COLD AS ICE Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 o sa-ti creasca nasul mai mare ca lui pinochio . poate creste si altceva odata cu nasul...... terenteee....terenteee...terenteee....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 poate creste si altceva odata cu nasul...... terenteee....terenteee...terenteee....... Daca observi ca-ti creste ca si lu' Terente, io zic sa vorbesti din timp si sa-ti rezervi un borcan de formol pt "dansa" la IML, ca sa-i faci concurenta directa lu' nea Terente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 poate creste si altceva odata cu nasul...... terenteee....terenteee...terenteee....... Cine spunea ca esenta tare sta in sticlute mici?!?? Hmmm... lauda de bine nu miroase a bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 deci (care vine de la greci) in wkd asta incotro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) adica cum la greci? zi mai detaliat! Ups, acu citii mai bine Noi in weekend-ul asta cred ca stam acasa (adica nu plecam din Bucuresti!, nu ca am sta in casa ). Editat Iunie 17, 2008 de Ruxique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) terenteee....terenteee...terenteee....... hmm... am fost si noi odata tineri. acum il depasim pe nea terente strabunicul. Pentru cei care au fost azi la meci : RESPECT chiar dk nu ne-am calificat PS: Cojo chiar nu inteleg dk mi-ati pus piedica la sfarsit Editat Iunie 17, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 adica cum la greci? zi mai detaliat! Ups, acu citii mai bine Noi in weekend-ul asta cred ca stam acasa (adica nu plecam din Bucuresti!, nu ca am sta in casa ). ceva program cu copchiii? ca voi fi in week-end-ul asta de serviciu cu fii-mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Desi Olanda ne-a aratat cum se joaca folbal adevarat, aseara a fost misto, bine 40% din cei de acolo nu imi erau cunoscuti insa atmosfera intretinuta de Cojo si expertul in evaluari fotbalistice - aka - Ory a facut ca totul sa para super. BTW: cine se arata azi la arc? eu pe la 8 -8 si ceva apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Evaluari? Ce evaluari? Eu stateam numa cu (cuvant extrem de urat) in gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 buei deci io te-am vazut ca tot trageai cola dintr-un pai care-ti statea in gura...iar la partea tehnica nu mai fiii atat de modest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Desi Olanda ne-a aratat cum se joaca folbal adevarat, aseara a fost misto, bine 40% din cei de acolo nu imi erau cunoscuti insa atmosfera intretinuta de Cojo si expertul in evaluari fotbalistice - aka - Ory a facut ca totul sa para super. BTW: cine se arata azi la arc? eu pe la 8 -8 si ceva apar. bai, comentatorule, erai in mare verva aseara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) ceva program cu copchiii? ca voi fi in week-end-ul asta de serviciu cu fii-mea. Program nu chiar, dar mai stam si noi cu ei. Poate ne vedem sa ne dam in leagan pe undeva? Editat Iunie 18, 2008 de Ruxique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Program nu chiar, dar mai stam si noi cu ei. Poate ne vedem sa ne dam in leagan pe undeva? primiti si copii mai mari? ca m-as da si io pe tobogan, de exemplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Evaluari? Ce evaluari? Eu stateam numa cu (cuvant extrem de urat) in gura. Buna asta!!!! (Am invatat si io ceva aseara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Program nu chiar, dar mai stam si noi cu ei. Poate ne vedem sa ne dam in leagan pe undeva? primiti si copii mai mari? ca m-as da si io pe tobogan, de exemplu... da, da, primim copii de toate varstele . eu as vrea sa ma duc cu pitica in herastrau, sa ne plimbam cu vaporasul, sa ne dam in calusei, sa papam vata de zahar etc. in cazul in care copiii mari sunt interesati, astept doritorii de astfel de distractii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Se baga careva la un maraton we asta? Ca parca as avea chef de ceva miscare.... Macar pana la Everest sa ajungem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Deci - comentam ca eram suparat pe mutulica! ) Care vine azi la arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Se baga careva la un maraton we asta? Ca parca as avea chef de ceva miscare.... Macar pana la Everest sa ajungem si noi hai ca vin eu .. ca si-asa m-am facut dit-ai porcu apropo conform legislatiei in vigoare de pe data de 08 am dreptul legal sa imi conduc motocicleta cu alte cuv am facut 2 ani pe plastic roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) si uite-asa a facut topicul 300 de pagini hai baieti (asa e vorba, n-am pe nimeni in minte) ca puteti mai mult Editat Iunie 18, 2008 de cojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Se baga careva la un maraton we asta? Ca parca as avea chef de ceva miscare.... Macar pana la Everest sa ajungem si noi Am timp sa-mi fac motocicleta aurie cu bling bling? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 hai ca vin eu .. ca si-asa m-am facut dit-ai porcu apropo conform legislatiei in vigoare de pe data de 08 am dreptul legal sa imi conduc motocicleta cu alte cuv am facut 2 ani pe plastic roz sniky, mon cher, cum fac si eu sa-mi apara pozi la semnatura cum ai tu? ca je nu stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) deci asera inainte de inceperea meciului chiar m`am intalnit cu cativa baietasi de pe acest topic, imi pare rau ca nu am facut cunostintza acum bag de seama ca mi se pareau cunoscute motoretele si tot o data imi pare rau ca nu am putut vedea meciul cu voi....cine stie poate ne vedem joi la bar Editat Iunie 18, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 ieri am dus pitica mea, cu "mocicleta" ei cu acumulator, la arc, la "mociclete". i-am promis si n-am scapat de ea pana n-am dus-o. dupa ce am plecat de acolo mi-a zis sa n-o mai duc ca s-a speriat rau. cand am ajuns acasa s-a razgandit, a zis ca i-a placut si ca mai vrea sa merem, dar mi-a subliniat ca s-a speriat rau. i-am explicat ca n-are de ce sa se sperie, chiar daca "mocicletele" de acolo sunt mult mult mai mari decat a ei. si i-am promis ca dupa ce mai invata sa meara pe jucaria pe care o are, o sa-i iau una mai mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ieri am dus pitica mea, cu "mocicleta" ei cu acumulator, la arc, la "mociclete". i-am promis si n-am scapat de ea pana n-am dus-o. dupa ce am plecat de acolo mi-a zis sa n-o mai duc ca s-a speriat rau. cand am ajuns acasa s-a razgandit, a zis ca i-a placut si ca mai vrea sa merem, dar mi-a subliniat ca s-a speriat rau. i-am explicat ca n-are de ce sa se sperie, chiar daca "mocicletele" de acolo sunt mult mult mai mari decat a ei. si i-am promis ca dupa ce mai invata sa meara pe jucaria pe care o are, o sa-i iau una mai mare . Super-tare! Eu cu greu pot sa o conving pe fetitza noastra cea mare (adica 12 ani 1/2) ca nu pot inca sa o iau pasager. De unde la inceput (si ei) ii era teama, dupa ce a aflat ca o fetitza putin mai mica decat ea - a unor cunostinte - mi-a "sarit" in spate cand ma plimbam asta primavara pe camp si s-a plimbat cu mine fara nicio frica, si-a luat inima in dinti si a incercat si ea ca pasager. De atunci am dus-o de cateva ori la scoala, iar povestea (cu "ia-ma si pe mine, tati") va continua pana la 14 anisori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Deja se pregateste noua generatie pt 2 roti . Ina pa unde ai fost ? noi eram pe aleea principala langa clopote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate