edivkv Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Si m-ar interesa si o roata spate in stare buna daca se poate.A mea cand am primit-o era sudata in 2 puncte si cand merg cu motorul tot merge in stanga si dreapta si pe la 50-60 km/h devine foarte instabila.Multumesc.Astept raspuns ! am eu o roata de mobra hoinar parca de spate cu cau ciuc bunicelsi camera la 50 cu tot cu transport este poza cu ea in topicul cu piese de mobra hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Si m-ar interesa si o roata spate in stare buna daca se poate.A mea cand am primit-o era sudata in 2 puncte si cand merg cu motorul tot merge in stanga si dreapta si pe la 50-60 km/h devine foarte instabila.Multumesc.Astept raspuns ! Rotile fata - spate sunt identice, sunt interschimbabile, roata din fata merge pusa pe spate iar cea de spate merge pusa pe fata . se da capacul de pe stanga jos , si acolo se pune cuplajul elastic cu pinionul si gata . Asa ca nu conteaza ca-i de fata sau de spate . Editat Iunie 7, 2011 de Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Caut Maneta acceleratie cu suport pentru ghidon de 22mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 caut urgent orice fel de bolt.(trabant,skoda,etc)orice din care ar putea iesi perfect un bolt pt un piston mz rt3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Daca are careva in plus pe acasa si vrea sa doneze o baterie de 12v ~7Ah mi-ar fi de mare ajutor. Este ultimul lucru care-i mai trebuie niprei mele pentru a vedea asfaltul sezonul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bear rider Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Daca are careva un contact pt dnepr de donat sau de vanzare dati-mi un mesaj va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Are cineva un set de segmenti noi pentru Voshod cota zero si ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 motoregano oradea. apeleaza cu incredere.oameni de cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 buna ziua ma intereseaza un suport sa pilot pt nipru. cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc123 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Buna ziua, Sunt interesat de urmatoarele fiare: Mobra: fata completa (furca, juguri, far, aripa, roata etc.) camera/cauciuc - x2 capace cutii laterale o sa intr-o stare acceptabila Minsk: aripa fata bord, far Multumesc, Teo, 0722.307.569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 care are si cat m-ar costa o comanda de acceleratie indiferent de moto de provenienta. vreau s-o adaptez la un motor de barca. poate fi de mobra sau ij, ceva ieftin caut asa ca nu conteaza asa mult satarea comenzilor electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Salutare, Va rog mult sa-mi recomandati un electrician bun care se pricepe la Simson din zona Bucuresti. Vreau sa termin si eu restaurarea. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Cezar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 caut platina de IJ Jupiter 5 din 1991, cu bani desigur, preferabil din Bucuresti sau limitrofe dar nu-i obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 caut platina de IJ Jupiter 5 din 1991, cu bani desigur, preferabil din Bucuresti sau limitrofe dar nu-i obligatoriu. platou complet: jupiter sau planeta 18 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 care are si cat m-ar costa o comanda de acceleratie indiferent de moto de provenienta. vreau s-o adaptez la un motor de barca. poate fi de mobra sau ij, ceva ieftin caut asa ca nu conteaza asa mult satarea comenzilor electrice. Cred ca am eu asa ceva...sa caut prin fiare si te anunt pe PM daca o gasesc ti-o fac cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Cred ca am eu asa ceva...sa caut prin fiare si te anunt pe PM daca o gasesc ti-o fac cadou. Dacă nu o găseÂşte Burg_man, poate reuÂşeÂşti să rezolvi problema cu o manetă de minsk, găseÂşti la dani tot sistemul la bani puțini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Cezar Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 platou complet: jupiter sau planeta 18 lei. uuuurrrraaaaaaaa!! sa va dea Dumnezeu sanatate!! cum mi-l trimiti? esti in Bucuresti? ai nevoie de ceva date? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 As vrea sa schimb contactele si gripurile de pe ghidon de pe ural cu ceva mai bun, poate de pe ceva japoneza. Ghidonul are 25mm grosime Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Ambielaj Jawa 350/638 nou are cineva asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Cumpar un carburator pentru Jawa CZ 250 471 fabricatie 1975 in 2 pistoane. Si un kit de reparatie la carburator ar fi bun daca se mai gaseste pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Cumpar furca fata de MZ 250 din 1961 cu jug, bucsi aferente, contra-aripa... si tot ce tine de furca. Pentru oferte apelati, va rog, la nr. de telefon 0741061615 sau 0763665287 (Vali). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 un cauciuc de 110/70 de 18`` pentru planeta mea, nou daca se poate. vreau sa fac ITP si dupa aia la drum........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b77cox2003 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Am nevoie de semeringuri si burdufe protectie furca pentru Jawa 350. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Bun gasit prieteni.As vrea sa va intreb daca aveti un set de motoreta Carpati in stare ok, in special segmentii, o platina si un ceas de kilometraj fiind ca farului meu lipseste de-asemenea orice piesa caut chiar si tablaraiele cadrului fiind ca nici acelea nu sunt toate. Toate cele bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AqAries Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 salutare tuturor ! vreau sa incep un proiect : Snow Bike ! daca aveti piese de bicicleta / motoare astept pm, pentru bucuresti ma deplasez eu oriunde doriti. lucrez cu 2 prieteni si avem garaj cu tot ce trebuie ca service auto ) momentan am un cadru de bmx, ghidon bmx, motor electric scuter ( pt.bike cu senile caut si motor de 49 , ar fi perfect ) ... accept orice fiare de care vreti sa scapati, daca aveti ceva complet cu tot cu acte pana in 10 mil ( comunista , orice ) . As vrea sa facem chiar mai multe bucati e distractie maxima pe zapada ... astept pm. am aparat de sablat daca vreti va fac si ce piese doriti va doresc o zi frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate