Sari la conținut

Ustumic

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ustumic

  1. Jocuri la supape. Cilindrul care nu merge nu are suficient joc intre supapa si culbutor. El incepe sa mearga cand se incalzeste si se dilata.
  2. Salut.Incearca sa ii inchizi benzina cand o opresti pentru mai mult timp. Poate nu inchide cuiul sau nivelul benzinei din carburator este prea mare.
  3. Ai incercat sa strangi ambreiajul sa vezi daca se mai aude?
  4. Salut. Si eu am montat incalzirea pe butelii. Incalzesc 100 m cu 6 calorifere. 2 butelii m-au tinut 3saptamani. Preconizez ca la iarna voi consuma 4 butelii pe luna. La noi buteliile costa 260 bucata.
  5. Salut. Piesa in cauza este un semering. Eu daca ma uit la uzura as zice ca este inlocuit si probabil scapat printr-un loc ascuns. Daca a picat de pe moto pe acolo ar trebui sa curga ulei.
  6. Ba da.Se renunta la butelii. Banii pe acestea se returneaza in totalitate daca nu sunt strambe sau cu supape defecte. In centrala se schimba diuzele sau in functie de centrala se face conversia din soft.
  7. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Aceasta casa a fost cumparata in ideea sa mai avem si noi unde iesi intr-un weekend sau sa facem un gratar ceva. Anul trecut cand a inceput pandemia am mers pentru cateva zile sa vedem cum ne descurcam in ideea in care nu aveam nici baie in interior,si de atunci nu am mai plecat la bloc. Iarna trecuta am folosit o soba care incalzea o camera si bucataria. La baia nou construita foloseam un radiator cu ulei. In rest nu am incalzit-o. In medie luam lemne de 380 lei si brichete de 120. La aceste costuri se adauga si boilerul din baia construita si caloriferul electric. Sa zicem un total de 600 lei pe luna. Sincer cu centrala pe butelii as scapa si de boiler si de acel calorifer electric si as incalzii toate camerele in mod egal. Investitia centralei pe gpl cu tot cu calorifere si butelii este de vreo 10000 lei. In banii astia centrala pe peleti nici nu intra in discutie iar la cea pe lemne ai nevoie de un puffer si de boiler cu serpentina pompa de recirculare si horn care sa depaseasca coama casei iar toate astea ar ridica pretul instalarii mult peste acesti bani. Ma gandesc asa: Daca anul trecut am platit 600 lei pe luna, nu mai bine platesc 750-800 si nu mai nici o grija? Ps. In vechea bucătărie mai am un instant pe curent care nu il mai voi folosi daca pun centrala pe butelii.
  8. Sunt foarte constient ca depinde mult si izolatia casei.Casa este de vaiuga cu pereti grosi de peste 80cm. Pe o lungime si o latime am construit cu caramida poroterm un spatiu tehnic o baie un hol si o bucatarie. Acestea vor veni izolate cu polistiren de 10. Tavanele sunt false si au vata de 10. Toate geamurile sunt termopane. Eu zic ca izolatia va fi destul de ok. M-ar fi interesat daca este cineva pe forum care chiar are aceste butelii si cum se comporta la ei.
  9. Salutare. Sunt in cautarea unei metode de incalzite a unei case batranesti de aprox 100 m2.Este cineva care foloseste centrala termica cu butelii gpl? Cam care este consumul si costul lunar? Am inteles ca sunt butelii care se pun cate 2 sau cate 4.
  10. Tie iti scapa bendixul.Acesta este compus din cateii 92122 si pinionul 12045.Eu as inlocui ansamblul cu tot adica 13123 si 12045
  11. Problema poate fi rezolvata usor cu ajutorul unui test de compresie.Daca compresia este 0 atunci sigur ii o supapa.Distributia ai verificat-o?Daca era de la injectie trebuia sa porneasca cu spray.
  12. Mai mult ca sigur produsele tale sunt in vama.Acolo dureaza cel mai mult...Dupa aia ajung la posta.
  13. Daca este in 2 timpi poti verifica si starea muzicutei.
  14. Daca la cald porneste usor poate sa fie din jocuri la supape deoarece ele se dilata si au joc mai mare.Daca porneste mai greu atunci e din compresie tot din motivele de mai sus
  15. Eu zic sa faci punte intre cele 2 fire groase de la reul de pornire si daca merge sa cauti mai adanc.
  16. Ustumic

    Electrician auto

    Nu am nr de telefon dar stiu ca in Buziasului dupa liceul Electrotimis pe dreapta este un service care se ocupa de BMWuri si care are un electrician auto foarte bun.Eu zic sa incerci acolo.
  17. Eu zic ca poate sa fie si de o supapa arsa pe evacuare.Daca ai verificat carburatia si bujiile te-as sfatui sa mergi la un mecanic bun care sa iti faca chiuloasa.
  18. Ustumic

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Increarca sa ii dai curent de la masina intai inainte sa cumperi alta baterie...
  19. Eu am gasit piese ieftine si ok pt cbr 1000 F pe ebay
  20. M-ar interesa si pe mine motoru.In ce stare ii si cat costa
  21. Din pacate flk are dreptate.Nu poti sa facio nimic atata timp cat nu a existat contact.
  22. Eu zic ca femeia aia ii da ...zda politaiului si la ora asta pentru ceea ce o facut.NU TE LASA FRATICA CA TREBUIE SA CASTIGI ON TRIBUNAL.DEPUI CONTESTATIE SI MERGI PANA LA CAPAT. BAFTA!!!!! Si chiar daca te judeci 30 de ani de aici incolo de pierdut nu ai nimic ca tot ai sa castigi pana la urma,si cine pierde plateste tot
×
×
  • Creează nouă...