radu346 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut, ceva piese de ts125cmc gasesc pe la cineva dintre voi? cutiile laterale, un turometru si un kilometraj si suportii lor aparatoarea de lant de pe roata spate, si ceva piese din cutia de viteze angrenajul pentru turometru multumesc Mesaj completat salut, ceva piese de ts125cmc gasesc pe la cineva dintre voi? cutiile laterale, un turometru si un kilometraj si suportii lor aparatoarea de lant de pe roata spate, si ceva piese din cutia de viteze angrenajul pentru turometru multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut, ceva piese de ts125cmc gasesc pe la cineva dintre voi? cutiile laterale, un turometru si un kilometraj si suportii lor aparatoarea de lant de pe roata spate, si ceva piese din cutia de viteze angrenajul pentru turometru multumescMesaj completat salut, ceva piese de ts125cmc gasesc pe la cineva dintre voi? cutiile laterale, un turometru si un kilometraj si suportii lor aparatoarea de lant de pe roata spate, si ceva piese din cutia de viteze angrenajul pentru turometru multumesc sal am eu un mz ts125 ,mai putin motorul care mia trebuit la alt proiect ,il vind cu totu.am o pza cind era complect sa vedem daca incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 salut, caut si eu o sa de genul Ce anume cauti? Da mai multe detlii...vrei saua cu tot cu schelet sa o pui pe un mz sau doar cauciucul? vrei sa le adaptezi la alta motocicleta?Cauciucul nu cred ca il vei gasi decat in stare proasta sau intreg dar copt.Se gasesc noi pe ebay sau alte situri specializate din afara, insa costa pe masura aprox 40-50 euro bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Salut, Are cineva de vanzare/donat o aripa de la atas de Ural? (nu Nipru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu346 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 sal am eu un mz ts125 ,mai putin motorul care mia trebuit la alt proiect ,il vind cu totu.am o pza cind era complect sa vedem daca incarca salut un numar de telefon sau cum luam legatura? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Salut,Are cineva de vanzare/donat o aripa de la atas de Ural? (nu Nipru) Ma tem ca nu gasesti decat pe ebay.de... cam asa: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...-All-Categories plus taxele postale... Editat Octombrie 29, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 salut un numar de telefon sau cum luam legatura? multumesc sal...scuze am uitat sint prins cu treburi sunama pe tel 0746037240 si om rezolvao in trufel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 cumpar cutie de viteze pentru un ij jupiter 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Ma tem ca nu gasesti decat pe ebay.de...cam asa: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid...-All-Categories plus taxele postale... Asta nu e bine deloc... Multumesc pentru sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Pe ebay.de, ai mai mult de asteptat. Dar poti sa o scoti intre 8 si 70 de euro dar mai sunt variante... Iei de la Ural Moto... era, in urma cu un an, 180 euro + TVA... vopsita negru mat Cred ca se potriveste si asta, dar trebuie intrebat: http://www.oldtimergarage.eu/store/product...roducts_id=2152 Sau pur si simplu ai noroc si gasesti pe cineva in Ro. Eu am asteptat aproape un an de zile pana am gasit... Noroc! Mesaj completat Am o pereche de saboti de ural, dar nu incap pe rotile de M/nipru, din cauza ferodourilor prea groase. Cica se potrivesc la rotile noi de ural. Asadar, caut si eu niste saboti de ural cu mai putina "carne", eventual la schimb, daca are cineva... Ca sa nu ma pun sa-i pilesc pe astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Cumpar cadru cu acte de Dnepr 650. Tel: 0766619551. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Cumpar cadru cu acte de Dnepr 650.Tel: 0766619551. stiu la un tip o nipra incompleta, cu numere noi. te intereseaza? PS: are certificatul de inmatroculare retinut la "militie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) stiu la un tip o nipra incompleta, cu numere noi. te intereseaza? PS: are certificatul de inmatroculare retinut la "militie" Motivul retineri,are Carte de identitate,eventual un Numar de telefon,ca anuntul este pentru un prieten,sa discute ei ce si cum.Multmesc ! Editat Noiembrie 6, 2010 de voshodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 caut si eu un pinion de jawa ts 350 de 17 dau la schimb unul de 19 nou sau bani ... poate are cineva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Motivul retineri,are Carte de identitate,eventual un Numar de telefon,ca anuntul este pentru un prieten,sa discute ei ce si cum.Multmesc ! are numere noi si e inmatriculata in Bucuresti motoreta. motivul retinerii certificatului nu-l stiu, dar carte probabil ca are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Am si eu nevoie de un arc pentru cric de Mobra, am cautat prin comertz da nu am gasit decat ceva asemanator dar mai scurt. Va rog, daca are cineva si nu are ce face cu el, sa mi-l dea mie, fac cinste ////////////////// esti din Bucuresti ???? daca DA ..suna-ma si aranjam cu arcul...am destule acasa ramase de la motoare....vii si-ti cauti unu.. 0722132992 Tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxik98 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 buna, are cineva de vanzare un stop aripa spate ij56 (stop complet sau carcasa metalica) multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 cumpar 2 stopuri model vechi k750 sau m72.si 2 stopuri aripa atas(cele micute de pe aripa)tot de la respectivele modele Mesaj completat cumpar 2 stopuri model vechi k750 sau m72.si 2 stopuri aripa atas(cele micute de pe aripa)tot de la respectivele modele.astept raspuns bebi2006bc@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 bagati aici cereri, si ce va trece prin cap, si nu mai stricati topicuri de donatii cu cerseli de toata jena. sunt deacord,daca e cerere , cerere sa fie.......: plizzzzzz , doua roate bune de ural(19'') m e r c i !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 caut in continuare capac rezervor carpati ( eventual ceva sa se potriveasca) , si capac rezervor mz cu scris pe el sa se potriveasca la mz 125 rt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Caut valva admisie ural 650. (dany, n-are!) mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Seara buna tuturor, Caut o motocicleta veche pentru restaurare...de prefereat cu acte si cu cat mai multe piese la locul lor, nu neaparat si functionala... Stie careva vreuna de vanzare? Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Caut rezervor MZ 175- 250 model 61- 62, tel 0766 326037 sau PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 cumpar chiuloasa ural si eventual un cilindru uzat 0721 888 403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Caut ambielaj Jawa 350TS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate