Bucu' Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 a murit ..doamne. De ceilalti ce stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Pacat, eu il stiam pe baiat R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Am vorbit cu un fost coleg de scoala care e medic la SMURD si care l-a resuscitat pe motociclist .A zis ca l-a reanimat pe loc si l-a trimis la spital in viata si ca a decedat dupa. Pasagerul de pe motor o sa scape,iar soferul a fost si el destul de sifonat. Nu inteleg cum s-a crapat casca in halul ala. Pacat .RIP .Viteza ,si neatentie .Conduceti previzibil . Astia de la presa ,iar au incurcat, defapt declaratia a dat-o Mateoc Alexandru nuBeres Zolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 o fost cu noi pe Borsului la Fazek si Timi? domnu Dan? si avea un gsxr cu nr rosu? erau 2 baieti pe un suzu albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Foarte trist R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 o fost cu noi pe Borsului la Fazek si Timi? domnu Dan? si avea un gsxr cu nr rosu? erau 2 baieti pe un suzu albastru din pacate am gasit niste coincidente care zic ca da el a putut fi, dupa culoarea moto si a castilor ... coincid de pe poza cu cele de pe bihoreanul.ro Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Ala-i acelasi baiat.....????Bah?!!!!!!!! La cat de nebun sunt eu si la cat ma doare la banana de toate si mie mi se ridica parul pe spate.....Inca o data pacat ......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 din pacate am gasit niste coincidente care zic ca da el a putut fi, dupa culoarea moto si a castilor ... coincid de pe poza cu cele de pe bihoreanul.ro Odihneasca-se in pace! Da mai erau 2 tinerei la vreo 18-19 ani si m-au intrebat cu cat am luat motoru si pe Luci daca nu schimba motoru cu ceva R6.In filmarea mea sant parcati chiar langa mine si Luci. Aratau asa tineri ca in prima faza m-am gandit daca are carnet vreunu dintre ei. Foarte trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Si eu il stiam pe baiat... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 din pacate am gasit niste coincidente care zic ca da el a putut fi, dupa culoarea moto si a castilor ... coincid de pe poza cu cele de pe bihoreanul.ro Odihneasca-se in pace! foarte trist...o clipa de neatentie si esti amintire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 foarte trist...o clipa de neatentie si esti amintire. R.I.P. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P.Condoleante familiei. rip ;) condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Soferul Daciei a fost operat azi noapte,avand o fractura de splina,a pierdut foarte mult sange,momentan este pe aparate. Pasagerul motocicletei este in stare mai buna. Comentariile sunt de prisos,condoleante familiei Ardelean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Inmormantarea va avea loc vineri,ora 14,la Cimitirul Rulikovski-Capela Hasas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Trist. R.I.P.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P. Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Pacat ca asa patim deja tot mai multi din noi ........ R.I.P. Cipri ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 cine e din oradea si vrea sa ii aduca un ultim omagiu lui Cipri sa vina Vineri la ora 14.00 la capela Hassas! iar cine vine cu moto ne intalnim la ora 13.30(in parcare din fatza de la heat / vis-a-vis de vulturu negru) multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Dumnzeu sa-l odihneasca in pace si sa-l aseze la dreapta Lui, iar familiei sincere condoleante ! Fie-i tarana usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Odihneasca se-n pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate