Sari la conținut

Salonul De Motociclete, Accesorii Si Echipamente


demostene
 Share

Postări Recomandate

Ati comentat 20 de oameni aici. Si daca numarul ar fi de 100 de ori mai mare, conteaza prea putin. La SMAEB nu vin doar motociclisti. O sa fie 90% gura-casca si 10% motociclisti. Gura-casca vin sa se uite la femei si Hayabuse tunate, motociclistii vin sa vada daca a aparut ceva nou. Chiar daca a aparut ceva nou, se gaseste in magazine, prea putine firme vand ceva, sau vand MAI IEFTIN acel ceva doar pentru ca e SMAEB. Sa mai mentionez ca Trofeul Capitalei la Rally Raid e organizat in aceeasi perioada?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa fie oare si Shadow Spirit? :hug:

Eu una merg mereu pt. reduceri.

Pacat ca nu stiu cum se face dar intotdeauna un eveniment moto pica peste altul la noi sau peste altele.

Si apropo de acei gura-casca hai sa speram ca macar 20% dintre ei vor deveni motociclisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cine organizeaza astfel de evenimente in Romania da stiu un lucru:NU SE PRICEP.E foarte clar ca MAREA majoritate a celor interesati direct de expozitie,in aceasta perioada sunt in cu totul alte parti ale tarii.Se poate sa aiba multi vizitatori da nu din cei direct interesati.Cei direct interesati sunt plecati toti in alte locuri,altfel de ce sa ai motor?Numai sa te duci la ARC?Sau sa faci aconomie la benzina?Cred ca mai prost de atit nu se putea plasa evenimentul.bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DEZAMAGIRE !!! ... Mi-as fi dorit sa vizitez in fiecare an salonul moto din B, dar, se pare ca, din motive organizatorice din punctul de vedere al datei, NU pot vedea salonul de anul acesta!

 

... CAM AIUREA ALEASA PERIOADA !!! ...

 

(parerea mea!)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am fost anul trecut la SMAEB. Se gasesc echipamente de vanzare? Daca nu, unde gasesc dealer ICON in Bucuresti? Mc anticipat :nono:

 

La scorpio am vazut cate ceva. Gecile erau beton...

 

este pe calea calarasilor pe partea stanga cum mergi spre hala traian, unde se ingusteaza drumul pe linia de tramvai. Dau PM daca-ti trebuie neaparat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte prost ales momentul dar nu-l ratez..cu cat mai putini motoristi prezenti, cu atat mai multi pretendenti viabili la domnisoarele cu jumatate de buci pe afara..:nono:

Vorba unui prieten " 'ca-le-as pasaricile lor!" ;).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-s io motorist fanatic, nu ma duc sa casc ochii la damele de la salon dar mi-ar place sa testez ceva. se poate un test drive? reduceri, promotii? nu ma intereseaza hayabusele alea de care amintea cineva, ci motoare pentru omul "obisnuit".

ar fi o ocazie sa vad cum stau pe ceea ce numai prin forum am vazut.

 

vreme buna celor ce pleaca, sincer as prefera sa ies la mare decit la o expozitie unde deobicei doar iti clatesti ochii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut. stie careva unde se poate gasi lista cu participantii la smaeb(firmele reprezentate) sau alte detalii in sensul asta?site-ul lor e mort! :nono: ...e..."IN CURS DE ACTUALIZARE"...si cu 3 zile inainte de deschidere! ;)

Editat de tin-tin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

smaeb-ul de anu' asta va fii naspa

- fara un numar mare de motociclisti , si chiar fara non-motociclisti

- fara multe firme participante pentru ca lipseste un spatiu de desfasurare adecvat. standurile nu sunt f mari si au preturi la chirii super ridicat.

 

 

anul trecut a fost superb in Pav Central

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu una voi fi multumita daca nu va mai fi asa multa lume. Pana acum n-aveai loc sa faci o poza sau te urcai pe un motor si mai era cel putin unul care vroia acelasi lucru... atunci! etc.

Hai la targ! :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu s a publicat nimic pe nicaieri, nu au fost anuntate decit revistele de moto, de parca alea de auto n ar avea si rubrica moto. Si nici macar un banner la intrare, ca erau niste mosi care cu asta se ocupa, intra sa vada ce mai e prin Romexpo.

De perioada ce sa mai zic? Iar organizatorul apare la Tv si zice ca s aterminat raliul, s au dat premiile, dar rezultatele se sau a doua zi. Sa inteleg ca premiile s au dat pe ochii frumosi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...