Sari la conținut

paulynos

Super Membru
  • Număr conținut

    4.413
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de paulynos

  1. Eu am plătit recent taxa pt CI la poștă.
  2. Tu râzi dar acum ceva vreme am citit un articol cu un politician care tocmai situația descrisă de tine voia sa o introducă drept excepție la lege. Nu știu ce s-a întâmplat. Logic și legal nu sunt mereu sinonime.
  3. La liber de pe olx, nou în cutie sigilată.
  4. Eu am luat Huawei p30 pro cu 2500 lei în urmă cu 2 luni. După 2 iPhone la rând am decis să merg pe modelul ăsta pentru bateria mare în principal. Bluetoothul este pornit mereu si la finalul zilei rămân cu 20-30% baterie. Androidul este rafinat acum, nu am avut nicio problemă de funcționare. Sunt încântat de el, îl recomand.
  5. Pai da. Îmi făceam probleme ca se fac franjuri la primul drum, dar dacă zici 1300km e perfect.
  6. Pentru că n-am bani de goretex făcui un românism cu mănusi de menaj.
  7. Donez protecții anti-ploaie pentru mâini si picioare Proof(Louis). Predare doar sectorul 4, Bucuresti, contact pe PM.
  8. Malossi sau Polini, calitatea e comparabila, ramane pretul sa faca diferenta.
  9. Nu-i nevoie, e suficient sa pui un zambaret. Asta e semnalu’ de “fu gluma” pah online.
  10. Incorect, la scutere e diferit fata de motorete, frana spate conteaza mult mai mult.
  11. Mersi de sugestie. Am mai gasit o multifunctionala Canon(imprimanta jet + scaner) de donat. Aceleasi conditii: Pot fi contactat pe PM sau la o722|471174, doar predare personala in Bucuresti, sector 4. Primul sosit - primul servit.
  12. Donez o punga mare de haine, tricouri, camasi, pantaloni, cateva accesorii. Se potrivesc cuiva cu o inaltime 1.77.-1.85 m si 77-85 kg. Eventualul doritor este rugat sa doneze mai departe ce nu i se potriveste. Pot fi contactat pe PM sau la o722|471174, doar predare personala in Bucuresti, sector 4.
  13. Nu neaparat Petrux. Doar atat zic: Dovi la anu’ in martie face 34 de ani. Si are copil acasa.
  14. Nu intelegi ce am vrut sa spun. Zarco e bataios dar nu are talent, nu suficient. Faci figuri in public cand esti campion, nu inainte, eu am inteles de ce face lumea misto de el. El are doar gura mare si cam atat, e tantalau.
  15. In sport ingamfarea si aerele sunt de dorit, se transforma in ambitie, asta e motorul: vrei sa fii cel mai bun cu orice pret. Fara orgoliu nemasurat + talent + munca multa nu ai cum sa ajungi campion. Vezi la Pedrosa, "ambitia" i-a lipsit ca sa fie campion la clasa mare, restul le avea. Toti campionii mari au orgolii pana la cer: VR46, Stoner, Lorenzo, MM. Pedrosa mai subtire asa, sa nu supere pe nimeni, fara coate in gura pe pista, zvacul slab, de aia a fost numai domnisoara de onoare, niciodata mireasa.
  16. Sportivii de performanta nu sunt recunoscuti in general pentru diplomatie si coerenta in exprimare, in special in limbi straine. Nu e treaba lui sa vorbeasca la conferinte TEDx. Si voi cereti prea multe de la el.
  17. Pe motoreta mea, Aprilia Tuono, estimez 6000km pana la martori pt guma spate, dar este o motoreta cu mult cuplu, mananca repede gumele si eu am si pinioanele schimbate. Pe 4L 1000 estimez undeva la 7500-8000, pe 600cc zic ~10.000km. Doar estimari, sunt multe variabile, cum tragi de gaz de exemplu.
  18. Citeste cu voce tare, e un banc fonetic. Lasa tot ce a fost inainte si ia-o de la capat.
  19. Nu sunt "real man", am doar alt stil, atat. Hai ca stricam topicul, pace.
  20. Ai perfecta dreptate, am fost prins cu chestii, imi cer scuze. Asa mult ma bucur ca te-am gasit, am multe intrebari sa-ti pun. Hai sa incepem cu una light: te epilezi pe picioare si pe timp de iarna, sau doar vara?
  21. Eu am avut aceeasi dilema ca si tine si am redus cautarea la 2 modele: diablo rosso corsa 2 si power rs. Mai aveam pe lista metzeler m7rr si dunlop sportmart. Astea toate in clasa 20% racetrack hobby - 80% mers stradal vioi. Am ramas la primele doua pt ca m7rr este tehnologie veche si sportsmart am avut si nu mi-au placut, aceeasi parere ca si Goe despre TT. Am ales Power RS+, au carnea mai dura pe mijloc, asta e + ul ala. Sunt multumit de ele, le recomand. Tot din motiv de tehnologie veche nu m-am uitat la PP3 deloc. Spor la cautari.
×
×
  • Creează nouă...