bunicu' Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 bunicule cati ani ai? doar in vara asta mai platesc intrarea la intruniri dupa care arat doar biletul ala de la politzie care se numeste acum carte de identitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 MA INSCRIU!!!!! Haidi ma tineret ,sau vreti sa va fac de rusine!!!!!!!S-au v-ati speriat ca nu aveti asigurari de parca ar fi prima data Fricosii sa vina cu masina.............CA MINE!!!!!!!!! RUSINE!!!!! am ajuns sa fim convocati de FETE ...........proaspat casatorite ai vazut bunicule ca a iesit bine pana la urma sa se mai incalzeasca si cu siguranta va creste numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 in acelasi loc ca anul trecut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) Alinutzo, avem abtibildele, vino la magazin Editat Martie 8, 2009 de antonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Alinutzo, avem abtibildele, vino la magazin daca as sti cine e antonio, as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 ohoo o inviat lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 http://www.xtrem.ro/stiri/3019/east-europe...am-si-info.html pare ceva interesant, merita vazut si chiar incercat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 de fapt aicea este: http://www.eastbike.ro/Indexs/PREZENTAREA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 de fapt aicea este: http://www.eastbike.ro/Indexs/PREZENTAREA.html ...deci rulăm spre Predeal....neapărat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 In week. asta sunte-ti invitati la circuitul de motocross de la Copsa Mica. Care aveti chef de o iesire, sunte-ti asteptati. Acum intr-o noua prezentare si fara poluare. Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Multumim Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrudan70 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 salutare,merge careva duminica la copsa mica?se anunta vreme faina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Maine, sambata 04.04, nu iese nimeni la o plimbare? ... Asa, subtire, de antrenament ... Care aveti chef bagati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 merita sa fi informat... http://www.metalhead.ro/Evenimente-Data-30-5.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 CLUBUL MOTO FREE BIKERS VA INVITA LA PETRECERE DESCHIDRE SEZON MOTO 2009 - la HUNEDOARA !!! 26.04.2009 - Camping STREI /index.php?showtopic=345620 RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Stiu ca dau anuntul cam tarziu... Maine, adica duminica 17 mai ora 10:00, plec la Cluj. Mai merg cu un prieten cu moto, Sorin cu CBR 600. Dupa Miercurea Sibiului facem stanga si o luam pe un drum superb pt moto prin niste sate si iesim in centura din Alba Iulia. Cine vrea sa ne insoteasca la aceasta tura (Sorin se intoarce din Alba Iulia la SB, din cate stiu) e bine-venit. Plecam la 10:00 din Petrom-ul de pe str. Alba Iulia. 0743470869 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 o scurta iesire sambata la Sighisoara...traiasca vremea buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Stiu ca dau anuntul cam tarziu... Maine, adica duminica 17 mai ora 10:00, plec la Cluj. Mai merg cu un prieten cu moto, Sorin cu CBR 600. Dupa Miercurea Sibiului facem stanga si o luam pe un drum superb pt moto prin niste sate si iesim in centura din Alba Iulia. Cine vrea sa ne insoteasca la aceasta tura (Sorin se intoarce din Alba Iulia la SB, din cate stiu) e bine-venit. Plecam la 10:00 din Petrom-ul de pe str. Alba Iulia. 0743470869 Fain drumul ala. Soseaua e ca-n palma si-s o groaza de curbe. Am fost de vreo 2 ori pe acolo. Numai ca eu am facut dreapta dupa Miercurea, spre Cunta. Iesirea pe stanga n-o stiu. M-ati facut curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Fain drumul ala. Soseaua e ca-n palma si-s o groaza de curbe. Am fost de vreo 2 ori pe acolo. Numai ca eu am facut dreapta dupa Miercurea, spre Cunta. Iesirea pe stanga n-o stiu. M-ati facut curios. cred ca a scris gresit "pe stanga" cel putin eu nu stiu nici un drum care sa iasa pe centura de la Alba daca faci stanga, e vorba de drumul pe care ai mers tu spre Cunta! ps: trebuie sa te te sun sapt asta sa imi dai filmuletul de la drumul de bucuresti o saptamana cat mai buna ptr toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 cred ca a scris gresit "pe stanga" cel putin eu nu stiu nici un drum care sa iasa pe centura de la Alba daca faci stanga, e vorba de drumul pe care ai mers tu spre Cunta! ps: trebuie sa te te sun sapt asta sa imi dai filmuletul de la drumul de bucuresti o saptamana cat mai buna ptr toata lumea! Glumeam cu stanga; stiam ca-i vorba de "ailalta stanga". Am filmul la birou, pus pe dvd-iu. Nu-s fierbinte dar suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 vorbea in oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Daca este cineva interesat, maine, eu cu Bunicu' facem o plimbare la Voineasa. Plecare se face la 10:30 din benzinaria Moll langa Kaufland. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 se baga cineva /index.php?...376221&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 se baga cineva /index.php?...376221&st=0 Incercam sa mobilizam azi la Transilvania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate