BLACK SPIDER Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 cumpar o sigla de mz es pentru rezervor partea dreapta, sa fie intreaga si nu prea botita, chiar daca emailul verde lipseste modelul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel_BM_21 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 cine stie numaru lu aa din targu mures okani ca mil trebe urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 cine stie numaru lu aa din targu mures okani ca mil trebe urgent Salut, noroc, sau altceva! Cu abordarea asta sigur o sa primesti multe raspunsuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 cine stie numaru lu aa din targu mures okani ca mil trebe urgent » Post actualizat in 10 Dec 2014 18:00 0744506624,0722669946 un nr.este de la magazinul pe care il are și altul este al lui,partea comica este că nu știu sigur care de unde e,dar sigur un nr.este al lui. cine stie numaru lu aa din targu mures okani ca mil trebe urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 caut sa cumpar o sa pasager de mz rt...sau ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Caut piese de Kovrovets-K58 sau chiar si motocicleta intreaga. Daca aveti orice informatii despre asa ceva, va rog sa ma contactati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Cumpar pentru ij 49 urmatoarele: cric central, suport baterie, set motor sau ferestrele de vizitare ce sunt prinse in 2 surube +un piston, capac in care sta pinionul de la lant (pe partea dreapta),stop ,inaltatoarele de la ghidon si comenzile de pe ghidon cu cromul in stare buna, cutia electrica +cheie contact, lant final +pinion fata, lant simplu din interiorul motorului+pinon de pe capat ambielaj. Alte infor 0744835877 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Cumpăr stop Simson/ Mz fără carcasă și sticle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Caut un carburator Pacco de Minsk, modelul vechi cu camera de nivel din antimoniu, nu plastic. Sunati la nr de telefon va rog, nu prea intru pe forum. Tel: 0721 923 521 - Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Caut un carburator Pacco de Minsk, modelul vechi cu camera de nivel din antimoniu, nu plastic. Sunati la nr de telefon va rog, nu prea intru pe forum. Tel: 0721 923 521 - Adi Daca ai fi din orasul meu cred ca te as putea indruma eu de unde sa cumperi cu 70 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Salutare tuturor. Cumpar urmatoarele : Carburator IJ 49 sau ij 56 complet si in buna stare de functionare Lampa spate IJ 49 sau ij 56 ( ma intereseaza in special sticlele ) Melc mecanism kilometraj IJ 49 ( cel care invarte efectiv cablul, eventual cu tot cu carcasa din zamac ) Rog PM sau 0724462845 Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Cumpar lampa spate ij 56 ,indiferent starea .Tel. 0722890601 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Caut sa cumpar cadru atas Dnepr sau Ural, fara barca, fara roata,aripa...., doar cadru. pm va rog sau tel- 0722 300 048 Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 cumpar pentru mz rt 125: -ghidon -far complet -aripa spate -maneta de ambreiaj merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atty 82 Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 cumpar pinion fata minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 cumpar pinion fata minsk ce pinion te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atty 82 Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 ce pinion te intereseaza? pinionul pentru lant, cel care vine pe motor,(perechea lu ala de la roata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 e posibil sa il am eu ! vorbim pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Salut!As avea nevoie de piesa de aici(cea de metal,cu filet).Astept un pm sau un telefon la 0722890601. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Sa inteleg ca ai stricat-o cand ai incercat sa inlocuiesti simeringurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Sa inteleg ca ai stricat-o cand ai incercat sa inlocuiesti simeringurile ? Nu am stricat nimic,mie imi trebuia piesa cu filet exterior si cu manson de pasla.Intre timp s-a rezolvat. Am reusit sa montez si simeringurile,bucsele de teflon,ghidajele metalice dar sa vedem cand voi pune ulei daca lucrarea a iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Va salut!Daca are cineva un cadru de Simson sport taiat(decupate elemente din el) as dori si eu bucata incercuita.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Cumpăr 1 - 2 cercuri de roată pentru Simson Sport (în stare bună) și stop fără carcasă și sticle. Aștept PM. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Salut. Am eu 2 cercuri originale, vopsite (nu cromate) in stare ok, dar trebuiesc roluite pt ca nu sunt tocmai rotunde. daca te intereseaza, scrie-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Cumpar picior lateral Ij Jupiter 5 cu tot cu sistemul de prindere. PM, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate