 600 2008 aveti idee de unde as procura unu sau cumva compatibilitati de la alte mobre eventual are cineva sh daca aveti idei sunt numai ochi si urechi . stima 131,67 USD cu free shipping: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-good-quality-Radiator-Motor-Cooling-System-Assembly-for-Suzuki-GSR400-GSR-400-600-04/1481997282.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Eu mi-am reparat radiatorul (facut dupa colt) cu ajutorul unor meseriasi din Timisoara. S-au refolosit capacele laterale si profilul superior si inferior (pentru prinderi), s-au inlocuit "fagurii". Cost: 400 lei. Trimis radiatorul, comunicat telefonic pretul, dat ok ... toata treaba a durat pana in 10 zile. Daca nu ai alte solutii contacteaza-ma sa-ti dau amanunte: 0743336668 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 cine ma ajuta cu un manual in romana? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Am eu manual de reparatie, dar in engleza. Nu pot sa-l urc, ca e prea mare. Da-mi un mail pe dodo_tk at yahoo dot com si ti-l trimit. Pune un subject sa se vada, ca e mail-ul meu de Spam & Junk si s-ar putea sa intru cu delete-ul in el ) Editat Februarie 18, 2014 de dodo_tk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Eu am in italiana daca te avantajeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Multumesc amandurora. Am reusit sa fac rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Si eu am aceiasi problema la GSR-ul meu, si chiar ma gandeam ce sa imi iau (apreciez orice sugestie) Aparent, cea mai recomandata ar fi YUASA YTX9-BS. Mai astept o sapt sa se mai incalzeasca un pic si o sa comand si eu una, ca cea originala e kaput (initial mi s-a parut ca e tot Yuasa, insa azi am constatat ca e alt producator, model FTX9-BS) Editat Februarie 23, 2014 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Salutare. Vine primul sezon pentru mine si as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa-i fac ca s-o pregatesc de vara. Am inteles ca trebuie facut schimb de ulei. De care imi recomandati sa-i pun? Si unde gaseac si eu un pret mai bun pentru el? Ce altceva mai trebuie sa-i schimb / verific? Am dat o tura cu ea saptamana asta. Ea merge ceas dar nah ... zic sa fac si eu lucrurile ca la carte. Ce service imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 daca ii tai evacuarea veche si montez ceva sport...pot sa apara probleme de functionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 daca ii tai evacuarea veche si montez ceva sport...pot sa apara probleme de functionare? Cum adica sa-o tai?.Se poate desface foarte usor de la teava de lagatura de sub sa,dupa care inafara de tobele sport pe care vrei sa le montezi iti mai trebuie o teava de legatura intre cele 2 evacuari. La functionarea motorului nu prea ar avea ce sa afecteze,dar nu sunt sigur 100%,cel mai bine vorbesti cu un mecanic priceput! (ca sunt foarte multi si nepriceputi!) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Exista un echilibru intre admisie (filtru de aer), evacuare (toba) si injectie (harta, diagrama, cum vrei sa-i zici). Daca-i schimbi doar toba, in afara de galagie s-ar putea sa mearga mai prost. S-apoi trebuie doua tobe, asa-i modelu'. Exista si un model de toba sport care imita toba originala numai ca-i mai mica, tot cu doua iesiri. Si nu in ultimul rand, nu sunt tocmai ieftine, mai bine baga banii in echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Daca schimbi toba trebuie remapata motocicleta pt ca incepe sa zvacneasca cam tare si nu mai sta bine la relanti. Dupa ce o remapezi se schimba motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Se pare ca nu merita...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salut, Are cineva in plus sau stie de unde pot lua mai ieftin suportul de prindere oglinda+frana? Mi-e suficienta bucata crapata (vezi poza). Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salut, Are cineva in plus sau stie de unde pot lua mai ieftin suportul de prindere oglinda+frana? Mi-e suficienta bucata crapata (vezi poza). Multam. Mi-e teama ca doar la dezmembrari. Era cineva din Cluj, baiat serios. Am cumparat de la el jambele, poate mai are cate ceva. Accident stupid, moto stationata, prinsa intre doua masini, rupta in doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Mi-e teama ca doar la dezmembrari. Era cineva din Cluj, baiat serios. Am cumparat de la el jambele, poate mai are cate ceva.Accident stupid, moto stationata, prinsa intre doua masini, rupta in doua. Multumesc. Poti sa mi dai PM cu niste date de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Incearca la tipul din TM .....0727207310 Are piese de GSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate