exores Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pentru gasca de anul trecut si nu numai. MMC Zalau va invita la MMC Bikers Party II Detalii: /index.php?showtopic=414744 Program: VINERI - 18:00 Cheful Bikerilor (berbeci la protap gratis,spectacole,concerte de club si alte surprize) 21:00 Videoretrospectiva intrunirilor 2009 SAMBATA - 12 Parada moto 13:30 jocuri si concursuri traznite 17:00 Program liber 19:00 Concerte Rock Gala premiere si diverse surprize. Locatie Strand "BROSCARIE" Simleul Silvaniei (jud Salaj) LINK LOCATIE: http://www.pensiunea-trifan.ro/broscarie.html Cele bune si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ce ziceti dragutzilor o punem vineri de o bauta la karaoke in R&B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Gata cu boala? Ti-ai revenit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Gata cu boala? Ti-ai revenit? Cam gata....si zau ca ar merge o tequilla! muhahahahaha Deci? Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ce ziceti dragutzilor o punem vineri de o bauta la karaoke in R&B? Joi incalzirea? vineri simbata e BINEEEEEEEEEEEE!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Se baga careva la o plimbare maine ? Bem o cafea prin Brasov, Valcea ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aragonrose Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Daca vremea va tine propun maine 11.10.2009 o iesire pe transfagarasan eventual cu plecare de la han pe la ora 13. Alte detalii le putem stabili diseara la chef sau nr de tel 0720045878 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Dupa lupte seculare... http://www.xperienceromania.go.ro/index.html Astept sugestii si reclamatii. Salve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Maine in direct. Felicitari. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Salut, Vine careva prin hasag? sambata prin 27 febroarie. Sau daca faceti niste intaliniri cu motociclete enduro prin sibiu sa ma anuntati si pe mine pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Salutare. azi 14.02.2010 a fost cea mai tare intalnire de duminica in sensul ca nr. de motociclete=numar de persoane . pacat ca am uitat sa fac o poza )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danetz23 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) salut pe toata lumea vreau sa va intreb daca stiti cum pot sa dau de slodo72 cu Buell-ul va multumesc frumos Editat Martie 1, 2010 de danetz23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) salut pe toata lumea vreau sa va intreb daca stiti cum pot sa dau de slodo72 cu Buell-ul va multumesc frumos cauta sus in bara la "members" si trimite-i un mesaj... il va primi si pe mail Editat Martie 3, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo-ac/dc Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 O mica plimbare Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 O mica plimbare Asfalt uscat! Misto plimbarica. Si v-ati dus la Miercurea la mancare ca e mai ieftin si portiile mai mari. Intrebarea mea e cum de v-au placut papanasii? Ca noi am comandat dar nu i-am putut manca. Ca musteau de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 O mica plimbare Asfalt uscat! Felicitari Teo. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Duminica vazuta prin obiectivul lui Cristinutza!!!! Eu doar am postat pozele si am incercat sa scot "zimbetul" de satisfactie de pe fata lui DODO dar NU am reusit asa ca PRIVITI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Hahahahaha ce tare ORA COLGATEEEEE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Hahahahaha ce tare ORA COLGATEEEEE. daca ma gandesc bine, toate 3 ati trecut pe la mine prin cabinet...hahahahaha spalati-va pe dinti de 3 ori pe zi.....hahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 daca ma gandesc bine, toate 3 ati trecut pe la mine prin cabinet...hahahahaha spalati-va pe dinti de 3 ori pe zi.....hahahahahahahahaha haha da asa e dintisori frumosi de la tanti doctor Tatiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 vazut ranjet la dodo... ce erai fata asa vesela???!?!?? ti pupa olteanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Salut, sunt mai nou pe forum si dornic de ture pe langa sibiu si nu numai .... asa ca cine are chef de ture gen: 1. Sibiu - Gatu Berbecului - Oasa - Jina - Sibiu sau 2. Sibiu - Balea Lac sau 3. Sibiu - Oasa - Obarsia Lotrului - Brezoi - Sibiu sau ture prin Apuseni, Lotru, Steflesti, Cindrel, Latoritei (drumuri forestiere bune) stiu o gramada! ture de o zi, de 2 zile de o dupamasa etc. astept doritori, oricum o sa propun si pe forum tura pe unde as vrea sa merg, poate poate culeg pe cineva sa nu mai merg singur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Azi in Dumbrava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) Pe centura la "produs": domnisoara face pe "madam" la baietii "macho" scosi la produs. sedinta de "productie" pentru trasarea clara a sarcinilor florin face primii bani "colectarea" finala s-au rulat 2 milioane de euro (cei care au fost stiu de ce ) Editat Iunie 21, 2010 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) Pe centura la "produs":domnisoara face pe "madam" la baietii "macho" scosi la produs. sedinta de "productie" pentru trasarea clara a sarcinilor florin face primii bani "colectarea" finala s-au rulat 2 milioane de euro (cei care au fost stiu de ce ) Daca aude Boc am mierlito : 2.000.000 X 16%=320.000 . Datori vanduti ! Editat Iunie 21, 2010 de radoiflorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate