urzica Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Salutari! Mi-ar place tare mult ca macar catziva dintre voi sa ataseze aici cateva lucrari (personale)care sa poata fi admirate in pace si liniste de catre iubitorii domeniului. M-am gandit sa deskid aceasta discutzie dintr-o nostalgie ce m-a cuprins acu' aprox 10 minute (si vad ca nu ma mai lasa). Voi atasa cateva foto facute (d mine) cu un oarecare timp in urma. E randul vostru! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Fara sa fie dintr-o serie... mai am cateva pe cmatei.homeunix.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 As fi eu... numai ca eu sunt pasionat pe alta categorie... MACRO-uri. O sa pun cateva exemple mai jos... sper sa nu plictisesc prea tare lumea. Daca se mai cer... mai am destule! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Sunt un mare pasionat de fotografie, am in dotare un fed 3 de productie ruseasca, cu care sunt mandru si care saracu isi face datoria cu varf si indesat. Datorita firii mele ma axez foarte mult pe peisaje. Din pacate fotografiile nefiind facute cu digital nu le am scanete si nu pot pune aici Frumoasa pasiune fotografia.... care v-ati prins de ea nu renuntati; merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Poze facute de mine cu un zenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Alea de mai sus sunt defapt pozele mele dar vad ca era logat fratemiu pe calculatoru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Alea de mai sus sunt defapt pozele mele dar vad ca era logat fratemiu pe calculatoru asta. 214201[/snapback] Te-a lucrat pe fatza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 CE TI-E SI CU FRATII ASTIA...VOR SA IA TOATA FAIMA:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Hehe, abia astept sa ajung acasa si sa caut CD-ul cu poze din Israel. Stay tuned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ma bucur ca sunt multi pasionati de fotografie care sunt si motoristi Ete si eu pe-aici - POZELE DOAR DE ANUL ASTA ca am pe hard acasa vreo 17 GB de poze facute in decursul anilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 imi comvine de minune ce am gasit, ca stiti cum e cu pasiunea... ps: poza cu moto in amurg e scanata, asa ca lasa de dorit la calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 de astea uitasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Va salut prieteni. Si eu ma adaug la lista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 am si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Hop si eu. Dar nu ma laudati ca nu sunt facute de mine ci de o cunostinta! Apropo : Urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 In sfarsit un topic frumos...poate mai incolo votam dintre cei care au postat poze aici.Felicitari pt initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 As fi eu... numai ca eu sunt pasionat pe alta categorie... MACRO-uri. O sa pun cateva exemple mai jos... sper sa nu plictisesc prea tare lumea. Daca se mai cer... mai am destule! Ry. 213421[/snapback] Eu unul mai cer. Extraordinare pozele tale.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 Mi-ati adus ....numai raze de soare....(mai ales pt ca la mine in birou ploua...de trei zile).....Va multumesc......o sa mai postez si eu....dar nitzell mai incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 poze...si iar poze 123.1.BMP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 si ceva macro,ca se poarrta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Si eu cu un macro, va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Si eu cu un macro, va rog 214771[/snapback] Judas, e bestiala poza. Totusi, nu ma lamuresc, ce sunt obiectele respective? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Mie-mi seamana a doo bufnite cu aripile ridicate, parca rugandu-se la un vrun Dumnezeu! )) seamana da' nu rasare ! Buhahahaha! Marfa pozele oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate