rove Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Cumpar ceas de km pt. simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Cumpar aparatoare lant inferioara de IJ 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Cumpar Releu incarcare 6v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 cumpar ambreiaj de MZ ETZ 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 buna,are cineva de vanzare un stop aripa spate ij56 (stop complet sau carcasa metalica) multumesc ceva de genu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Ala e de Jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Ala e de Jawa. stopul din imagine il mai ai?vreau sa il cumpar.astep raspuns pe pm.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxik98 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Ala e de Jawa. asta e de ij 56, e de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Stopul din poza nu este al meu. Am pus poza cu el ca sa stie toata lumea cum arata cel de IJ 56. Am identic, reconditionat. Zilele urmatoare am sa pun si poza cu el. Cand am sa pun poza am sa pun si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani17cristi Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Are cineva o pedala pt motor de CZ de 175? m'ar mai interesa si si un carburator daca are cineva?multumesc.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Are cineva o pedala pt motor de CZ de 175? m'ar mai interesa si si un carburator daca are cineva?multumesc.numai bine ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Cumpar Releu incarcare 6v. pe bursa releu de incarcare trabant 70 lei - nou Editat Noiembrie 27, 2010 de planeta v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 am eu carburator de jawa 175 nui chiar complet ii mai trebuie acu de dozaj si clapeta aia in rest e complet plutitor jigloare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Caut toba de Simson Sport , poate fi ruginita numai sa nu fie lovita sau sudata . tel . 0740376555 si poze eventual daca are cineva , pe mail yonel_d@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Caut un rezervor de Carpati in stare buna. Daca aveti dati va rog pm cu poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ia legatura cu @george bogdan, are rezervor la 30 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Caut capac ce acopera filtrul de aer cel de sub sea de pe partea dreapta sau amandoua pentru MZ " gat de lup [ acele capace ce arata ca niste cutii de pe lateralele motocicletei ] si capacul de aluminiu care acopera carburatorul tot pt. aceiasi motocicleta . Prima foto are capac iar cea de a doua pe partea cu toba nu are , despre acest capac vorbesc . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Cumpar aripa de M72 de fata. PM sau mail, ambele la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Cumpar camera pentru Voshod 3,25 cu 16" ruseasca! Sa fie cu valva turnata, nu mai vreau chinazarii cu valve mecanice! de preferabil noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 care are un scaun de simson ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 un stator de voshod mi-ar trebui, nou sau sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 care are un scaun de simson ? Salve!E cam dificil sa se potriveasca asa ceva,adica sa aiba cota de presare necesara.Eu procedez astfel:de la un atelier cumpar un ax cu came uzat de masina(si asa il arunca).Merg la un strungar bun,cu strung fara batai exagerate.Restul e usor.Nu uita sa incalzesti chiuloasa la vreo 80 de grade(o bagi in apa) inainte de a presa scaunul.Iti recomand ,daca nu ai si daca tot umbli,sa pui simeringuri pe cozile supapelor.Sper ca ai vorbit serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Salve!E cam dificil sa se potriveasca asa ceva,adica sa aiba cota de presare necesara.Eu procedez astfel:de la un atelier cumpar un ax cu came uzat de masina(si asa il arunca).Merg la un strungar bun,cu strung fara batai exagerate.Restul e usor.Nu uita sa incalzesti chiuloasa la vreo 80 de grade(o bagi in apa) inainte de a presa scaunul.Iti recomand ,daca nu ai si daca tot umbli,sa pui simeringuri pe cozile supapelor.Sper ca ai vorbit serios! Eu cred ca era vorba de scaunul pasagerului sau al conducatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Eu cred ca era vorba de scaunul pasagerului sau al conducatorului. ce sa faci, ne cam ia apa cateodata ,super replica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 care are un scaun de simson ? Nu e problema!Daca e vorba de sei atunci iti ofer 2 de Simson Sport la pretul de 100 lei.De celelalte,de Touren ,nu stiu daca mai am(de MZ125 am cu siguranta).Eu nu las niciodata un pasionat de Simson sa astepte.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate