Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

unii cu pokerul, altii cu dezmortitul oaselor

http://picasaweb.google.com/doctorumunte/1...uarie2010Azuga#

acum am fost 3 motociclisti: 1 Dominator, 1 Transalp si 1 Pegaso Strada. Pe cand mai multi motociclisti pe drumuri decat prin baruri?

:cheers:

Bravos domnule, asa, miscare...

Eu ma gandeam ca v-ati dat cu motoarele pe partie...sau..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La multi ani Sorine !!!!

exact la piata la giulesti.... cand este cald, de obicei vezi moto in fata barului.str.artarului nr 2

Mesaj completat

la voi se joaca poker, la mine se joaca rummy si table :D) pe bani grei...si pe motociclete....:lol:..cand se incalzeste un pic, am sa va fac o vizita...

Vino cu tablele si cu talonul. :cheers:

Link spre comentariu

cum savurati spectacolul de afara?

io il urasc

il savuram cu vin fiert,la gura sobei ,asta cand nu suntem obligati sa iesim cu masina

cand iesim cu masina... :cheers: :lol: :D :lol: :D emoticoane rosii(si unul galben).

Editat de Enduristul
Link spre comentariu

Neatzaaaaa

ce mai faceti?

cum savurati spectacolul de afara?

Iese cineva sa se dea cu sania :D :lol: ?

Mesaj completat

sunt stefan,am 14 ani,am un scuter gilera runner si un mini chopper..si stau pe Bd.Constructorilor :lol:

P.S: nice to meet you all :D

Eu la 14 ani ma uitam la desene animate si ma dadeam cu pegasu :cheers: !

Link spre comentariu

imi pare rau.

uite vezi...d'aia merg je cu metroul :lol: e rapid, ieftin, nu necesita loc de parcare, e ecologic :lol:

D'aia nu merg eu cu metroul, sa ma mentin in forma:

- stai in trafic, ai timp sa socializezi cu ceilalti participanti la ... stationare (sau sa te injuri, la mine depinde daca dorm sau nu)

- ridici capota de 2 ori pe zi pentru a te asigura ca n-ai V8, intrebandu-te unde se tot duce benzina ca ai facut doar 100km cu 12l

- le dau cu noxe-n nas celor cu euro5 si hibride (si nu de oricare, pur non-euro :D )

- te bati pentru locul de parcare pe care eventual l-ai curatat de zapada

- si exemplele pot continua :cheers:

Link spre comentariu

Si daca mai ai si norocul sa spargi baia de ulei si sa rupi turbina....... :D :cheers: :lol:

Pai da, ca Ferrari-ul tau are garda la sol mai mica decat Porsche-ul meu :lol:

Editat de Enduristul
Link spre comentariu

Buei, io n-am incotor asa ca ma dau cu conversa, da 307-le face fata tata.

Merge de rupe.

Doctoril...nu am decat sa fiu de acord cu Enduristu' .:D)

Veveritzo - bine punctat!

Mesaj completat

Pai da, ca Ferrari-ul tau are garda la sol mai mica decat Porsche-ul meu :cheers:

Ca sa nu mai zic de Lamborghini -ul meu...da am scapat iarna asta ca am montat un kit K&N cu decolare verticala :lol:

Link spre comentariu

Voi cu masinutele voastre...

..luati-va mah Veyron sau d'ala... aaaa.... Meibah :D

Eu ma dau momentan cu ... o singura carja. Ma rog, azi am si mers putin :lol: First day of the rest of my life. A zis doctoru ca pot incepe sa refolosesc picioru. Cine stie ceva legat de recuperare la genunchi? :cheers:

Editat de switch
Link spre comentariu

Pai da, ca Ferrari-ul tau are garda la sol mai mica decat Porsche-ul meu :cheers:

Merg si eu acum cu un Logan ca al tau,tanc frate, nu se compara cu Audi A 4 caruia i-am spart baia.

A la votre!!! :D

Editat de rfd
Link spre comentariu

Voi cu masinutele voastre...

..luati-va mah Veyron sau d'ala... aaaa.... Meibah :lol:

Eu ma dau momentan cu ... o singura carja. Ma rog, azi am si mers putin :D First day of the rest of my life. A zis doctoru ca pot incepe sa refolosesc picioru. Cine stie ceva legat de recuperare la genunchi? :cheers:

Felicitari pentru progrese! Din cate stiu, exista un centru balneo (care include, evident, si recuperare) pe Bdul Ion Mihalache, foarte aproape de P-ta Victoriei, exact langa maternitatea Filantropia (daca nu ma insel, intrarea este chiar prin curtea maternitatii). Pentru a avea acces la procedurile de recuperare ai nevoie de recomandare din partea medicului de familie (desi, parerea mea, mai, Scriciule, mai, este ca esti irecuperabil - dar nu la nivel de genunchi, iar tu stii asta :lol: ).

In ceea ce priveste traficul, eu ma descurc destul de usor prin oras cu noua achizitie:

Asa ca, draga domnule RFD, nu inteleg cu ai reusit sa faci atata paguba la biata masina :D

Link spre comentariu

In ceea ce priveste traficul, eu ma descurc destul de usor prin oras cu noua achizitie:

Ne ne neee.Trucaje.Asta e filmare de asta vara pe Valea Oltului.Sa vedem ce faci cu ea acum,pe zapada :cheers:

Link spre comentariu