amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 La multi ani!!! baruletul stiu pe unde e, ca masura clar am naveta, problema ar fi ca inca nu am motoras.. aveti un loc si pentru astia asa mai "mici" ? Da mah!! Vino.. Da' sa nu bei prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Bha de baut nu o sa beau...........iar de venit, ma mai gandesc! Sunt obosit, de aia nu prea imi arde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Bha de baut nu o sa beau...........iar de venit, ma mai gandesc! Sunt obosit, de aia nu prea imi arde.... normal, in loc sa te pastrezi pt. joi, bei cu o zi inainte si apoi te dai lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Bha de baut nu o sa beau...........iar de venit, ma mai gandesc! Sunt obosit, de aia nu prea imi arde.... Vaaai... bietul de tine!!! Mananca bah lamaie ca pana diseara iti trece Sa vezi oboseala ce-o sa ai daca nu vii diseara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 sal baieti distractie placuta eu nu pot sa ajung azi sa va cunosc ca sunt la serviciu pacat astept cu nerabdare sa va cunosc pun pariu ca sunteti baieti de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 sal baieti distractie placuta eu nu pot sa ajung azi sa va cunosc ca sunt la serviciu pacat astept cu nerabdare sa va cunosc pun pariu ca sunteti baieti de nota 10 Las' ca si eu sunt la servici.. dar asta e..... ajung mai tarziu Ca lumea asteapta Asa ca daca vrei sa vii anunta-te si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 salutare! cand va intalniti in aer liber sa dati de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 salutare! Am tot sperat pana acum ca voi putea ajunge insa trebuie sa mai stau ceva timp la munca si as putea ajunge pe la 22.Mai gasesc pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 salutare! cand va intalniti in aer liber sa dati de veste! Poi conteaza daca stam inauntru la un suc? Daca e vorba de plimbari, putem vorbi si de astea.. salutare! Am tot sperat pana acum ca voi putea ajunge insa trebuie sa mai stau ceva timp la munca si as putea ajunge pe la 22.Mai gasesc pe cineva? Avand in vedere ca eu ajung pe la 21:00-21:30 acolo, da.. e posibil sa mai gasesti pe cineva Acum nu stiu sa spun cati vor fi... dar daca vrei sa vii si stii sigur ca ajungi la 22;00 eu te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 frumos, barul s-a inchis de 30 minute, am fost acolo cu inca un coleg ce o sa inceapa scoala odata cu mine, a fost belea seara asta, pe bune vesti si mai bune, barul ala se lateste-lungeste,e in lucru, asa ca la vara avem loc si mai mult, sa vedem cum negociem programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 si chiar ne-am strans, mai timid la inceput, apoi a trebuit sa ne inghesuim . saptamana viitoare s-a hotarat sa ne strangem la potcoava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 La potcoava in aer liber......si fiindca e aproape de majoritatea celor de aseara, sa speram cu berea-n bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 si chiar ne-am strans, mai timid la inceput, apoi a trebuit sa ne inghesuim . saptamana viitoare s-a hotarat sa ne strangem la potcoava. sa nu avem surprize cred ca o sa trebuiasca sa facem o rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) sa nu avem surprize cred ca o sa trebuiasca sa facem o rezervare dap, e de preferat, mai ales ca ziua de joi va veni dupa ce dai tu examenul si vom avea de baut, ca deh, faci cinste p.s. vezi sa nu dispari ca raducu, zis plecat in cursa ca sa scapi de a face cinste, ca venim dupa tine Editat Aprilie 13, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 o intalnire pe insula?????? lacul morii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 o intalnire pe insula?????? lacul morii???? Hai sa incercam si varianta cu Potcoava... Oricum avem un sezon intreg inainte.. Nu sunt atatea carciumi in zona cat putem noi duce!! Asa ca te asteptam joi la Potcoava..... Asteptam detalii de la ceilalti referitor la locatie.. Eu personal habar n-am unde e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 o intalnire pe insula?????? lacul morii???? da, greutz accesibil dar OK, asteptam hotararea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Hai pe insula, io am permanent gratar in atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Hai pe insula, io am permanent gratar in atas. mai greu sa gasim drum cat de cat ca sa poti urca cu atasul, cam toate locurile de urcat s-au deteriorat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Daca se stabileste pt joi in Potcoava,v-a pot ajuta eu cu rezervarea,cunosc patronul,numai ca marti cel tarziu trebuie sa am un raspuns din partea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 mergem la potcoava ca sa "hotaram guvernu" la o bere mai domnule hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 si motoretele o sa le lasam in fata, sau, sa nu ziceti ca veniti fara :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 dap, e de preferat, mai ales ca ziua de joi va veni dupa ce dai tu examenul si vom avea de baut, ca deh, faci cinste p.s. vezi sa nu dispari ca raducu, zis plecat in cursa ca sa scapi de a face cinste, ca venim dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Si eu zic tot "potcoava". Desii stau destul de aproape, nu am calcat niciodata acolo! Am auzit ca e misto! Hai joi acolo, la 19.30! @amimagz--iti explic eu unde este! poate iti iei dreaq si tu baterie la mobrean pana joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 am eu o baterie de UPS daca vreo s-o folosesti pana iti cumperi tu 12v cu 5A daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate