Purghy Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Uf, abia astept salonul!! O sa vin in fiecare zi, ca de obicei. Bani sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Ati comentat 20 de oameni aici. Si daca numarul ar fi de 100 de ori mai mare, conteaza prea putin. La SMAEB nu vin doar motociclisti. O sa fie 90% gura-casca si 10% motociclisti. Gura-casca vin sa se uite la femei si Hayabuse tunate, motociclistii vin sa vada daca a aparut ceva nou. Chiar daca a aparut ceva nou, se gaseste in magazine, prea putine firme vand ceva, sau vand MAI IEFTIN acel ceva doar pentru ca e SMAEB. Sa mai mentionez ca Trofeul Capitalei la Rally Raid e organizat in aceeasi perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 O sa fie oare si Shadow Spirit? Eu una merg mereu pt. reduceri. Pacat ca nu stiu cum se face dar intotdeauna un eveniment moto pica peste altul la noi sau peste altele. Si apropo de acei gura-casca hai sa speram ca macar 20% dintre ei vor deveni motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 eu am sa vin pentru poze cu motoare sa ma innebuneasca de cap putin sa am la ce visa pana la anul ps si pentru poze cu bebelusele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Nu stiu cine organizeaza astfel de evenimente in Romania da stiu un lucru:NU SE PRICEP.E foarte clar ca MAREA majoritate a celor interesati direct de expozitie,in aceasta perioada sunt in cu totul alte parti ale tarii.Se poate sa aiba multi vizitatori da nu din cei direct interesati.Cei direct interesati sunt plecati toti in alte locuri,altfel de ce sa ai motor?Numai sa te duci la ARC?Sau sa faci aconomie la benzina?Cred ca mai prost de atit nu se putea plasa evenimentul.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 DEZAMAGIRE !!! ... Mi-as fi dorit sa vizitez in fiecare an salonul moto din B, dar, se pare ca, din motive organizatorice din punctul de vedere al datei, NU pot vedea salonul de anul acesta! ... CAM AIUREA ALEASA PERIOADA !!! ... (parerea mea!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Eu n-am fost anul trecut la SMAEB. Se gasesc echipamente de vanzare? Daca nu, unde gasesc dealer ICON in Bucuresti? Mc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Eu n-am fost anul trecut la SMAEB. Se gasesc echipamente de vanzare? Daca nu, unde gasesc dealer ICON in Bucuresti? Mc anticipat La scorpio am vazut cate ceva. Gecile erau beton... este pe calea calarasilor pe partea stanga cum mergi spre hala traian, unde se ingusteaza drumul pe linia de tramvai. Dau PM daca-ti trebuie neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Foarte prost ales momentul dar nu-l ratez..cu cat mai putini motoristi prezenti, cu atat mai multi pretendenti viabili la domnisoarele cu jumatate de buci pe afara.. Vorba unui prieten " 'ca-le-as pasaricile lor!" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 nu-s io motorist fanatic, nu ma duc sa casc ochii la damele de la salon dar mi-ar place sa testez ceva. se poate un test drive? reduceri, promotii? nu ma intereseaza hayabusele alea de care amintea cineva, ci motoare pentru omul "obisnuit". ar fi o ocazie sa vad cum stau pe ceea ce numai prin forum am vazut. vreme buna celor ce pleaca, sincer as prefera sa ies la mare decit la o expozitie unde deobicei doar iti clatesti ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 abia astept sa merg la TARG ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) salut. stie careva unde se poate gasi lista cu participantii la smaeb(firmele reprezentate) sau alte detalii in sensul asta?site-ul lor e mort! ...e..."IN CURS DE ACTUALIZARE"...si cu 3 zile inainte de deschidere! Editat Aprilie 26, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 hahaha , f. tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielu Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 si probabil pe 2 mai apare ceva anunt cu "vizitati si participati la tombola..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 smaeb-ul de anu' asta va fii naspa - fara un numar mare de motociclisti , si chiar fara non-motociclisti - fara multe firme participante pentru ca lipseste un spatiu de desfasurare adecvat. standurile nu sunt f mari si au preturi la chirii super ridicat. anul trecut a fost superb in Pav Central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Eu una voi fi multumita daca nu va mai fi asa multa lume. Pana acum n-aveai loc sa faci o poza sau te urcai pe un motor si mai era cel putin unul care vroia acelasi lucru... atunci! etc. Hai la targ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unimog Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Nu s a publicat nimic pe nicaieri, nu au fost anuntate decit revistele de moto, de parca alea de auto n ar avea si rubrica moto. Si nici macar un banner la intrare, ca erau niste mosi care cu asta se ocupa, intra sa vada ce mai e prin Romexpo. De perioada ce sa mai zic? Iar organizatorul apare la Tv si zice ca s aterminat raliul, s au dat premiile, dar rezultatele se sau a doua zi. Sa inteleg ca premiile s au dat pe ochii frumosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate