Sari la conținut

CeReBralF3

Membru
  • Număr conținut

    305
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CeReBralF3

  1. 16.400 km. Anunt valabil. Pregatita de plecare!
  2. Pret de Octombrie, 25 999 negociabil! Am mai pus 600 km in bord
  3. Fiscal pe loc, ITP facut in Iulie 2023 valabil pana in Iulie 2025. Il astept sa se racoreasca pe ea:-)
  4. Schimbarile din viata te fac sa renunti la ävioane":-) Honda Goldwing GL1800 Tour DCT Airbag in garantie producator pana in Iulie 2025, a fost showroom bike la Honda Nord, model 2019, prima inmatriculare Iulie 2021- achizitionata de mine pe pers fizica ( se poate pe firma in urma unei negocieri). Istoric complet in reprezentanta, anvelope noi schimbate la revizia de 15.000 km ( acum 15.600 km). Toate accesoriile disponibile in Europa si US montate. Raspunsul la intrebare "are cutare optiune?" este DA:-) Motocicleta poata fi vazuta si verificata in Bucuresti. Pretul negociabil este 26.350 euro. Intrebari/ detalii as prefera pe whatsapp la numarul 0745209261.
  5. Nu l a calcat nimeni motivat...nu merita asta dar hai sa mai tinem.si cu legeA!!! Daca trecea masina peste el.nu avea doar.umarul.si piciorul..erau coastele, altele...daca era intr o tara CIVILIZATA era la morga plin de plumb! Hai sa fim mai exigenti cu noi!
  6. Imi e scarba in plm mea de unii de aici....si ca se numesc motociclisti si ca se numesc romani...nu a oprit la.semnalele politiei iar noi.vrem " o tara ca afara"...suntem niste ipocriti labe triste...
  7. Mai scoate si tu capul afara! In SUA era impuscat in primii 100 m!
  8. Florinele, scuze, nu ma uit la toate postarile..din lipsa de timp sau de interes! Prefer sa ma consider un pic prost si "gramateca" sa fie un pic peste manelisti sau cum tasteaza degetelele pe tel sau laptop cand intru pe site, neconsiderand ca sunt in fata unei disertatii in gramatica normativa, ci un "chat" de relaxare a creierului de multe ori excitat de ineptiile unora.
  9. :-) Se castiga calitatea de "super-tastator"! » Post actualizat in 11 Jul 2017 07:46 Inteleg mai bine cei ce au trecut sau vor trece prin intersectia respectiva! Renuntand la orice alte explicatii si comentarii, eu zic ca problema de fond este timpul de reactie al sistemului de urgenta! Intr-un oarecare moment fatidic, poate fi cineva mai grav "pe jos". In 15 min, in Bucuresti.... Daca e ceva ce consideri ca nu am explicat clar, te rog corecteaza-ma! » Post actualizat in 11 Jul 2017 07:48 @ufu...esti mult prea proFUND pentru noi!:-)
  10. Ca sa lamurim..."dinamica"..fiind de fata! Motociclistul, cu adevarat motociclist mergea aproape de regulamentar dar, clar atent la "traficul" din Buc in care toti stau cu ochii in telefon!. In intersectia respectiva dispre Leroy virand la stg, nu poti sa vezi ce vine din fata mai mult de 100-150 m pentru ca se formeaza coada de virare la stg dispre centura iar drumul are o curba usoara la stg inainte de semafor...felul in care este semaforizata intersectie este imposibil sa te asiguri si in mod normal trb sa astepti sa se puna rosu la cei dinspre centura ...dar, atunci au verde cei care ies de la Leroy! "Norocul" a fost atentia si viteza redusa a motociclistului ( comparand cu baietii cu ascutitorile si tobele scoase", motocicleta grea si tabla de "branza" a Loganului! Ceea ce este foarte grav dpdv al meu..15 min de la primul apel pana la prima ambulanta..dupa care a mai venit una si aprox 40 min pana la sosirea primului echipaj de politie. La 112 s-au efectuat mai mult de 5 apeluri in acest timp ( 15 min). Daca moto ar fi fost grav ...povesti d-ale noastre d-ale romanilor..cica avem un sistem national de urgenta...PRAF!
  11. din ce gauri apar si specimenele astea de oameni?!
  12. Jeansi, tricoul si "adidasii" fac parte din "echipament full"?! Sau m-au lasat pe mine ochii?
  13. Tocmai ca MAI exista bun simt! Intr-una din curbele taiate cu 170 puteam sa fiu eu, nu cu motocicleta, ci cu copii in masina iar la asemenea viteze Alex al tau devenea un proiectil cu masa egala cu a lui plus a motocicletei. Nu iti doresc sa vezi ce inseamna un proiectil de aprox 300 kg care iti intra in masina cu 170 km h. Eu zic sa ne bucuram ca in acest caz NU au existat victime iar, in alte circumstante, cand unul ca Alex isi doreste asta o poate face pe circuit si nu vor exista nici pagube. Cei care sunt cu adevarat motociclisti si au cutreierat Europa ( in tarile de care spunem ca sunt civilizate) au vazut ca nu exista nici " greseli" in trafic ca la noi dar, nici astfel de comportamente pe sosea. Imi pare rau doar pentru cei pentru care Alex insemna ceva ce acum este pierdut.
  14. Sau trecand pe ROSU, venind pe linia de tramvai..cu gagica in spate si tenesi cu siret langa lant! Macar aveau casca amandoi! CIne se simte...s-a intamplat in fata la Sp Colentina pe St cel mare saptamana trecuta...si cele ce ai scris tu sunt absolut reale! Soferii, asa cum suntem si multi din noi, si masinile lor au alt timp de reactie si alta raza vizuala! Eu zic ca folosim intr-un sens mult prea larg cuvantul " motociclist" facand referire la toti cei care merg pe doua roti.
  15. rece si cu mazga ( amestec de noroi, mizerie si hidrocarburi din " asfaltul" pe strazi. Eu zic ca nu cazul sa ne aventuram cu moto ( exceptie " caprele" cu anvelope mmixte)
  16. Si eu tot Bucuresti, Cross Roads LE Custom 2010! Dupa ce am mers pe HD si pe Victory ( o am de anul trecut) baietii care zic ca HD e motocicleta trebuie sa-si reconsidere parerea! :-) Cu Victory am facut aprox 4000 km doar cu oprire de somn..cu HD....speram la 400! p.s. ma gandesc ca anul asta sa trec de la cross roads la cross country 2016 deci daca cineva e interesat putem discuta! Nici macar nu stiu ce pret sa arunc! Are o gramada de optionale si in plus...taxele sa ajunga la mine..
  17. CeReBralF3

    Achizitie

    greseala mea! e 640! Batraneata si tastele! » Post actualizat in 13 Jul 2016 14:23 alea fara tate!:-)
  18. CeReBralF3

    Achizitie

    Recomand KTM LC540 Adv ce il am de vanzare! :-) Eu am 1.78 si e inalt ptr mine » Post actualizat in 07 Jul 2016 07:26 Iar, ca sfat, sotia are GS 650 Dakar. la 1.78 ai mei e mica, e ca o jucarie intre picioare. Daca e interesant astept PM sa vina sa le calareasca pe ambele, KTM si GS sa vada diferenta
  19. » Post actualizat in 18 Jul 2015 05:26 Si cum pui tu asa " conversi" cu siret langa lant pe care ai uitat sa l mai ungi! Motociclisti in plm!!
  20. Azi dim un naked cu b58tov face dreapta plecand dintre benzi, intre 2 masini prin fata masinii de pe prima banda care mergea in fata! Stimate " motociclist" la un moment dat prietenii tai vor vrea sa te plangem! Nu o vom face! Te rog invata ca, cel putin la dreapta se face de pe prima banda cat mai aproape de margine!
  21. Apropo...moto a ajuns cam asa... http://www.bestbike.ro/yamaha/vmax/cruiser~custom/motociclete/3044658.htm?pgsource=searchresult&year=1991&colorname=negru&countyname=bucuresti,%20sector%205&price=3950&tabid=1&pictureid=1
  22. Nu vrei un VMax legat de cdi ul lui?!
×
×
  • Creează nouă...