circel Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Aici: pentru cei satui de V2 air cooled.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 E cam nasol sa ai motor de avion si sa nu poti zbura. Si cred ca nici de mers nu poti s-o faci ca lumea decat daca ai o cisterna dupa tine care sa te alimenteze. Eventual din mers, ca sa ai macar o mica senzatie de avion alimentat in zbor. O excentricitate si nimic mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 mi se pare cel putin originala. si felul in care este vopsita denota gust. hai mai sorin ca arata intr-un mare fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Zau daca te inteleg. Abia iti iei o bijuterie de motor si in loc sa ne omori cu amanunte despre el tu lansezi ba un topic cu avionul dezbracat de mai sus, ba unul despre Rocket III. Deja te-ai plictisit de Intruder si te gandesti la o upgradare? Nici Prighi nu divorteaza asa repede de Bahmu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Zau daca te inteleg. Abia iti iei o bijuterie de motor si in loc sa ne omori cu amanunte despre el tu lansezi ba un topic cu avionul dezbracat de mai sus, ba unul despre Rocket III. Deja te-ai plictisit de Intruder si te gandesti la o upgradare? Nici Prighi nu divorteaza asa repede de Bahmu. iti explic la o bere de noua achizitie chiar imi e frica.... Ce vrei sa mai stii de intruder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 DOAMNE SFANT CUM SA PUI ROTARY ENGINE PE MOTOCICLETA!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 anuntati-ma cand e de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 MIjto nebunia asta :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Aici: pentru cei satui de V2 air cooled.... Wild custom chooper by Jesse James .... Salutare ap circel I'm a new guy around here.... Misto motorul tau ap.....cmf ? L-am vazut in poze ...frumos :x Aici: pentru cei satui de V2 air cooled.... Aici: pentru cei satui de V2 air cooled.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Vopsea de soba. Macar daca o croma, era buna pentru sufrageria lui Florin Salam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Vopsea de soba. Macar daca o croma, era buna pentru sufrageria lui Florin Salam. .... Salut Raptor . eram sigur k o sa vina ceva d genu asta din partea ta ce-ti mai face razboinicu ? ap... n-am gasit nicaieri p net unul la s-h... eram curios d pret Mai demult am mai dat de un proiect de genu.... Mie unul mi se par originale Aici tot articolul : http://www.motorcycle-usa.com/19/1258/Moto...al-Chopper.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Bullet:esti entuziast,documentat si chiar urmaresti forumul acesta.Atunci poate ca ai observat ca aici nimeni nu foloseste limbaj de mirc,jumatate de expresii in engleza si fonturi ciudate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Bullet:esti entuziast,documentat si chiar urmaresti forumul acesta.Atunci poate ca ai observat ca aici nimeni nu foloseste limbaj de mirc,jumatate de expresii in engleza si fonturi ciudate. salut violetbiker.... asa sunt obisnuit si la servici fac la fel. cand vine vorba d mirc insa n-am fost niciodata adeptul lui multumesc pentru aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Banat iS Romania!! Editat Noiembrie 18, 2008 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 DOAMNE SFANT CUM SA PUI ROTARY ENGINE PE MOTOCICLETA!!!!!!!!!!!!!! Este "radial engine" daca scrii in engleza. Banat iS Romania!! Not.Vorba lui Borat. Jesse James este un constructor despre care se vorbeste prea putin,din pacate,pe acest forum.Cand am vazut primul documentar despre West Coast Choppers,familia Teutel mai facea garduri din fier forjat in Orange County. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Este "radial engine" daca scrii in engleza. Not.Vorba lui Borat. Jesse James este un constructor despre care se vorbeste prea putin,din pacate,pe acest forum.Cand am vazut primul documentar despre West Coast Choppers,familia Teutel mai facea garduri din fier forjat in Orange County. Ultima oara cand l-am vazut pe Jesse James vindea tricouri in piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ...si pentru ca am primit ok-iul une amice din state (pentru ca de la ea am pozele ) am sa postez cam tot ce trebuie sa stiti despre Radial Hell. Asa ca spor la lectura Jesse James este un constructor despre care se vorbeste prea putin,din pacate... LATEST NEWS : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Custom-Buil...%3A1|240%3A1308 (scuze de of ) .... ultima lui emisiune ( http://www.chopperdogs.com/ ) se numeste Metal Church ....ultimul proiect : chopper cu motor de busa (turbo normal) ....ma scuzati ! de of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ce porcarie... hai sa facem o mobra cu motor de RABA si sa pretindem ca e kewl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) ce porcarie... hai sa facem o mobra cu motor de RABA si sa pretindem ca e kewl! parerile sunt ca pu%^&* ...fiecare avem cate una ! (nici avatarul tau nu e prea original ...nu-i asa ? glumeam asa ca ''take it easy'' ! ) Editat Ianuarie 13, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 mancavas........dracovenie mai mare decat aia nu am vazut. motor in stea(folosit la avioanele:AN2,Vilga...)mama dreaq.....mi se pare porcarie curata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 mancavas........dracovenie mai mare decat aia nu am vazut.motor in stea(folosit la avioanele:AN2,Vilga...)mama dreaq.....mi se pare porcarie curata...... ....citeste articolul si ai sa afli ce provenienta are motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 astia cum le-au omologat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate