doctoroo Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Odihneasca.se in pace.. Condoleante familiei! vai si amar..si totusi doar 5 ani de parnaie Nici un an de parnaie. 2-3 ani cu suspendare. Nu se da pedeapsa cu executare pentru accidente auto-moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 pacat ... R.I.P. chiar crezi ca va face soferu puscarie?.... nu prea tind sa cred asta .. uiate la gunoiu de Nemes Samasca care l`o omorat pe Alin, si inca mai are tupeu sa intre in altar sa predice !!! mai rau ca in jungla ce vezi la noi .. cum poti pupa mana unui preot care stii ca o omorat pe cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Nici un an de parnaie. 2-3 ani cu suspendare. Nu se da pedeapsa cu executare pentru accidente auto-moto. cum Dmnezeu?...nu ai cum sa omori un om si sa scapi atat de usor.. pai asa mergi la unu ..ii crapi capu cu un topor si zici: e accident topor-cap .NU E CORECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Nici un an de parnaie. 2-3 ani cu suspendare. Nu se da pedeapsa cu executare pentru accidente auto-moto. pedepsele cu suspendare se dau pana la 2 ani... in cazul acesta nu cred ca se pune problema de o suspendare...cel putin nu ar trebui...dar ciudate sunt "caile Domnului" si banul face legea in tara asta de rahat (din pacate)... sa ne rugam la Dumnezeu sa fie dama de companie 5 ani in parnaie....dar...nu vezi? de obicei "mortu-i de vina" pentru avocati....procurori...si judecatori... o sa incerce sa-l scoate pe el vinovat... si mare dreptate are cine zice ca is foarte indulgente legile .... 50 de ani dupa gratii!!! ai luat o viata? stai o viata in parnaie! scurt! . mi sila de tzara asta a lu' papura voda si de viermii ce colcaie in ea RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 FazĂŠk si Timi au murit in 2007. Atunci a fost prima intrunire moto la Oradea, iar acum la cea de-a doua iar moare cineva. Nu prea sunt "norocoase" aceste intruniri de Oradea, de fiecare data sa moara cineva, nu va puneti niste intrebari? Dealtfel, se pare ca se schimba ceva in aplicarea pedepselor pt. accidente mortale. In cazul lui FazĂŠk si Timi SOFERUL A PRIMIT 3 ANI CU EXECUTARE (D-zeu sa fie laudat), dar dobitocul a si facut apel. Sper ca judecatorii sa-i mareasca pedeapsa, nu sa i-o micsoreze. In cazul acestui tanar decedat astazi, nu pot sa spun decat condoleante familiei. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mota_jazz Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100425-02522433http://www.bihorstiri.ro/index.php/actuali...te-viteza-biker http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-...ucea-87014.html Relatarile de pe cele 3 portaluri informationale oradene.Trageti voi concluziile. Trist !!! Suntem singuri, pe cont propriu. Nu s-a inteles nimic din pacate din tot marsul asta. Suntem in continuare victimele frustratilor de la volan si a celor ce dau titluri de articole ca : "Salbatici" pe doua roti. Vreau sa-i transmit "jurnalistului" ca a pus inca un pai pe foc impotriva motociclistilor cu cuvintele lui alese si ii doresc sa nu fie niciodata asa liber cum sunt motociclistii. Esti un MAGAR ! si invata sa-i respecti pe cei pe care nu-i cunosti ! RUSINICA !!! Actiunea cluburilor a fost totusi cu folos pentru ca macar odata pe an ne adunam si le punem o oglinda in fata celor ce nu se pot bucura unul de celalalt ca motociclistii. Felicitari ! Cat despre victima accidentului din Sanmartin, a fost dovada concreta, din pacate, a necesitatii acestui mars. R.I.P Nu sunt activ pe forum, mai citesc din cand in cand, dar acum nu m-am putut abtine dupa ce am vazut titlul articolului. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Ce model de suzuki avea baiatul? Ca am auzit pe aci prin sat ca cica i s-ar fi blocat acul la 120...si as vrea sa iau bordul ala electronic care stiu ca e pe suzuki de vreo 10 ani si sa le dau idiotilor cu el in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Ce model de suzuki avea baiatul? Ca am auzit pe aci prin sat ca cica i s-ar fi blocat acul la 120...si as vrea sa iau bordul ala electronic care stiu ca e pe suzuki de vreo 10 ani si sa le dau idiotilor cu el in cap. Cred ca era un K5 600(vopsit negru mat). Daca e baiatu' ala pe care il stiam eu . Pacat... Editat Aprilie 26, 2010 de Epicus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Cred ca era un K5 600(vopsit negru mat). Daca e baiatu' ala pe care il stiam eu .Pacat... Din pacate...el era. Avea intradevar un K5 de 600 negru mat. Ultima data cand am vorbit cu el incerca sa isi vanda motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Rectificare....azi deja am auzit de 230km/h. Azi de dimineata veneam din oras...aceeasi intersectie un destept cu o astra ocupase prima banda si dadea sa intre pe a doua...statea frumos cu mana la falca si cica se asigura. Tot stanga vroia sa faca dobitocul Se pare ca semnele mele sa caste ochii si sa se uite la lumanarile de pe trotuar nu l-au dezmeticit deloc. Imi pare rau ca nu m-am oprit sa il intreb unde p masii a mai vazut el sa te opresti la intersectie si sa te asiguri ocupand o banda? Daca victima tot era politist poate se gandesc colegii lui sa semaforizeze intersectia sau sa interzica facutul la stanga acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 http://www.ziar.com/articol-din-ziar.php3?...article=1828364 stiu ca nu e local dar ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 pe castanilor adica n. jiga la fel am patit alaltaieri. a iesit o doamna dintr-o straduta alaturalnica din dreapta fara sa se opreasca la STOP, fara sa incetineasca. ca noroc, am reusit sa evit accidentul. cand am claxonat, inca ea era revoltata. avea un renault clio de culoare deschisa. regulamentul de circulatie din romania: ai prioritate daca ti se acorda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 A fost ceva accident pe stefan cel mare ieri?! Nu stie nimeni nimic?! Colegii mei de la munca mi-au spus ca a fost ceva accident si ca ar fi fost grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 a fost ceva accident, cand am trecut eu prin zona faceau politistii masuratori, nu am vazut vre-un motor cazut...poate din cauza aglomeratiei...si nu am oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 30, 2010 Autor Share Postat Aprilie 30, 2010 in presa locala nu zice nimic... speram sa auzim de bine.prea multe accidente deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 care a fost ghinionistul? http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100520-06202739 stie cineva daca e ok omu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Pe partea cealalta a strazii se afla un chiosc de ziare, chiar langa trecerea de pietoni.A fost spulberat de un Polo in intregime.Stie cineva mai multe despre aceste 2 evenimente care s-au produs la 20 m unul de altul? Mesaj completat Am gasit! Articol aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 a scapat "doar" cu o fractura de tibie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 evitati traficul cat puteti... paza buna trece primejdia rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 azi a fost un accident pe B-dul Dimitrie Cantemir, mai sus un pic de Posta spre centru, la a 2-a intersectie. O masina a lovit un scuter care circula pe bulevard, nu stiu cine a fost vinovat, dar cred ca autoturismul, care a iesit de pe straduta aia. Pe scuter era un om mai in varsta putin, dar nu parea accidentat grav. Salvarea a venit foarte repede. A mai oprit acolo un baiat cu un ZX6 verde sa-i acorde asistenta. Mai multe detalii trebuie sa apara prin presa. Insanatosire grabnica scuteristului si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100520-06202739 cineva cu un R6 sa ales cu o cazatura din cauza unui autoturism care nu a a acordat prioritate altuia acesta din urma incomodand motociclistul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Entropia Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Cu un motociclist mai putin.... Azi, strada Nufarului din Oradea, orele 14:15. Un motociclist de 26 ani, din Turda, impreuna cu pasagera-sotia sa, Suzuki CJ83GSX. Din pacate el a decedat pe loc iar ea a fost grav ranita si internata de urgenta la Spitalul de Urgenta Judetean Oradea de un echipaj SMURD...O sa revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100531-02213699 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100531-02213699 Dumnezeu sa-l ierte! Baiatul se numea Sergiu, era din Turda, vineri am stat de vb cu el ,yo m-am luat cu motoru dupa el, vazandu-l de multe ori in primavara asta pe strada mea si sunand ca al meu era un model gsx 550 ef, model mai rar, precum al meu in tara, si a ramas sa ne intalnim zilele astea sa-l duc la un mecanic pentru a-i fixa cablul de km in bord ,ori sa-l fac eu daca am timp. M-a socat sa vad bucata aia pe care scrie SUZUKI iar apoi nr de cj. Baiatul parca la Colegiul Biblic sau cum se numeste, unde cred ca studia, de pe strada Tepes Voda cu Fagarasului ,pe malul Petei. El intra mai mult pe ProBike mi-a zis si ,in gluma ca la motorul lui " i-a cam trecut vremea!"-tulburator- Doamne ajuta sa fie fata bine ,macar ea sa-si revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 daca martorii au avut dreptate, atunci sa imi fie cu iertare dar mare dobitoc trebuie sa fi incat sa mergi cu viteza si sa faci slalom printre masini pe un carosabil umed cu nevasta in spate Condoleante famililor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate