VladSpeed Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Trebuia sa mi se intample si mie . . . asha ca hai sa va povestesc...eram azi prin poligon...ma plimbam cu moto de la scoala ...usor la relanti...knd din dreapta mea venea o tipa pe un GS 500...avea viteza si nu dadea semne ca ar opri...ma apropii de marginea poligonului...si ea tot venea spre mine fara sa actioneze vreun pic frana...knd mai avea ea 2 m ...am accelerat....si am facut un wheelie...ghinionul meu a fost ca eram lg bordura si mi-a muscat roata spate din bordura am fost proiectat intr-o masina...rezultatul... il vedeti in poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 man ,deci nici in poligon nu mai e sigur sa te plimbi ti-ai luat botezul inainte de a-ti lua permisu se pare nu?...insanatosire grabnica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 aiurea de tot accidentu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 daaa...asta e ! sper sa fie primu` si ultimu` ! ms mult baieti...asfalt uscat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Na... asta e prima de genul asta pe care o aud... In filmu' ala cu accidente nu zicea nika despre asta, nu? Fa-te bine repede, sa poti sa dai examenu'! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 Na... asta e prima de genul asta pe care o aud... In filmu' ala cu accidente nu zicea nika despre asta, nu? Fa-te bine repede, sa poti sa dai examenu'! si eu abia astept sa ma fac bine . . . e un chin cu ghipsul asta pe picior...va doresc sa nu aveti parte de nici un incident ...sunt extrem de urate !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 hai frate ca e chiar aiurea :| .. insanatosire super grabnica .. si ai grija te feresti si de greselile altora Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Ca sa vezi si sa nu crezi si in poligon ,cred ca ar trebui pus la sfaturi pt incepatori,ce motor sa-mi iau ,ce naiba ma nu ai maneta de frana la GS sau e prea greu sa opresti sa vezi ce vrea femeia la ghidon?? in fine bine ca nu ai patit mai rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 asta poate e un semn sa te faca sa renunti la examen.....dar mai bine uiti si te faci bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 daca in poligon se intampla... revin la ideea ca nu toti sunt facuti sa mearga pe 2 roti(cu motor) refacere rapida! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Ti-ai luat "botezu"! Insanatosire grabnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Am ajuns sa ne accidentam intre noi pana la examenul de permis ....sa te faci bine cat mai repede!!! PS: GS ul era cel de la Motoacademy al lui Marius(instructor) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Ti-a luat cam mult sa actionezi. Putea sa fie un tir sau camion. Despre tipa aia ce sa mai zic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 si mie mi a fost dat sa vad in poligon accidente (inainte sa mi iau permisul).........un baiat a franat in curba si avea viteza destul de mare..pe jos nisip...si s a dus...baiatul destul de grav cu piciorul...si motorul era un Aprilia Pegaso 650 nou-nout .....atentie mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 pacat ca se intampla asa ceva in poligon iar tipa aceea ar trebui sa se mai gandeasca inainte de a sustine examenul moto.... fara nici o ofensa !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 uhh nasol. sper sa nu te fi demoralizat micul incident. La bagdazar la ortopedie ha? am si eu .....1 zi de cand nu am mai fost acolo insanatosire grabnica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Parerea mea e ca tocmai in poligon se pot intampla diverse... ma si minunez ca nu am patit nimic cat am facut scoala. Si mi se face acum abia groaza cand stiu cum mergeam fara casca si cu tricou pe mine ... asta e, asa se face scoala, pe principiul romanesc "lasa ca merge si asa". Imi aduc si acum aminte ca "exersam" la niste opturi cand a intrat un tip peste mine, ma rog, am reusit sa ies de acolo in timp util, dar omul venea senin sa faca jaloane in opturile mele fara sa se gandeasa... :-) Sanatate si sa te faci bine in curand, ca sa poti da totusi examenul, doar nu o sa renunti din atat. Eu daca mai aud din astea cu "semne sa te lasi", chiar si in gluma spune, fac criza de nervi Cat tgrebuie sa stai cu ghipsul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ce-ai patit mai exact? ce-i rupt? p.s.s tu nici n-ai luat permisu si te dai la facut wheelie? insanatosire grabnica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Multi de pe acest forum au cazut in poligon si au facut tot felul de prostioare in scoala si acum au permis si sunt niste profesionisti asa ca LASATI-O MOARTA cu vorbe de genul "nu esti facut pt 2 roti" and shit ca OMUL DIN GRESELI INVATA. Inclusiv din greseli din astea. Sau voi din prima cum v-ati urcat pe motor ati facut poligonul cu o mana, cu ochii inchisi. PS: Insanatosire grabnica! Ghipsul e teroare! Editat Aprilie 5, 2007 de b16dmo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Am fost si eu in poligon pe 3 ...ciudat e ca GS 500 ala ..de acolo ..nu e pt cei care fac scoala ..ci pt cei care au deja carnet si nu au condus...pt cei care isi mai iau ore inainte sa intr in trafic Ce sa iti spun ...nasol..io fac scoala cu Nikki si pe 3 a fost prima ora...sper sa nu patesc si eu ca tine ! Insanatosire grabnik ..te astept in poligon ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Tre sa recunoastem doar ca unii sunt mai talentati si altii mai putin talentati! Insanatosire grabnica si,sa stii, ca iar mi se pare MARE zxr-u de 400 dupa ce boacane faci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 In poligon, in general, este de asteptat sa se intample lucruri de acest gen.Sa nu uitam totusi, ca majoritatea de acolo sunt incepatori, care nu stiu cum si cand sa reactioneze. Pacat pentru piciorul tau, mai ales ca ai comis-o la inceput de sezon.Poate te refaci rapid, totusi.Bafta multa si sanatate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 LASATI-O MOARTA cu vorbe de genul "nu esti facut pt 2 roti" ...eu cred ca era vorba de femeia ce era cat pe ce sa intre-n el. Ce avea de gand respectiva oare ?... Cu dansa ce s-a intamplat...nu ne spui ? Insanatosire grabnica ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Insanatosire grabnica, nasola faza. Ce nu prea inteleg eu este ce cauta 2 odata in poligan pe traseu. Unde am facut eu scoala era interzis acest lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 e primu accident de genul asta care il aud Iti dorim refarecere rapida si bafta la examen! Sfat: cant te va manca piciorul pe sub ghips, baga o rigla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate