deleted Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Mi-am luat in cele din urma motorul de mult visat astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 FELICITARI! Sa ai parte de ea, shi sa o skimbi cu alta mai buna, mereu, pana mori de batranetze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) Frumoasa, pune-i un parbriz double-bubble fumuriu.Arata si mai bine si te protejeaza si pe tine de vant. Editat Aprilie 13, 2007 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Si schimba nick-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Sa ai parte de ea si sa te fereasca orice groapa...nasol ii cand dai cu o torpila intr-o groapa...drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 multam de comenturi. Cu nick-ul da e o problema dar nu am treaba.... ) Sper sa ne vedem pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Felicitari! Cu putit noroc...de saptamana viitoare...voi intra si eu in randul posesorilor de CBR900RR! O bestie din 97! Sper sa ma ierte! Sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 O intrebare: am observat nr.rosu format moto (patrat mai mic). Acolo in MM se fac astfel de numere??? sau e "fake" in Bucuresti n-am vazut (inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 @ray...din cate stiu eu...cei de la Politie au inceput sa dea numere rosii fin acest format pt moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Felicitari pentru achizitie. Mai multe detalii daca se poate...cu cat ai luat-o..cand...de la cine...de unde... Chestii d-astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 O intrebare: am observat nr.rosu format moto (patrat mai mic). Acolo in MM se fac astfel de numere??? sau e "fake" in Bucuresti n-am vazut (inca) asa se dau acolo, nu e fake, am inteles ca si in iasi e la fel .... @ALO E adusa din Italia de cineva din Baia Mare, are toba termignioni, telescop de ghidon, alarma, semnale carbon look, si un pret super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 E bengoasa,sa aveti grija de voi! Felicitari!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 arata excelent! sa ai multzi km cu ea. Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Felicitari!!!! S-o stapanesti sanatos si fara accidente . Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 mc sper sa ne vedem pe la arc... sa stam la un pahar de barfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Sa ai parte de ea si de cat mai multi km! Super frumusica...doar e honda!...Arata destul de bine, pare ingrijita calumea... FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 bre bestia asta e rea de tot. he he. Hai pune-te pe ea si invata sa mergi ca e pacat. btw. nu imi dai mie amortizorul de ghidon? tu nu il folosesti oricum hi hi take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 bre bestia asta e rea de tot. he he. Hai pune-te pe ea si invata sa mergi ca e pacat. btw. nu imi dai mie amortizorul de ghidon? tu nu il folosesti oricum hi hi take care ce uameni dom'le...... am deja 2000 km cu ea si incep sa o stapanesc si btw amortizoru ala pleaca de acolo numai cu motor cu tot... ceea ce nu se va intampla curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 azi am pus si niste rimstripes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Mane io-s primu care te-a vazut pe ea ) din mers si nu am stiut ca esti u asfalt uscat . Merita sa treci de la ducati acela mai vechiutz la cbr asta belea. drum uscat si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Marfa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 azi am pus si niste rimstripes... cum naiba le'ai pus atat de perfect? sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 cum naiba le'ai pus atat de perfect? sa o stapanesti sanatos! nu sunt chiar perfecte... dar cu multa rabdare si calm merci de urare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 S-o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. Sa-mi iau carnetu inapoi si ne auzim la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Azi s-a innoit cu un filtru K&N hiflow. Editat Iulie 6, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate