Ahile Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Salutare! Mi-am scos la vanzare GSR-ul pana la urma, daca aveti prieteni/cunostinte care isi doresc modelul, anuntul e pus la Threadul de Vanzari. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Baga un link aici către anunț, cred ca ajută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Asta e linkul: /index.php?/topic/746654-vand-suzuki-gsr-600cmc-2007/ Momentan nu am mai pus-o pe alte site-uri de vanzari, dar cred ca o sa fac si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei24p Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Stie cineva cum pot sa golesc antigelul din ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Se desface furtunul din punctul cel mai de jos, Daca nu ma insel, cel de la iesirea din pompa de apa catre radiator. Nu uita sa desfaci dopul de la vasul de expansiune si cel de la radiator (sub carena semnal dreapta). Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Un prieten isi vinde GSR-ul, las link-ul aici poate o fi de folos https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsr-600-ID8FmpB.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 am si eu unul de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Așa să mai fie întreținut topicul ăsta, vă vindeți toți motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 salutari! am o poblema cu gsr-ul. Uneori se oprete motorul cand schimb intr-a doua indiferent daca e din prima viteza sau din a treia viteza. s-a intamplat mai des iarna si am crezut ca e din cauza frigului dar se pare ca si vara face figuri. O alta problema e ca nu imi mai afiseaza pozitia neutru. Cand schimb vitezele le arata pe toate in bird cu exceptia pozitiei Neutru. Ati patit si voi asa? Ce solutii ati gasit? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Pentru faza neutru am schimbat senzorul (de neutru) un cacatis mic, nu te rupe la bani deci se rezolva usor.Cu opritu vad ca deja se inmultesc cei care au problema asta. Dupa cum mi s-a zis de oameni cu aceiasi problema au rezolvat pe sub mana sa ma exprim asa dezactivand senzorul de la maneta ambreaj si a disparut problema. Practic cam scoti o mufa, nu rezolva cu adevarat problema dar nu se mai intampla.Eu personal nu m-am ocupat de buba ca geserica sta la pastrare in garaj si calaresc doar pertrolierul.Poate o sa ne mai lamureasca colegii.Tin sa mentionez ca eu am luat motoru' nou in 2007 si acum are ceva de genu 70K, dar dupa cum ziceam e la pastrare de 2 ani sau ceva.. de atuncea nu a vazut mai mult de 2K.Ce vroiam sa zic cu asta e ca stiu servisarea din prima zi.. evident, nu au fost niciodata probleme mecanice, doar revizii si evident inlocuire consumabile la timp sau inainte. Pareri, sugestii, reclamatii, rezolvari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 multumesc de sfat! ai avut dreptate, dupa ce am scos mufa de la ambreiaj nu s-a mai oprit subit in trafic. Sa vedem cat o sa mearga asa! Bafta! » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:50intrebare pt cei care au sau au avut gsr> ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta! pff.. cred ca intrebarea trebuie pusa altcumva.. dar raspunsul la intrebare e da conteaza ce gume, ce presiune, ce "skilluri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niku 87 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 multumesc de sfat! ai avut dreptate, dupa ce am scos mufa de la ambreiaj nu s-a mai oprit subit in trafic. Sa vedem cat o sa mearga asa! Bafta! » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:50intrebare pt cei care au sau au avut gsr> ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Da, merge să le dai capăt cu GSR-ul , dar da, depinde și ce anvelope ai puse! Ai mare grijă în ce mediu forțezi si exersezi virajele luate ceva mai...sport! Ai putea să îți testezi limitele pe circuit să nu care cumva să ai surprize. Plăcerea nu e întotdeauna genunchiul jos, capăt la cauciucuri și top speed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niku 87 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 multumesc de sfat! ai avut dreptate, dupa ce am scos mufa de la ambreiaj nu s-a mai oprit subit in trafic. Sa vedem cat o sa mearga asa! Bafta! » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:50intrebare pt cei care au sau au avut gsr> ai reusit sa va apecati cu gsr-ul si sa mancati tot cauciucul? Eu oricat de mult incerc tot imi ramane 1cm pe stanga si 1.5 cm pe dreapta! Parerea mea ca pana nu te imprietenesti cu el nu prea poti sa ii dai capat la guma.Eu cand l-am luat aveam corsa pe el si aveam chicken strips dar dupa ceva vreme am dus michelinu capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Parerea mea ca pana nu te imprietenesti cu el nu prea poti sa ii dai capat la guma.Eu cand l-am luat aveam corsa pe el si aveam chicken strips dar dupa ceva vreme am dus michelinu capat.corsa.jpgmichelin.jpg exact cum ai tu anvelopa din prima poza asa e si la mine. Eu am pe spate un Metzeler M3 care cere schimbat. Ma gandesc la MIchelin Pilot Road 2 sau Metzeler M5! Tu ce ai pus de la Michelin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niku 87 Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Am pus Pilot power simplu.Am vrut 2ct dar nu au avut pe stoc si nu am mai avut eu rabdare.In principiu sunt multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanski Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 Am pus Pilot power simplu.Am vrut 2ct dar nu au avut pe stoc si nu am mai avut eu rabdare.In principiu sunt multumit de el Eu am asteptat dupa 2CT si pot spune ca sunt foarte multumit. Venind de pe Pirelli am simtit o diferenta uriasa...parca aveam alta motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 (editat) vand lowering kit (kit coborare ) ptr suzuki gsr 600 2006-2010 ptr persoane mici de statura . coboara inaltimea seii cu 30 mm , pret 50 euro .tel 0724552088 Sebastian .detalii aici ..https://www.mizu-shop.de/en/motorbike-parts/chassis-technology/lowering-kits/MIZU-lowering-kit-3020206.html Editat August 17, 2017 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 O aripa fata pentru GSR are careva? Pe la dezmembrari nu am avut succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 daca va rog frumos cine are tobe sport imi poate da dimensiuni de la teava de legatura...dau o bere ...o lada etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Nu-s prea forumisti gsr-istii...te-as fi ajutat, dar nu am tobe sport pe ea. Sper ca ai gasit. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Salutare dragi colegi, Am nevoie de o informatie. Vreau sa inlocuiesc rulmetii de la jug, dar nu reusesc sa imi dau seama cum se desface jugul superior de pe cadru. Are buza asta la blocatorul de contact si nu ii permite sa iasa in afara. Din ce am observat, contactul (implicit bucata aia mare de metal) are 2 suruburi care par a se desface pe dedesubt, adica ar trebui sa dau jos filtrul de aer si carcasa acestuia ca sa am acces la ele. Chiar atat de complicat e de schimbat rulmentii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Salut! Air box-ul se da jos foarte usor, eu l-am mai scos, zic sa il scoti si sa vezi daca reusesti dupa manevra. Apropo, ce simptome avea de vrei sa schimbi rulmentii de jug?(asta in cazul in care nu e vorba de o cazatura) Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 O cazatura si s-a impins 20mm jugul inferior. Chiar atat de complicata sa fie toata treaba? In manualul de service nu am gasit procedura. Ma rog, am gasit dar nu scrie nimic de blocatorul de ghidon si din cate stiu eu, toate GSR-urile au blocaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate