dobro_c Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 salutare... un prieten de-al meu are un simson 425S de vanzare cu toate piesele originale. pretul este 1400 euro negociabil http://cautare.mobile.ro/vehicule/details....7de19bc9d3cec01 daca este cineva curios motorul se poate vedea in baia mare... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 CAut plutitor pentru carburator Ikov 2926 folosibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani17cristi Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 caut sa cumpar un motor fuctional, poate sa fie dd la orice motocicleta mai veche, gen mobra sau alte motociclete vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 stiu un motor de jawa de 350 nou nout a avut tipla pe el, la cineva care mai are si factura la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Un pret la motor, ceva detalii...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 stiu un motor de jawa de 350 nou nout a avut tipla pe el, la cineva care mai are si factura la el un pret la motor sa vedem si noi ...poate facem licitatzie ..cine da ""mai putin""" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 caut plutitor pentru carburator K28 de ij planeta 2. tel.0722875230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 caut sa cumpar un motor fuctional, poate sa fie dd la orice motocicleta mai veche, gen mobra sau alte motociclete vechi! Am eu un motor de MZ ES si unul de Jawa 1.75, Amandoua sunt motoare reconditionate insa fara aprinderi si carburatoare. Pret 250 lei respectiv 200 lei . Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Rectific. Se vinde motor nou de jawa , cz de 250 cmc cu 2 pistoane, cu factura . Omul a cerut 11 mil. neg. Este cam mult dar omul stie ce marfa are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Salve,camarazi.Caut un compresor cu snec,care sa bage peste 6-7oo l/min,la minimum 7-8 bari.0748.982858,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Rectific. Se vinde motor nou de jawa , cz de 250 cmc cu 2 pistoane, cu factura . Omul a cerut 11 mil. neg. Este cam mult dar omul stie ce marfa are ma gandeam ca e de ts 350 ..eram eu interesat de unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) am eu de ts 350 acelasi pret 32 km circulati cu moto si sunt langa tine la Moinesti 40 km Editat Septembrie 14, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 am eu de ts 350 acelasi pret 32 km circulati cu motosi sunt langa tine la Moinesti 40 km Te rog o foto se poate? Sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Caut un cauciuc de mobra, sa fie cat de cat bun. Adica 2.75X17.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Te rog o foto se poate?Sunt interesat poze: ; motorul are 32 km dupa cum am mai scris, se poate vedea si dupa cotul de la evacuare ca nu s-a circulat cu motocicleta e un pic prafuit, nu am apucat sa il curat, asta nu cred ca poate fi o problema, mai ales ca se vede ca nu sunt prezente urme de ulei, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 poze: ; motorul are 32 km dupa cum am mai scris, se poate vedea si dupa cotul de la evacuare ca nu s-a circulat cu motocicleta e un pic prafuit, nu am apucat sa il curat, asta nu cred ca poate fi o problema, mai ales ca se vede ca nu sunt prezente urme de ulei, etc poi sunt la onesti cand se poate vedea moto ? o dai cumva si pe bucati gen motor si tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 poi sunt la onesti cand se poate vedea moto ?o dai cumva si pe bucati gen motor si tobe Daca nu gasesti tobe altundeva, gasesti la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 poi sunt la onesti cand se poate vedea moto ?o dai cumva si pe bucati gen motor si tobe da se dau la jumatate de pret fata de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) da se dau la jumatate de pret fata de noi poi si cam cat ar fi asa estimativ ca apoi banuies ca ne intelgem la pret si cum adica are numai 32 km .. facuti de tine sau de toti in istoria ei ...ca nu pre inteleg Editat Septembrie 16, 2010 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 32 km toti din istoria ei eu asa am luat-o , fara toba de pe stanga, fara bobine, fara sea as vrea sa o fac , dar mai am niste proiecte in derulare, asa ca, in cazul in care doreste careva piese le dau dar la jumatate de pret fata de noi este un site cu piese de jawa din cehia, discutam dupa pretul de acolo caa si referinta ideea este ca piesele sunt originale, nu aftermarket-uri site-ul cu pricina: http://www.jawamarkt.cz/en/jawa-638-640/strana-2 sau daca aveti voi un etalon poftiti de aratati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 32 km toti din istoria eieu asa am luat-o , fara toba de pe stanga, fara bobine, fara sea as vrea sa o fac , dar mai am niste proiecte in derulare, asa ca, in cazul in care doreste careva piese le dau dar la jumatate de pret fata de noi este un site cu piese de jawa din cehia, discutam dupa pretul de acolo caa si referinta ideea este ca piesele sunt originale, nu aftermarket-uri site-ul cu pricina: http://www.jawamarkt.cz/en/jawa-638-640/strana-2 sau daca aveti voi un etalon poftiti de aratati aha interesat siteul dar cam putine piese ..astept un pret pt motor complet pe PM daca se poate ..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Salut. Am nevoie de o bascula de atas fara tractiune pe atas de Nipru, daca se poate cu tot cu suportul de aluminiu pentru sistemul de frinare. Contact 0745109970. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Caut si eu : - Rezervor CARPATI sau mai degraba capacul de la rezervor , insa daca se gaseste cu tot cu rezervor nu ma supar fiindca ce am este destul de gaurit. - MINIMOBRA nu neaparat functionala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 caut piston si blocul motor de Cz 175 ! Mesaj completat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Caut si eu : - Rezervor CARPATI sau mai degraba capacul de la rezervor , insa daca se gaseste cu tot cu rezervor nu ma supar fiindca ce am este destul de gaurit. - MINIMOBRA nu neaparat functionala... Capacul merge de la Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate