Sari la conținut

liviucu77

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    ciclist

Informații profil

  • Motociclete detinute
    FAZER FZS 1000

Vizitatori Recenți Profil

739 citiri profil

liviucu77's Achievements

  1. Salutare, Doresc o recomandare pentru revizia la o Honda CB. Motor Team, Honda Nord sau...? Multumesc!
  2. Nu o fi detronand ea ZX-14-le dar arata bestial... Si poate nu mai e reperul absolut ca performanta dar este rafinata si ajunsa la o maturitate (visual si tehnologie) care incanta pe (cei mai) multi. Este o parere de neavizat, nu detin una si nici nu cred ca o sa fie cazul dar am privilegiul sa vad una in fiecare zi si trebuie sa recunosc ca e o aparitie cu adevarat!
  3. Salutare, sa te bucuri de ea! Estetic o găsesc foarte reușită. Sunt convins ca și tehnologic/mecanic e ce trebuie. Sunt curios dacă ai făcut Casco, eventual firma și prima de asigurare, dacă se poate...
  4. Cbr XX are in specificatii aceeasi presiune:
  5. Făcut vineri seara comanda, azi intrat in posesia lor. Road 5 săptămâna 26. Mulțumit și de curier, DPD in cazul de fata. Înainte am avut PR 4 GT, luate tot de la ei și atunci și acum prețul imbatabil.
  6. Încearcă aici: http://motogp.ketemulagi.com/motogp-international-link-bt-sport-2/
  7. Metzeler Roadtec 01 sau Michelin Road 5? PR 4 au fost bune, deci sunt asteptari mari si de la Road 5...
  8. liviucu77

    Fc-moto..

    Am avut 4 comenzi (~1000€) in ultimii 2 ani, plata in avans, fara niciun fel de probleme. Coletele au fost trimise prin DHL pe parcurs extern, preluate si livrate in Romania de UrgentCargus. La plata avans recomand totusi paypal, un pic de prevedere nu strica... La ultima comanda, o geaca Dainese Hawker D-Dry, cu tot cu o reducere suplimentara primita de la ei, am iesit cu vreo 55 euro mai bine decat daca as fi luat de pe motoin.de, motocard.com sau chiar dainese.com. In concluzie ii recomand, la multe articole au preturi imbatabile, produsele au venit in maxim 5 zile.
  9. De pe 22.01 au adus si Road 5, si-a luat careva?
  10. Vezi ca ii gasesti pe chat-ul siteului lor... am discutat cu ei acum o ora.
×
×
  • Creează nouă...