Dan Rosca Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Buei, Chestia cu conservele buna idee .... chiar o sa o pun in practica nu de alta dar poate iti doresti. Sa fie oare cu fasole? Mesaj completat mesaj completat: Oana cum a fost tortul? Imi pare bine ca te-ai simtit ok, deci pe joia- vinerea viitoare Dragilor, Sa va dau o lista de pretruri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffy Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Sal, bine ai venit, eu stau in Giulesty Sarbi......mai mananci o paine dupa capatu tramvaiului.... pe unde la piata e baru tau? exact la piata la giulesti.... cand este cald, de obicei vezi moto in fata barului.str.artarului nr 2 Mesaj completat la voi se joaca poker, la mine se joaca rummy si table ) pe bani grei...si pe motociclete......cand se incalzeste un pic, am sa va fac o vizita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 unii cu pokerul, altii cu dezmortitul oaselor http://picasaweb.google.com/doctorumunte/1...uarie2010Azuga# acum am fost 3 motociclisti: 1 Dominator, 1 Transalp si 1 Pegaso Strada. Pe cand mai multi motociclisti pe drumuri decat prin baruri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 unii cu pokerul, altii cu dezmortitul oaselor probabil Joi cand am fost la sedinta si am jucat poker erati in Bucuresti ca pozele sunt de azi acum am fost 3 motociclisti: 1 Dominator, 1 Transalp si 1 Pegaso Strada. ciudat,eu in poze am vazut un Peugeot Pe cand mai multi motociclisti pe drumuri decat prin baruri? probabil cand se mai incalzeste afara,dar atunci stau acasa motociclistii care umbla iarna si nu ajung la Sadu sau in Plaiul foii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 unii cu pokerul, altii cu dezmortitul oaselor http://picasaweb.google.com/doctorumunte/1...uarie2010Azuga# acum am fost 3 motociclisti: 1 Dominator, 1 Transalp si 1 Pegaso Strada. Pe cand mai multi motociclisti pe drumuri decat prin baruri? Bravos domnule, asa, miscare... Eu ma gandeam ca v-ati dat cu motoarele pe partie...sau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 La multi ani calare cu mobra-ntre picioare, Duracell, tata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Da da da corect. La Multi Ani si la multi bani mai Duracell mai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 La multi ani Sorine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 La multi ani Sorine !!!! exact la piata la giulesti.... cand este cald, de obicei vezi moto in fata barului.str.artarului nr 2Mesaj completat la voi se joaca poker, la mine se joaca rummy si table ) pe bani grei...si pe motociclete......cand se incalzeste un pic, am sa va fac o vizita... Vino cu tablele si cu talonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 "LA MULTI,...MULTI ANI" tizule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Neatzaaaaa ce mai faceti? cum savurati spectacolul de afara? io il urasc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 cum savurati spectacolul de afara?io il urasc dixtractie placuta! ie moka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffy Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 La multi ani Sorine !!!! Vino cu tablele si cu talonul. ... cand va intalniti acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) cum savurati spectacolul de afara?io il urasc il savuram cu vin fiert,la gura sobei ,asta cand nu suntem obligati sa iesim cu masina cand iesim cu masina... emoticoane rosii(si unul galben). Editat Ianuarie 19, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) sunt stefan,am 14 ani,am un scuter gilera runner si un mini chopper..si stau pe Bd.Constructorilor P.S: nice to meet you all Editat Ianuarie 19, 2010 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 il savuram cu vin fiert,la gura sobei ,asta cand nu suntem obligati sa iesim cu masina Si daca mai ai si norocul sa spargi baia de ulei si sa rupi turbina....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ia te uita la asta mic.... Mesaj completat Si daca mai ai si norocul sa spargi baia de ulei si sa rupi turbina....... nAsol! ne-ar trebui un bob. de rabdare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ia te uita la asta mic.... Mesaj completat nAsol! ne-ar trebui un bob. de rabdare .... Da, am rabdare....astept piesele acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Da, am rabdare....astept piesele acum.... imi pare rau. uite vezi...d'aia merg je cu metroul e rapid, ieftin, nu necesita loc de parcare, e ecologic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Neatzaaaaace mai faceti? cum savurati spectacolul de afara? Iese cineva sa se dea cu sania ? Mesaj completat sunt stefan,am 14 ani,am un scuter gilera runner si un mini chopper..si stau pe Bd.Constructorilor P.S: nice to meet you all Eu la 14 ani ma uitam la desene animate si ma dadeam cu pegasu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffy Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 am rupt-o pe fericire, pana la sfarsitul lunii este frigg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 imi pare rau.uite vezi...d'aia merg je cu metroul e rapid, ieftin, nu necesita loc de parcare, e ecologic D'aia nu merg eu cu metroul, sa ma mentin in forma: - stai in trafic, ai timp sa socializezi cu ceilalti participanti la ... stationare (sau sa te injuri, la mine depinde daca dorm sau nu) - ridici capota de 2 ori pe zi pentru a te asigura ca n-ai V8, intrebandu-te unde se tot duce benzina ca ai facut doar 100km cu 12l - le dau cu noxe-n nas celor cu euro5 si hibride (si nu de oricare, pur non-euro ) - te bati pentru locul de parcare pe care eventual l-ai curatat de zapada - si exemplele pot continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Eu ma dau cu sania si mananc cirese si le arat *#*$@ alora ce trebuie sa curete drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Si daca mai ai si norocul sa spargi baia de ulei si sa rupi turbina....... Pai da, ca Ferrari-ul tau are garda la sol mai mica decat Porsche-ul meu Editat Ianuarie 19, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Buei, io n-am incotor asa ca ma dau cu conversa, da 307-le face fata tata. Merge de rupe. Doctoril...nu am decat sa fiu de acord cu Enduristu' .) Veveritzo - bine punctat! Mesaj completat Pai da, ca Ferrari-ul tau are garda la sol mai mica decat Porsche-ul meu Ca sa nu mai zic de Lamborghini -ul meu...da am scapat iarna asta ca am montat un kit K&N cu decolare verticala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate