grumpy Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Editat August 17, 2007 de grumpy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 se stie cam pe cand se va tine editia SMAEB 2008? vreau sa schimb consumabilele la mobra +echipament nou si reducerile/ofertele m-ar ajuta sa mai pun ceva bani deoparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 se stie cam pe cand se va tine editia SMAEB 2008? vreau sa schimb consumabilele la mobra +echipament nou si reducerile/ofertele m-ar ajuta sa mai pun ceva bani deoparte. 2005 - 8-9-10 aprilie 2006 - 5-6-7 mai 2007 - 28-29-30 aprilie Probabil la anu' o sa fie cam in aceeasi perioada. http://www.smaeb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikersport Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) ,ca deobicei united sunt mereu pe locul 1 la smaeb Editat Decembrie 20, 2007 de bikersport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Kawa-ul e al tatalui meu, dar chiar ma enervezi , pe a mamei mele nu ai vazut-o, e si mai mare si era la doar cateva moto distanta. Uite cateva poze cu expozitia din fata casei chiar inainte de smaeb si uite-o si pe a lui mami foarte tare, l-am cunoscut pe tatal tau pe la "castel film", om de nota zece, motorist de 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate