switch Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Super filmuletul. Belea picajul lui swich. Felicitari pt sonor. Da, sonorizarea e foarte tare Dar te rog, ala nu a fost picaj, a fost o incercare timida de Superman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 ce febra tati ca a fost grav ... eram pe Iuliu Maniu si am avut o senzatie de voma dupa nici cinci metri am pus masina pe avari si mam dus sa o alimentez in fata de se uita lumea la mine ca la ozn ... cei drept m-am usurat apoi ... alti treceau pe langa mine si ziceau .. bautura asta )) ... cat pe ce sa-mi dau sufletul ... bine ca am scapat si nu am vopsit volanul :D:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyOnSaddle Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Draga Emilia,poate tu nu stii,dar eu sunt cel de la secunda 17 si apoi la 27 Sunt convinsa.. de altfel stiu ca ti se spune micul Everts parca.. sau fratele lui Watts, adica Knighter din Dr. Taberei am pus masina pe avari si mam dus sa o alimentez in fata de se uita lumea ... alti treceau pe langa mine De nepretuit .. pentru toate celelalte exista Mastercard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Dragilor, Tocmai ce am primit telefon de confirmare: vine un suzuki sv 1000s, 2005, aprox. 30 000 de km, argintiu ...hai ca nu mai e asa mult ...abia astept sa ne plimbam din nou impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Dragilor, Tocmai ce am primit telefon de confirmare: vine un suzuki sv 1000s, 2005, aprox. 30 000 de km, argintiu ...hai ca nu mai e asa mult ...abia astept sa ne plimbam din nou impreuna Hopaaaa hopaaaa.. hai shuvyx, te asteptam cu noul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 tztztz... suzuki-istii astia ai rezolvat cu intinderea lantului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 tztztz... suzuki-istii astia ai rezolvat cu intinderea lantului? Harciogu, nu am rezolvat. Sa-mi dai un Pm cu nr tau de telefon sa vad cand poti si tu sa ajung sa-mi intind lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 SA O STAPANESTI SANATOS SHUVIXEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! SUZUKI RULES!!!! Bai deci : SUNT MANDRU DE VOI - AVEM ENDURISTI IN GASCA NU GLUMA! Danut - super prelucrarea filmului - e de pus in filmoteca Naomi & Veveritzele. Regret totusi ca nu a aparut si Karavei - vroiam sa-l vad pe dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Sa ne amuzam un pic: http://www.220.ro/lfRAbhLR2N/Romania-Beata-Ep-2-Continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 LA MULTI ANI Ileana si tuturor celorlalti (daca mai ...este?!?!), care poarta numele sfintilor imparati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani sor'mea! Sa ne traiesti ani multi cu bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani Ileana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 LA MULTI ANI ILEANA!!! SA NE TRAIESTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 sar'na muuuult, tuturor...... ...ne vedem diseara la birou sa bem o bere/ un suc..... face fata cinste..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 sar'na muuuult, tuturor...... ...ne vedem diseara la birou sa bem o bere/ un suc..... face fata cinste..... La Multi Ani fata!Sanatate si fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Pensionarilor, caut partener care vrea sa scape de caldura din Bucuresti, azi 21.05 si sa merem la munte la racoare.. 100km departare... Cine se inscrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La Multi Ani, Ileana! Sa stii ca mi-am propus sa mananc foarte sarat toata ziua, de cand am aflat ca faci cinste la sedinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!!La Multi Ani !!! Scuze ....am aflat de pe forum dar telepatia asta... intelegi tu ... mai draga Ileana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Pensionarilor, caut partener care vrea sa scape de caldura din Bucuresti, azi 21.05 si sa merem la munte la racoare.. 100km departare...Cine se inscrie ? Homosexualule .. Si care sa aiba neaparat blugi cu talie joasa si tribal tatuat pe spate, ai??? . Prietena ta stie ce anunturi faci tu pe aici??? HAAA????? Editat Mai 21, 2009 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La Multi Ani ILEANA !Sanatate si fericire!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Homosexualule .. Si care sa aiba neaparat blugi cu talie joasa si tribal tatuat pe spate, ai??? . Prietena ta stie ce anunturi faci tu pe aici??? HAAA????? Piticule, daca ai fi avut Sv-ul ala frumos cu care te lauzi, te-as fi luat oleaca "in" padure Care prietena ma ? Femei, care sunteti tatuate pe spate ca blugi am eu(Shuvyx tu te excluzi din categoria asta) Hooo bre, ca glumesc. Se mai plictiseste omul. Ne vedem in seara asta la birou. Ileana, vezi ca n-am mancat nimic azi. Editat Mai 21, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Vai ce discutie interesanta,as vrea sa ma bag si eu in seama cu voi si de aceea va propun o seara romantica la cort...pentru doritori mai multe detalii aici Editat Mai 21, 2009 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 la multi ani constantinilor si elenelor.. felicitari pt bicicletele nou cumparate si aveturile avute deabia astept sa ajung si eu inapoi pe meleaguri mioritice sa bem o bere si sa ne stricam de ras ca pe vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Foarte interesant http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=238698 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani celor cu nume sfint!! [ fara a face reclama..... ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate