Anton Marius Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Salutari prieteni moto!!!! Ptru Doctorul, stiu un prieten de-al meu care are un motor bun de woshod sport cu muzicuta si o singura toba, suna la nr 0722557871 si vorbeste cu el vrea sa al vanda, va antelegeti! Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 La 25.02.2019 la 22:35, claude307 a spus: cumpar aripa fata asemanatoare cu cea din poza Asa ceva doresti cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STF_eu Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Salut, As avea nevoie de ajutor deoarece de vreo 4 ani ma chinui sa reconditionez o motoreta Carpati Super '65, care a fost a bunicului meu (m-am chinuit sa o termin cat timp mai era in viata, dar nu am reusit), sunt destul de aproape si as mai avea nevoie de ajutor deoarece simt ca nu pot duce la bun sfarsit proiectul. In acest moment am nevoie de ajutor pt. 2 variante: 1) o recomandare pt un service serioas/persoana serioasa care sa mi-o termine (si care se pricepe) 2) sa fac rost de ce reperele care imi lipsesc: geam far, ceas kilometraj, schema instalatie electrica, 2 mansoane ghidon, 3 mansoane scarita pasager, aprindere (magnetou stiu ca ii spunea bunicul) bobina inductie (am inteles ca daca fac rost de aprindere SIMSON SR2, nu mai am nevoie de bonina), cabluri frana - acceleratie, un sablon cu sigla de pe rezervor (am fost la Radu de la www.salblez.ro) si jepcarul cand am vorbit cu el mi-a spus ca pt banii pe care i-a cerut mi-o face exact la fel (inclusiv sigla respectiva si dungulitele de pe jante, cadru si jante). In cazul in care aveti detalii/informatii despre ce am scris mai sus sa-mi trimiteti pe stefan_tudorache@yahoo.com sau 0724515479. Va multumesc, Stefan Tudorache 0724515479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Acum 16 ore, STF_eu a spus: Salut, As avea nevoie de ajutor deoarece de vreo 4 ani ma chinui sa reconditionez o motoreta Carpati Super '65, care a fost a bunicului meu (m-am chinuit sa o termin cat timp mai era in viata, dar nu am reusit), sunt destul de aproape si as mai avea nevoie de ajutor deoarece simt ca nu pot duce la bun sfarsit proiectul. In acest moment am nevoie de ajutor pt. 2 variante: 1) o recomandare pt un service serioas/persoana serioasa care sa mi-o termine (si care se pricepe) 2) sa fac rost de ce reperele care imi lipsesc: geam far, ceas kilometraj, schema instalatie electrica, 2 mansoane ghidon, 3 mansoane scarita pasager, aprindere (magnetou stiu ca ii spunea bunicul) bobina inductie (am inteles ca daca fac rost de aprindere SIMSON SR2, nu mai am nevoie de bonina), cabluri frana - acceleratie, un sablon cu sigla de pe rezervor (am fost la Radu de la www.salblez.ro) si jepcarul cand am vorbit cu el mi-a spus ca pt banii pe care i-a cerut mi-o face exact la fel (inclusiv sigla respectiva si dungulitele de pe jante, cadru si jante). In cazul in care aveti detalii/informatii despre ce am scris mai sus sa-mi trimiteti pe stefan_tudorache@yahoo.com sau 0724515479. Va multumesc, Stefan Tudorache 0724515479 Salut. Este foarte greu să găsești o persoană serioasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Cumpar saboti si toate maruntisurile ce tin de frana spate de nipru. Am grupul chel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Cumpar aripa spate pentru Mz es 175 din 1962, ceasul de kilometraj, maneta de accelerație, maneta de frână cu tot cu prindere Tel 0788 903 925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Cumpar pt un prieten furca fata aripi si far pt mz es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 salut am eu furca, aripa s-a vandut, starea se vede in poze si de la far mai am doar carcasa fara oglinda geam si sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Cumpar ghidon de genul celui din poza...nu neaparat identic..aproximativ. diametrul de 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Cel de IJ 56 e aproape la fel și are diametrul de 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Cumpar capacul din fata pentru alternator de dnepr sau eventual alternatorul intreg chiar si defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Salutări prieteni!! Stiti cumva unde pot gasi un ambielaj sau chit(biela, bolt, rulment) Minsk? 0736484321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Salutare, Caut pentru un IJ 56 urmatoarele: - cama care deschide platina - piesa care face legatura intre cablul de kilometraj si melcul de pe ax trnsmisiei (vine sub lantul de transmisie sub capacul din stanga ) - rama si plastice alb si verde care vin pe far si becurile pt instalatie pe 6V care vvin montate sub ele. - capace maneta acceleratie. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 Salutare. Caut pentru o Mobra S50 Super urmatoarele: - cablu frana spate - levierul ce actioneaza sabotii de frana - un arc pentru amortizorul spate (subtire sa il pot face reglabil sau gros sa il fac cu doua randuri de arcuri) Atasez poze. Merci Si un cot de evacuare in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samson16 Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Salut. Cine ma ajuta si pe mine cu o roata spate cu grup si o aprindere originala?. Daca rasp greu aici e nr de tel. 0760335569. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 salut. cine ma poate ajuta cu ceva informatii referitoate la kit-ul de instalare si componente la motorul UZ2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Salut! Are cineva de vanzare 2 tobe de voshod cu tot cu coturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIAN -BV Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Buna ziua.Motorul UZ2,fabricat la Uzina 2 Brasov in anul 1960 venea livrat cu rezervorul si cadrul rezervorului care se atasa pe axul rotii din spate.Motorul are pe partea cu pinionul un prezon care face legatura intre cilindru si cadrul bicicletei printr-o planga laca metalica.In partea din spate anga ambreiaj venea prins de cadrul rezervorului cu doua suruburi.Tot ansamblul venea dotat si cu comenzile la acceleratie si ambreiaj.Carburatorul si magnetoul sunt similare cu cel de Simsoneta si Carpati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Are cineva 2 telescoape ptr furca in stare buna si drepte ptr ij planeta 5 sau jupiter 4? (Cele pe care vin cuzinetii si bucsile de textolit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Are cineva piese de Emw r35? ma intereseaza cam tot ce e de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SKANTEIA Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Salutare !gasesc si eu un voshod sau un ij planeta!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 Salut, Sunt interesat de o aripa de CZ 175 anii 60, modelul este pentru roata de 16 inch. Înteleg ca are o evazare la baza si seamana cu cea de Jawa daca nu o fi identica chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 Salut. Caut si eu o roata de Mobra S50 Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 salutare colegi. caut s-a cumpar sau la schimb un arc fata si unul spate pt telescop DANUVIA. nu pot avansa cu proiectul meu,deoarece sunt rupte arcurile astea la DANUVIA vietii. nu prea intru pe forum,asa ca .... dati un tarrrr sau whats up sau alte notificari. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ventriloc Postat Iulie 23, 2019 Share Postat Iulie 23, 2019 Salutari, aveti idee unde pot comanda piese pentru Minsk 125 '92; m-ar interesa in primul rand aprinderea Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate