septimiu JFK Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand (prima sau max. a 2-a saptamana din august2009) transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Alooooo!!!!!!!!!, Desteptareaaaaa!!!! Nimeni nu mai spune nimic? . Hai ca vichendul asta am treaba , ca de... shoping cora cu baiatul meu, alea alea, iar saptamana care vine ma iau cu talonul la roscata mea spitzata(ma casatoresc legal in fata politiei), dar apoi..... !!?!?! . Nimeni nu zice nimic? O mare, un munte, o serpentina, doua, ceva acolo. Haideti maaa!! Ati iesit la pensie?! . Editat Iulie 31, 2009 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 sorine strange si tu ceva benzina ca saptamana viitoare rezolv si eu cu roscata mea. sa te vad atunci cocosh Se face ! cum sa nu ?! Punem harta pe masa joi la bordo. Vezi ca aseara ai fost trecut absent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 http://www.tare.ro/tlapse/113751-l-am-prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Salutare gasca! Ce mai faceti? Veniti maine la arc? Sper sa ajung si eu. V a pupam pe toti. PS: fotografiile/filmele le vedem cand or fi gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salutare lume. Ce mai faceti fratilor ?! Scuzati absenta, am avut prea multe chestii pe cap. Shadow, scuze ca n-am fost prezent, am avut ceva probleme. Duracel, strange tu gaz acolo ca indata urmeaza excursia. Larry, hai tati cu motorul ala mancati-as bujiile ( ) Miha, fataaaaaa Evribadi, va pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Veveritelor rog prezenta diseara la birou. Aduc harta si vacem si noi niste itinerarii 'a la' old times ago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Vine careva diseara la film la Plaza.Mergem la ICE AGE 3. Filmul e 3D.Pana acum suntem 7. Dati telefon care merge ca sa rezervam locurile.Filmul incepe la 22:30. Editat August 7, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Vine careva diseara la film la Plaza.Mergem la ICE AGE 3. Filmul e 3D.Pana acum suntem 7.Dati telefon care merge ca sa rezervam locurile.Filmul incepe la 22:30. In gasca mare se merge Miercurea, domnu Dan! Asa iti raman bani si de popcorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 In gasca mare se merge Miercurea, domnu Dan! Asa iti raman bani si de popcorn Cunosc combinatia, dar acum asa s-a hotarat. Intradevar e 33 lei biletul si miercurea iei doua de banii astia. Mesaj completat Maine la 15 incep concursuri in Biker's.Am nevoie de sustinerea voastra.Trebuie sa facem echipa.Se televizeaza. http://www.bikersclub.ro/agenda.php?agenda_id=44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Ca sa va mai descretiti putin fruntile, va propun lecturarea unui subiect de "afaceri"... copios. Click aici pentru amuzament. Editat August 10, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Hi, Maine dimineata pun cap compas Simeria, via transalpina. Daca sunt doritori, astept semnale. Va astept la intalnirea de la Hunedoara. care coincide si cu ziua mea ( si de nastere si de nume, Marian ) Sunt pregatit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Hi,Maine dimineata pun cap compas Simeria, via transalpina.Daca sunt doritori, astept semnale. Va astept la intalnirea de la Hunedoara. care coincide si cu ziua mea ( si de nastere si de nume, Marian ) Sunt pregatit! Noi plecam Vineri dimineata pe ruta Buc-Pit- Rm Vl-Targu jiu-Petrosani-Hunedoara-Nandru. Te rog sa te interesezi de cazare cat mai aproape de locul festivalului ca nu iau cortul.Mi l-a mancat calul in Plaiul Foii. Daca poti sa si rezervi o camera la tarani sau pensiune fac cinste.Te sun Joi. P.S.- Avem si noi rude la Simeria si o sa le vizitam Sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Hi, Maine dimineata pun cap compas Simeria, via transalpina. Daca sunt doritori, astept semnale. Va astept la intalnirea de la Hunedoara. care coincide si cu ziua mea ( si de nastere si de nume, Marian ) Sunt pregatit! La multi ani! anticipat, Sorine! Sa ti se implineasca tot ce-ti doresti, cu cat mai repede, cu atat mai bine! Din pacate, in weekend-ul acesta suntem "convocati" la un botez, dar voi inchina un pahar in cinstea ta, chiar daca nu la Hunedoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 LA MULTI ANI SORINELE!!!! MULTI ANI IN SA , MILIOANE DE KM PLACUTI SI PRIETENI DE NADEJDE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 La multi ani Sorin. Sa fii sanatos. :happybirthday: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 sorry pt intarziere: LA MULTI ANI, SORINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Off-topic de... "vara": Trei chitari sau o chitara? O chitara sau trei chitari? La doua maini sau la trei maini? Descopera: La... polul opus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Cu aceasta ocazie (ca am pus mana pe un calculator ) va SALUT pe toti de la mic la mare si de la DOMNITE la DOMNISORI. Ieste greu la tara la HOREZU dar se termina sezonul si ma intorc EU la Bucuresti si ma razbunez. daca trece SHUVIX-ul pe aici sa-mi dea si mie un telefon in speranta ca vom mai sta de vorba 2 minute. PUPICI la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cott500 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Eu stau in Regie, po sa zic ca fac parte din crangasi? ca alta zona mai apropiata nu era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Eu stau in Regie, po sa zic ca fac parte din crangasi? ca alta zona mai apropiata nu era. Of course! Zi-ne cu detalii : ce motoreta ai, cand te vedem la fatza, etc, etc, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Eu stau in Regie, po sa zic ca fac parte din crangasi? ca alta zona mai apropiata nu era. vino cu detalii ! Ce bere iti place, cate duci pe seara, cate maini ti-ai rupt pana acum pe motor, etc. Te asteptam joi la sedinta.!!! Veveritzelor bagati un click aici Mergem in week la PLOIESTI ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ...mda , poate zici intai un "salut" si te si recomanzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate